Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy Ne jun 22, 2008 11:26 pm

Meni osebno je bil bolj všeč kot drugi avtošovi, ker se je res skozi nekaj dogajalo. Res da je bilo malo treba čakati na naslednji avto, samo ni bilo take panike. Voditelj je bil pa res odličen. Bila sem od 19h do konca, samo sem komaj zdržala, ker me je lakota pregnala. Mislim da je bilo samo za pit tam, al se motim?
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Ne jun 22, 2008 11:29 pm

ma kdo kake slike?
Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Ne jun 22, 2008 11:30 pm

cestarsko oranžna CRX je vozna in homologirana za ceste? namreč, proti koncu show-a, sva za bejbo postala lačna in sem pač na navigaciji označil, da naj me pelje do prve črpalke, kjer bi si kupila sendwič ter hitro odšla nazaj na show, vendar je navigacija zaj*** in naju peljala po nekih čudnih stranskih poteh (hehe, tud po kolesarski stezi :lol:) in glej ga zlomka, na teh skritih stranskih poteh vidim kako so na prikolici pripeljal zgoraj omenjeno hondo (cca 300m stran od showa).

torej, Sing je omenil, da modropikčaste astre na showu ni zato ker bi se težko pripeljala na prizorišče, AMPAK če se je na tak način pripeljala ta honda, bi se lahko tudi astra- ni res?
EJ6

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Ne jun 22, 2008 11:36 pm

kaWsk je napisal/-a:cestarsko oranžna CRX je vozna in homologirana za ceste? namreč, proti koncu show-a, sva za bejbo postala lačna in sem pač na navigaciji označil, da naj me pelje do prve črpalke, kjer bi si kupila sendwič ter hitro odšla nazaj na show, vendar je navigacija zaj*** in naju peljala po nekih čudnih stranskih poteh (hehe, tud po kolesarski stezi :lol:) in glej ga zlomka, na teh skritih stranskih poteh vidim kako so na prikolici pripeljal zgoraj omenjeno hondo (cca 300m stran od showa).

torej, Sing je omenil, da modropikčaste astre na showu ni zato ker bi se težko pripeljala na prizorišče, AMPAK če se je na tak način pripeljala ta honda, bi se lahko tudi astra- ni res?

Problem je mela ker so ji predvčerajšnem policaji pobrali tablice zaradi ksenona, druga bojda ma poštiman,mela je pa gor neke nemške preizkušnje, drugace je pa bla registrirana se nazadnje ko sm jo vidu.

drgac pa dobra fora tole, hehe
da si jo vidu :lol: , to ni pa nč povedu lastnik ko je avto predstavlu :D
Slika

Sing
Nov uporabnik

Napisal/-a Sing Po jun 23, 2008 9:16 pm

No da vam odgovorim na vprašanje o Hondi CRX ;)
Avto je bil v petek odstavljen iz prometa iz strani Plavih...

Ker je pač imel sponzorsko obveznost in si na noben način ni moral pridobiti nazaj registracije omenjeni avto že naslednji dan, je tako lahko le z vleko prišel do Zagorja.

Tam pa Nemške tablice gor in dva kilometra gasa proti Showu.

To je vsa poanta ;)

Hvala lepa za vse kvalitetne besede, za naslednje leto pa bomo še kakšno stvar popravili in naredili koncept še za piko na I bolj zanimivega ;)

LP

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po jun 23, 2008 9:51 pm

Sing je napisal/-a:No da vam odgovorim na vprašanje o Hondi CRX ;)
Avto je bil v petek odstavljen iz prometa iz strani Plavih...

Ker je pač imel sponzorsko obveznost in si na noben način ni moral pridobiti nazaj registracije omenjeni avto že naslednji dan, je tako lahko le z vleko prišel do Zagorja.
LP

no to me je zanimal :)
EJ6

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jun 23, 2008 10:06 pm

slike?

