Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Badzo
Stalni uporabnik

Težave s tiskalnikom HP Officejet

Napisal/-a Badzo Ne nov 10, 2013 11:43 am

Pozdravljeni,

Upam da sem prav objail temo :)

Da preidem h bistvu: Doma si lastimo tiskalnik HP OfficeJet PRO 8600 Plus, ki omogoča tudi wireless način tiskanja. Ker imamo kar nekaj računalnikov in Wi-Fi, seveda to možnost tudi izkoriščamo (tudi drugače bi jo, ker je tiskalnik konkretno velik in žal okoli računalnika ni dovolj prostora zanj).

Imam pa par problemov z dotičnim tiskalnikom. In sicer enkrat tiska drugič spet ne. Včasih pomaga da ga ugasnem in prižgem, včasih moram resetirat računalnik in tiskalnik, drugič poleg tega še router. So pa tudi primeri ko vse resetiram in kljub temu ne dela - po domače povedano dela takrat ko se mu zljubi. Danes sem stiskal 12 dokumentov, pri 13em pa kar naenkrat ni več možno tiskanje. Potem se pa vmes kar zbudi in ga stiska, par sekund po tem ko mi računalnik javi da printanje ni možno.

Bi mi kdo mogoče znal povedat kaj bi bilo lahko narobe in kako zadevo rešit? Jaz si razlagam zadevo, da se določene zadeve na wifi ne ujamejo in zato ne dela.

Za pomoč že v naprej hvala!

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: Težave s tiskalnikom HP Officejet

Napisal/-a Ivan36 Ne nov 10, 2013 11:53 am

Poskusi z novim voznikom http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=4323648 meni isto ni hotel s CD ja delat, potegnil s spleta, dela odlično, samo obvezno polna verzija.

zzitop
Uporabnik

Napisal/-a zzitop Ne nov 10, 2013 12:08 pm

Ivan36 je napisal/-a:Poskusi z novim voznikom http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=4323648 meni isto ni hotel s CD ja delat, potegnil s spleta, dela odlično, samo obvezno polna verzija.

Se strinjam! :D

se pa mi zdi, da je še večja verjetnost, da je vzrok v Firmware printerja, katerega se tudi splača posodobiti. Dobi se ga v URL-ju, katerega je pripel @Ivan36

splača se posodobiti tudi firmware routerja.

Ti trije koraki so tisti, ki lahko izboljšajo stabilnost. Pa lahko bi bil vzrok tudi v slabem Wi-Fi signalu. Si preveril če je dovolj močan signal v obe smeri?

LP

Badzo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Badzo Ne nov 10, 2013 2:46 pm

Mislim da je ratalo - zaenkrat dela, čeprav gonilniki so se samo update-ali jih ni nameščalo na novo :) hvala za pomoč :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov