Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če apr 09, 2009 6:03 pm

Mistirius je napisal/-a:Tm hondice natunane do j**c da bi ga mal na blokado spustu da zapoje pa niti slučajno dam nej gre pa se tm žvali s svojmu avto če mu je tko kull. Dost razočaranje drgač in še zamudu sm ko so gume žgal. Na začetku pa sploh nč ni blo 5avtov tm 2ure poj je edn s rdečo podrto hondo notr pršu ga je saj mal odpru, da ni blo čist zamorjen.

predvidevam da si prišel s kolesom oziroma peš......
drugič prpel svojo makino pa turiraj tko na hard da bojo še med filmom mel zvočno kuliso nabijanja tam čez 6.000 rpm če ti je tolk do tega....
pacient

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če apr 09, 2009 6:06 pm

Mistirius je napisal/-a:Tm hondice natunane do j**c da bi ga mal na blokado spustu da zapoje pa niti slučajno
:EE

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Če apr 09, 2009 11:37 pm

eko dans sm u kopru gledu film in je blo vecja vecina u dvorani pristasev hondic med njimi se mi zdi kot sm slisu je biu tudi zloglasni lastnik une primorkse CRX z turbino (pomoje si je prisu pumpat ego) no o filmu pa tko.na koncu je blo videt da sledi nadaljevanje drugace pa film kot film postreze z prevec racunalniskimi efekti in z parimi dobrimi potezami (besednimi) vin dizla :P

najbol je zapalil komentar ko so se po filmu usi prerekali a si vidu na koncu mogoce kakega bavarca u filmu da je naredu show in prec reakcija enega NE ker je pac preslab avto valda da so ble honde in pred izhodom se je oglasu edini pameten ki je komentiru oba skupaj.bmw ni potrebno delat showa u filmu da ma reklamo dosti je da se samo malo pokaze :P hehe
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Napisal/-a JanJ Pe apr 10, 2009 7:22 am

Sem gledal včerej premiero v ljubljanskem koloseju. Hitri in drzni kot hitri in drzni. Kot so že omenili malo preveč pretiravanja z nemogočnimi akrobacijami, drugače pa soliden film, če ne drugega se nagledaš hudih muscle car-jev in še hujših deklet :D 8)

Nekega zbora v Ljubljani ni bilo, sem pa videl nekaj "nestock" avtomobilov.
LP Jan

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Pe apr 10, 2009 10:40 pm

JanJ je napisal/-a:Sem gledal včerej premiero v ljubljanskem koloseju...

Nekega zbora v Ljubljani ni bilo, sem pa videl nekaj "nestock" avtomobilov.

To pa zato, ker je bila že v torek pred-premjera in je bil zbor takrat. :P

damjan, dober komentar. Ne vem kaj ma nabijanje motorja do blokade s sklopko v podnu na mestu ali pa kurjenje gum veze z ljudmi, ki zase ljubiteljsko pedenajo svoj avto. :roll:

Film je OK. Edin Subaruja ne vem kdo jim je predeloval, ker mi ni bil niti mal ušeč. Pa na začetku s tisto kotalečo cisterno so mal pretiraval, ampak OK, pač hitri in drzni, a ne. :lol:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe apr 10, 2009 11:18 pm

Mislm, d ste pred mano bolj kot ne vse povedal glede filma (sploh tisto s cisterno je res pretiravanje)

Pussy. :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne apr 12, 2009 8:51 pm

Pa površni so tudi :? Scena s cisterno - ko drugi vlačilec obrne in začne vozit vzvratno - sta dva posnetka v notranjost na armaturko. In lepo se vidi kako so med hitro vožnjo vsi števčki na nuli. :roll:

Proti koncu, ko se Impreza iz tunela zvrne na streho, se vidi podvozje. Manjkajo pa vsaj izpuh, rezervoar, kardan... :lol:
Zadnjič spremenil sebaveh, dne Ne apr 12, 2009 9:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Ne apr 12, 2009 8:53 pm

meni je bil všeč, če drugega ne je vsej vlek užitek v kinu gleat, veliko platno in super ozvočenje :D

EDIT: blo pa je ene par "lovskih" v filmu, ampak se to za tak film tut pričakuje, če ne nebi bil f&f :D

Luke
Novinec

Napisal/-a Luke Ne apr 12, 2009 9:00 pm

snikerson je napisal/-a:meni je bil všeč, če drugega ne je vsej vlek užitek v kinu gleat, veliko platno in super ozvočenje :D

EDIT: blo pa je ene par "lovskih" v filmu, ampak se to za tak film tut pričakuje, če ne nebi bil f&f :D

res da mal pretiravajo.. sam lihk zarad tega je še bl zanimiv

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Ne apr 19, 2009 8:10 pm

sebaveh je napisal/-a: Proti koncu, ko se Impreza iz tunela zvrne na streho, se vidi podvozje. Manjkajo pa vsaj izpuh, rezervoar, kardan... :lol:

Tu se je men tak smešno zdel, da so manjkali deli. Drugače je pa film vredi, čeprav so res bila na določenoh scenah pretiravanja, ampak ne glede na to, mi ni bilo žal keša za film ;) In pa seveda, kar je najbolj pomebno, je to, da se film nadaljuje :)

In ja, Vin Diesel pa tista njegova beseda "pusy" :twisted: :twisted: pika na i hehe
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini Če maj 21, 2009 9:46 am

Evo ga, posebna izdaja F&F 4 posnetki iz zakolisja :EE :EE

Slika
VIR: Slovenske Novice
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če maj 21, 2009 9:57 am

v Delu je blo tud tole na prvi strani :lol: :lol: :lol:
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov