Tudi sam barvam na 24 litrov in 8 barov
Vedi, da je to res samo za domačo uporabi. in da uspehi nebodo enaki kot pri lučarju. kot prvo dvomim, da kdo od domacih mojstrvo barva v zaprtih prosotrih.
Neravna površina pa nastane tudi zato, ker daš gor premalo barve, in zato ni povsod enalo barve, in nastane taka matirana površina, tp pa zato, ker je v barve na površini premalo in se lak v barvi nemore povezat.
Najdt morš eno tapravo hotrost premikanja roke, pa tapravi curek, pa bo zadeva lepo gladka, in lakiranega videza.
Pa tudi ko se barva zunaj, je v zraku polhno prahu, zuželk, pa še malo veter piha, in ker se vodna barva suši kar nekaj casa, vse to se prime na površino in ustvari grobo barvo.
Niko in nikdar pa po končanem nanosu ne pejt še mal "sm pa ke potegnt " po povrsini, ker potem si pa zajebu vse.
Kot so napisali predhodniki, loti se najprej nezahtevnih objektov, in se uci, doma ppobarvaj vse klopce, zunaje mize, kak kose betona lepo pobarvja potem pa bo pocasi slo.
xShorty je napisal/-a:No da ne ospiram nove teme om pa kar tu vprašal

To so moje specifikacije kompresorja:
pretok: 206 l/min
delovni tlak: 8 bar
posoda 24 l
Zdaj me pa zanima če bi men pnevmatska pištola tu v redu delala al je kompresor prešvoh ?
Pa še to zakaj so pri pištoli za barvanje zarlićne šobe ?
Sem bolj nov pri kompresorjih hehe

Lp
Jaz mam tisti "interdiskont komplet vse od komprsorja do pistole za barvat, do vijačne pistiole" pa mi vse poganja. ni pa zdej tista pistola nekaj zelo močno sam jo rabim samo za sklopko pri skuterju, da dol vazmem, pa za pltaišča pri avtu, pa jih v 90% odšraufa (mislim da ima 30kg potiska (300N), platisca se pa vijacijo na 12 kg (120n))
Tise sobe, pa ti bo kdo drug razložu, saj osebno uporabljam samo tisto original, ki je že na pištoli, tako da kake so razlike v praxi med velisktmi nevem)