Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

mlaker.1990
Nov uporabnik

Kraj: Maribor - Radvanje

Delo kot AVTOMEHANIK

Napisal/-a mlaker.1990 Po jun 10, 2013 10:10 am

Pozdravljeni !

Sem iz okolice MB po poklicu instalater strojnih instalacij a ker me že od nekdaj veseli delo z avtomobili bi rad se zaposlil nekje v kaksni majhni delavnici kot pomožni delavec avtomehanika.
Z veseljem bi se sproti rad učil nove stvari in svoje znanje vpeljal v delo !
Znam narediti male servise.. sebi in kolegom menjavam olja, filtre vseh vrst, menjava termostata tudi končnike in kaksne druge dele podvozja sem že menjaval a ker me delo veseli bi z veseljem se bil pripravljen nauciti novih del !

Ce kdo ve za koga ali je sam avtomehnik in pripravljen vzet kaksno pomoč in tudi kaj naučiti naj prosim mi napise !

Hvaležen bom vsakega odgovora !

Lep pozdrav, Daniel

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Re: Delo kot AVTOMEHANIK

Napisal/-a ojnica Po jun 10, 2013 12:53 pm

To kar si naštel znam tud jaz in vsi tisti, ki smo tu leta in leta, najbolje bo da se obrneš na kakšno delavnico, če potrebujejo dodatno pomoč. Sam glede na trenutne avte in zabasanost delov in razdiranje pol avta za menjava ene žarnice, :shock:

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica To jun 11, 2013 7:57 am

Gledam oglase pa tud malo je razpisov za avtomehanika, zgleda majo delavnice dost poznanih...sicer pa ko kdaj pa kdaj kam peljem avto se jih usuje tud po 2-3 celo 5 na kup, delo opravljeno zgledno, hitro in zadovoljen.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 To jun 11, 2013 9:35 am

Takole je, ta večji servisi so povezani z učiteljskim kadrom v teh šolah (od ličarije, elektrike, mehankarije, itd...) in si svoje kandidate že odberejo glede na priporočila, kdo je perspektiven že v šoli in kdo ne. To so postopki, ki trajajo po par let skupaj.

Težko boš kjerkoli dobil svoje dvigalo in voziček z orodjem, kakor boš tudi težko dobil koga, ki bo dovolil, da se mu mešaš pod nogami. Edina varianta pomoje je, da bi to delo opravljal brezplačno, potem bi ti dali zamenjat pomoje kakšen termostat.

Pa še tako je, razne menjave termostata in mali servisi niso neki zalogaj za vsakega, ki zna sestaviti omaro iz Ikee, pa še poln Youtube How-to-jev je.

Veliko sreče.
Sex turns gay people into Mexicans.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov