V mislih sem imel predvsem kvaliteto narejenega dela, ni bilo mišljeno kot stil predelovanja avtomobilov, čeprav bi tudi čez to lahko marsikaj debatirali. V čem je point, da pripelješ avto na show pa ni niti še pošmirglan, da o barvanju s spreji ne govorim...cenim vsak trud, pač ma vsak svoj stil/okusS-line- je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:Ampak tričetrt avtov pa ne samo da so ogabni, še kvaliteta je taka da te glava boli. Ne vem če so bli 3je, mogoče 4je avti nareti skupaj tak ko treba. ElGato in beli A6, pol se pa konča....je pa res da na slikah se tega ne vidi.
Drugače pa je blo lušno ja :P
res vas ne razumem? kako lahko recec da so bli avti ogamni! pac niso narejeni po tvojem okusu al pa mogoc ze kje poka kit,tut na mojem je ze kar precej razvidno.
tako mnenje obdrzi zase ker verjetno se je negdo trudu in ga tudi priseu pokazat!
ze itak je zlo mal slo. avtov na slo. showih pol pa se take besede letijo, ce ti kaj ne pase pa bOdi raje doma! NO ZATO PA JAS NISEM PRIPELJAU SVOJGA MEGANA TJA!

Ko pa sem videl naprimer Megana, ki je bil enak kot moj ampak kak je bil skupaj naret za kozlat. Lajsne na strehi so ble odlepljene, rob na kolotekih cvetel ko trobentice spomladi,....ampak mi je pa bil kot oblika hudo všeč
P.S: Imaš ti slučajno Megana od Thomas Customs, ali rumenega Cabria iz MB?