Uporabniški avatar
enpuls
Nov uporabnik

Napisal/-a enpuls To jun 24, 2008 6:08 am

glasni dolenjc
Nov uporabnik

Napisal/-a glasni dolenjc Pe jul 04, 2008 6:09 pm

ZoranDD je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:
ZoranDD je napisal/-a:dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji :lol:

Najglasnejše avte v Slo majo edino ECA Koper in pa Bine ter Cmoki (katera delata poštene rezultate in sta že postavila parkrat WR), če gledamo SPL sceno, pri SQju je Jaka zaenkrat še najboljši v SLO glede na rezultate in reference... Za vas nevem da bi delal rezultate v svetovnem merilu, kaj šele da bi bili najglasnejši v SLO... Tudi glasni dolenjc je pokazal, da se da z GZjem delati boljše rezultate kot vi z DDjem.... Tok o najglasnejših avtih... Pa brez zamere, ste u redu fantje, samo ne širiti laži...

LP, Boštjan

Dej benzo skuliraj se, si videl moj avto, pa poglej še svojega, nič od nič, tudi kar te tekem tiče te ni nikoder zato ne piši kaj so drugi naredili, če imaš kaj pokazati se pripelji na tekmo pa se pomeriva!

Kar se tiče daily avtov imamo najglasnejše, poglej zadnje 3 tekme Krško, Ajdovščina, Kočevje, koliko projektov je bilo s Digital Designs opremo pa koliko s ECA, ali pa ECA demo avtov, niti enega za poslušat, sramota, tudi street b 157.2 mislim da si že pozabil ki je bil narejen s DD jem ;)

Glede glasnega dolenca pa ni še nič rečeno, sem ga premagal v krškem in to z 2x švohnejš opremo, s tem da mora on vsako tekmo menjati opremo, kaj bo pa do finala bomo pa še videli!

Lp

hm.samo neki me zanima..kako z 2x mšvohnejšim sistemom.sej si emel 2kom z1 ;)
aha pa še to.na vseh tekmah sem imel kišt za poslušanje ;)

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD Ne jul 06, 2008 11:40 am

Dolenjec jaz sm imel 220l škatlo ti pa 170l cca, tudi tuning je bil vsaj 10hz različen, jaz sem imel 2 ampa 4 leta stara, ter deklarirana 2x po 3kwm tvoji so pa deklarirani nevem ali 2x 6kw ali 1x 10kw ali 1x20kw, ne folgam več k menjaš opremo k gate.

Dolenjec pustiva stati do tekme

Lp

glasni dolenjc
Nov uporabnik

Napisal/-a glasni dolenjc Ne jul 06, 2008 6:34 pm

v krškem je bila notr 1kom 1.10000. vezano na 1ohm.blo je nekje 8kw cca. ;)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Ne jul 06, 2008 9:09 pm

enpuls je napisal/-a:Slika

O lej sošolko :vc kaj ste playbojeve zajčice nabavli za show? :P

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Ne jul 06, 2008 9:45 pm

ZoranDD je napisal/-a:...ter deklarirana 2x po 3kw...

Zakaj se pol tok prekleto hvalite z DD Z1, da ima namerjenega čez 5kW?
Odločte se kako pa kaj, ne pa da vsak svoje govori, zdej je pa mal kriza a ker ste konkurenco dobil? Škoda besed...

LP

Uporabniški avatar
ZoranDD
Nov uporabnik

Napisal/-a ZoranDD To jul 08, 2008 5:00 pm

A ne veš ka pomen deklariran?

B3nzo ti se sploh ne buni, dolenc je edin človk s to opremo k se vsaj trud, pa dela dobre score pa hod na tekme in je z neki z njega. Drugi pa sam smetite forume, pridte pa dokažte, je vsaj zanimivo.

Oprostite za OT...zaklučmo zdj. Če me bo nažgal me pač bom, me bo on ne ti.

lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jul 08, 2008 5:19 pm

fantje ni vse v scoru :) sedel sem v golfu in v cliotu, zame sta oba avta vrhunska 8)
glavno da poka na showih :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Pe jul 11, 2008 11:53 am

Se opravičujem ker smo zašli s teme.
Sej konec koncev je važno da se nekaj dogaja na slovenski sceni, ter da se ljudje trudijo na tem področju. Zoran, važno da seka :lol: Pa ni važno kaj, enim akustika, enim iz auspuha :lol:
Vidim pa da vam je show kar uspel, škoda ker ni bilo v Kamniku, tako pa nisem utegnil priti pogledat.

LP, Boštjan
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost