kaWsk je napisal/-a:cestarsko oranžna CRX je vozna in homologirana za ceste? namreč, proti koncu show-a, sva za bejbo postala lačna in sem pač na navigaciji označil, da naj me pelje do prve črpalke, kjer bi si kupila sendwič ter hitro odšla nazaj na show, vendar je navigacija zaj*** in naju peljala po nekih čudnih stranskih poteh (hehe, tud po kolesarski stezi) in glej ga zlomka, na teh skritih stranskih poteh vidim kako so na prikolici pripeljal zgoraj omenjeno hondo (cca 300m stran od showa).
torej, Sing je omenil, da modropikčaste astre na showu ni zato ker bi se težko pripeljala na prizorišče, AMPAK če se je na tak način pripeljala ta honda, bi se lahko tudi astra- ni res?
Sing je napisal/-a:No da vam odgovorim na vprašanje o Hondi CRX
Avto je bil v petek odstavljen iz prometa iz strani Plavih...
Ker je pač imel sponzorsko obveznost in si na noben način ni moral pridobiti nazaj registracije omenjeni avto že naslednji dan, je tako lahko le z vleko prišel do Zagorja.
LP
ZoranDD je napisal/-a:B3NZ0 je napisal/-a:ZoranDD je napisal/-a:dBastardsi tudi nismo dobili povabila pa imamo najglasnejše avte v sloveniji![]()
Najglasnejše avte v Slo majo edino ECA Koper in pa Bine ter Cmoki (katera delata poštene rezultate in sta že postavila parkrat WR), če gledamo SPL sceno, pri SQju je Jaka zaenkrat še najboljši v SLO glede na rezultate in reference... Za vas nevem da bi delal rezultate v svetovnem merilu, kaj šele da bi bili najglasnejši v SLO... Tudi glasni dolenjc je pokazal, da se da z GZjem delati boljše rezultate kot vi z DDjem.... Tok o najglasnejših avtih... Pa brez zamere, ste u redu fantje, samo ne širiti laži...
LP, Boštjan
Dej benzo skuliraj se, si videl moj avto, pa poglej še svojega, nič od nič, tudi kar te tekem tiče te ni nikoder zato ne piši kaj so drugi naredili, če imaš kaj pokazati se pripelji na tekmo pa se pomeriva!
Kar se tiče daily avtov imamo najglasnejše, poglej zadnje 3 tekme Krško, Ajdovščina, Kočevje, koliko projektov je bilo s Digital Designs opremo pa koliko s ECA, ali pa ECA demo avtov, niti enega za poslušat, sramota, tudi street b 157.2 mislim da si že pozabil ki je bil narejen s DD jem
Glede glasnega dolenca pa ni še nič rečeno, sem ga premagal v krškem in to z 2x švohnejš opremo, s tem da mora on vsako tekmo menjati opremo, kaj bo pa do finala bomo pa še videli!
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost