Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

zan0088
Nov uporabnik

Prepis motornega kolesa

Napisal/-a zan0088 So maj 25, 2013 7:38 am

Imam prometno, tablico in zavarovanje od prejsnega lastnika, vse veljavno. Spisala sva pooblastilo, da lahko sam brez njega prepisem motor.
A to pomeni, da se lahko do LPPja peljem na njegovo prometno al moram motor v avto nalagat?
LP

čare
Mojster foruma

Re: Prepis motornega kolesa

Napisal/-a čare So maj 25, 2013 7:57 am

Pelješ se že lahko sam prepisa ne boš mogel narest brez lastnika.Ne gre to kr na pooblastilo.Registracija ja menjava lastništva pa nikakor.

zan0088
Nov uporabnik

Napisal/-a zan0088 So maj 25, 2013 8:17 am

Ne ne, sej pooblastilo sva overla na UE. Popisala je njega da je res on in da dovoli da prepisem in to je to. Mene pa moje podatke ni overjevala ker bo jaz prepisoval.
Je pa motor na servisu, zdele bi ga sel iskat (Grosuplje) pa ne bi hodil na LPP v tem vremenu in bi se na njegovo ime peljal dam na motorju pa drug teden od doma do Lj tam bi pa prepisal, homologiral zavaroval sem pa ze.

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Po maj 27, 2013 8:16 pm

In zakaj se ne bi smel peljat z motorjem, ce ni pisan na tvoje ime? Ce te ze slucajno policaj ustavi in se spotakne v to, da v prometni ni isto ime kot na vozniskem, mu poves to zgodbo in zadeva zakljucena. Policaje zanima samo da ga nisi nekomu ukradel (torej da se vozis z dovoljenjem lastnika) in pa da je zadeva registrirana in zavarovana, to je to.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov