Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Robotski sesalnik roomba?

Napisal/-a soso Ne mar 10, 2013 5:06 pm

Odločam se med tema dvema modeloma 620 in 650. Razlika v ceni je 50 eur. V osnovi sta enaka, samo razlika je pri 650, da ima navidezni zid in timer.
Kaj menite? Se v praksi potem sploh rabi timer in zid?
AH NI NAM LAHKO!

teac
Nov uporabnik

Re: Robotski sesalnik roomba?

Napisal/-a teac Ne mar 10, 2013 5:21 pm

Imamo drug robotski sesalnik z zidom in timerjem. Timer je uporaben, saj ga nastaviš na določeno uro in ti vsak dan počisti stanovanje ko so vsi v službi oz. zdoma in tako nikogar ne moti delovanje sesalnika, ki je sicer precej glasen in moteč. Jaz ga ne morem poslušati ob gledanju televizije naprimer :)

Glede zidu je pa čisto odvisno. Nam je že nekajkrat prišel prav, če hočeš da ti samo določeno površino očisti (se ti kaj raztrosi po stanovanju).

Jaz bi na tvojem mestu dal 50€ več, predvsem zaradi timerja.

LP

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Ne mar 10, 2013 6:10 pm

vsekakor se pri teh sesalnikih rabi timer...
ti sesalci so tako glasni, da jih ponavadi ne uporabljaš takrat, ko si doma...ampak si lepo nastaviš timer; npr. ob 9.00 dopoldne ti začne sesati...

glede navideznega zidu: zelo uporabna zadeva, če npr. sesaš samo sobe v uporabi....(primer: uporabljaš samo hodnik, dnevno in kuhinjo; postaviš zid, da ne zaide v kopalnico in shrambo...)
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne mar 10, 2013 6:13 pm

Meni se glih timer ne zdi potreben, ker ko greš od doma vklopiš in posesa. Bolj se mi zdi zanimiv ta zid, ampak še vedno ne vem, če ja ali ne :)
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov