Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To maj 26, 2009 3:46 pm

kdorkoli je že zmagal je avto naredil sam, ti si ga pa kupil že narejenega, tako da se nimaš kj velik za bunit. če bi bilo pravično taki sploh nebi smeli enakovredno tekmovat ki so avto že narejen kupili. nimam nič proti tebi ali tvojemu avtu, samo povem svoje mnenje.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To maj 26, 2009 4:35 pm

Daj zaklenite to sranje od teme, ker zgleda da se zadeva nebo končala....

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Sr maj 27, 2009 12:17 pm

S|icKeR je napisal/-a:kdorkoli je že zmagal je avto naredil sam, ti si ga pa kupil že narejenega, tako da se nimaš kj velik za bunit. če bi bilo pravično taki sploh nebi smeli enakovredno tekmovat ki so avto že narejen kupili. nimam nič proti tebi ali tvojemu avtu, samo povem svoje mnenje.

a zdej pa se ne smem bunit? a sploh ves kak je biiu avto ko je biu kuplen??'sej nima veze.....
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr maj 27, 2009 12:29 pm

modra je napisal/-a:
v pro je zmagal tisti, ki si je to zalužil... ne moreš človeka obtoževat kuhne, sam zato ker je skritiziru tvoj avto... pač že ni tolk dobr, da bi lahko kaj dobrga reku o njem... sprjazn se...

čak zdej mal, modri je skritiziru svoj izdelek? Govora je pa o meganu črno/oranžnem ?!?!

zdej men neki hudo ne gre skp.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
modra
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a modra Sr maj 27, 2009 1:32 pm

croma_man je napisal/-a:
modra je napisal/-a:
v pro je zmagal tisti, ki si je to zalužil... ne moreš človeka obtoževat kuhne, sam zato ker je skritiziru tvoj avto... pač že ni tolk dobr, da bi lahko kaj dobrga reku o njem... sprjazn se...

čak zdej mal, modri je skritiziru svoj izdelek? Govora je pa o meganu črno/oranžnem ?!?!

zdej men neki hudo ne gre skp.

@s-line: mam starga cliota, pa kaj... kritizi če hočeš
@croma: ni kritiziru svojga, pojma nimam kaj ma ta en avto, ampak kot sm rekla, že ni bil vreden hvale...

croma al greš v avtrijo?
lp, modra

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr maj 27, 2009 3:51 pm

Modri je kritiziral avto ki ga je par let nazaj on delal, se pravi črno oranžnega Megana z vlko nalepko na pragu THOMAS COUSTOMS. Kolk je meni poznana zgodba je zdajšnjega lastnika nekaj "napadal" da z takim avtom na showah mu dela samo sramoto.

Glede na to, da ga je novi lastnik mel pred showom šele 3 dni in ni blo časa popravljat raznih zadev je blo to popolnoma neopravičeno.

Sem si pa osebno pogledal avto od blzu in še vedno zgleda zelo dobro, glde na to koliko lastnikov se je že zamenjalo. Nekaj zadev je za popravit, ampak nič večjega...

Uporabniški avatar
modra
Nov uporabnik

Napisal/-a modra Sr maj 27, 2009 3:56 pm

ManIAK je napisal/-a:Modri je kritiziral avto ki ga je par let nazaj on delal, se pravi črno oranžnega Megana z vlko nalepko na pragu THOMAS COUSTOMS. Kolk je meni poznana zgodba je zdajšnjega lastnika nekaj "napadal" da z takim avtom na showah mu dela samo sramoto.

Glede na to, da ga je novi lastnik mel pred showom šele 3 dni in ni blo časa popravljat raznih zadev je blo to popolnoma neopravičeno.

Sem si pa osebno pogledal avto od blzu in še vedno zgleda zelo dobro, glde na to koliko lastnikov se je že zamenjalo. Nekaj zadev je za popravit, ampak nič večjega...

vsi lastniki so z avtom delal zelo grdo in zato je tak kakršen je... glede na to da ga je delal on ima vso pravico kritizirati izdelek kakršnega so vsi lastniki naredili... totalno so nespoštovali vložen trud...
lp, modra

Lossy
Nov uporabnik

Napisal/-a Lossy Sr maj 27, 2009 7:15 pm

maniak. nič večjega? cel avto je spokan (kit) celega treba prebrusit do pleha nanovo skitat ter pobarvat, je kr neki dela v tem veš... ampak ajde novi lastnik ma voljo in upam da mu bo uspelo, mogoče bo avto tudi kuferan mel zrihtan koliko sma se menla....
državni prvak: amater extreme 2009

32 styling awords in 2009

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr maj 27, 2009 7:36 pm

evo za vse da se ne bo govorilo po ovinkih!
muziko za prtljaznik ter prednje sisteme ze mam skor 100% neki se se sam menmo okol cene. avto je res tut pa tam spokan--ni pa edini glede kunkorence oziroma nasploh
autov ki se vozijo na slo. showe!
pa se neki biu vceri pr zlo dobrem licarju, in je reki da avta ni potrebno ceuga brusit,
niti kitat, ampak samo na razpokanih delih, se pravi zadnji prtlaznik blatniki pa neki malega prednja hauba---avto ni metalik barve zato se bo dalo brez problema delat prehode----videu na lastne oci!
ze mam naroceno barvo 5dcl oranzne-crno itam mam,ter perla efekt lak 1l se mal rezerve, vseskupi z delom me bo prislo 400e,tak da ni take panike.
notranjost bom itak delau sam!

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr maj 27, 2009 7:42 pm

modra je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Modri je kritiziral avto ki ga je par let nazaj on delal, se pravi črno oranžnega Megana z vlko nalepko na pragu THOMAS COUSTOMS. Kolk je meni poznana zgodba je zdajšnjega lastnika nekaj "napadal" da z takim avtom na showah mu dela samo sramoto.

vsi lastniki so z avtom delal zelo grdo in zato je tak kakršen je... glede na to da ga je delal on ima vso pravico kritizirati izdelek kakršnega so vsi lastniki naredili... totalno so nespoštovali vložen trud...

za to je tudi dobi placano pomoje?
ps; osebno meni ni thomas nic reku glede avta,slosau pa sem razne govorice.

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC Sr maj 27, 2009 8:30 pm

ja stari je vse res kr si slišu...stakim avtom na šhovu res ne narediš dobrega vtisa
avto je bil dokler ga je imel originalen lastnik izredno lep in zelo lepo čuvan. zdaj pa sam vidis v kakem stanju je...zelo bom vesel ko ga bom spet videl nerazpokanega in brez rje itd....sicer sem pa zelo ponosen na ta avto vendar ne na takega kot je sedaj....
glede zmage...veselim se konkurence ampak boš moral se veliko volje živcev znanja in ne nazadnje tudi denarja vložit da bova drug drugemu kos...
tko da...vso srečo na poti ti želim in upam da se bom na naslednjem srečanju z veseljem postavil zraven tvojega avta in ti z veseljem stisnil roko...

lp thomas
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr maj 27, 2009 9:25 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:ja stari je vse res kr si slišu...stakim avtom na šhovu res ne narediš dobrega vtisa
avto je bil dokler ga je imel originalen lastnik izredno lep in zelo lepo čuvan. zdaj pa sam vidis v kakem stanju je...zelo bom vesel ko ga bom spet videl nerazpokanega in brez rje itd....sicer sem pa zelo ponosen na ta avto vendar ne na takega kot je sedaj....
glede zmage...veselim se konkurence ampak boš moral se veliko volje živcev znanja in ne nazadnje tudi denarja vložit da bova drug drugemu kos...
tko da...vso srečo na poti ti želim in upam da se bom na naslednjem srečanju z veseljem postavil zraven tvojega avta in ti z veseljem stisnil roko...

lp thomas

lepo da si mi odpisau! vem kaksen je biu ta avto na tacetku in kaksen je zdaj :(
samo to pluvanje me je res malo uzalilo. predvsem zato ker sem ta avto kupiu iz razloga
da se pokaze (se bo pokazau v pravi luci, ko bo dokoncan! ) na showih, kajti skoda ga je,
da bi se naprej razpadau! (sploh ni tko hudo kot se govori)
glej avto je kvalitetno narejen,ker drgac bi ze zdavnaj bili samo spomini na njega!
do jeseni se bo delalo predvsem na podvozju ter prtljazniku! cez zimo pa gre k avtolicarju--mogoce celo spremeni barvo!
ce te moti tvoj napis na avtu ga lahko tudi odstranim ce zelis?

lp. tudi z moje strani

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če maj 28, 2009 10:34 am

zakaj je ta tema sploh še odprta, ker kreganja očitno še ne bo konec....
Slika

modriDIRKAC
Novinec

Napisal/-a modriDIRKAC Če maj 28, 2009 11:01 am

S-line- je napisal/-a:
modriDIRKAC je napisal/-a:ja stari je vse res kr si slišu...stakim avtom na šhovu res ne narediš dobrega vtisa

lp thomas

lepo da si mi odpisau! vem kaksen je biu ta avto na tacetku in kaksen je zdaj :(
samo to pluvanje me je res malo uzalilo. predvsem zato ker sem ta avto kupiu iz razloga
da se pokaze (se bo pokazau v pravi luci, ko bo dokoncan! ) na showih, kajti skoda ga je,
da bi se naprej razpadau! (sploh ni tko hudo kot se govori)
glej avto je kvalitetno narejen,ker drgac bi ze zdavnaj bili samo spomini na njega!
do jeseni se bo delalo predvsem na podvozju ter prtljazniku! cez zimo pa gre k avtolicarju--mogoce celo spremeni barvo!
ce te moti tvoj napis na avtu ga lahko tudi odstranim ce zelis?

lp. tudi z moje strani

če boš rabu kakršno koli pomoč oz nasvet se lahko vedno obrneš name...zveseljem ti bom pomagu pa verjetno tud noben ne ve več o tem avtu kot jaz
tko da le lot se pa zrihti

lp
IMA SE...MOŽE SE...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost