dejan84 je napisal/-a:Jst mam pa samo eno vprašanje - po kakšnem principu se bo tokrat ocenjevalo avtomobile? Ali bo zaživela ideja o multiplih sodnikih, od katerih vsak ocenjuje samo svoje področje ali bo šlo po starem principu - 2 sodnika (ali v izjemnih primerih 1), ki data skupno oceno?
dejan84 je napisal/-a:Jst mam pa samo eno vprašanje - po kakšnem principu se bo tokrat ocenjevalo avtomobile? Ali bo zaživela ideja o multiplih sodnikih, od katerih vsak ocenjuje samo svoje področje ali bo šlo po starem principu - 2 sodnika (ali v izjemnih primerih 1), ki data skupno oceno?
dejan84 je napisal/-a:Ne za mojega - tvoj avto je bil problem, če si slučajno pozabu
Zdej pa šibam naprej v garažo. Morm nardit plac v kufru za 5 hrčkov, 3 morske prašičke pa akvarij s soškimi postrvmi, da bo blo za +30 dodatnih pik![]()
![]()
dejan84 je napisal/-a:Ne vem, kje ti vidiš jokanje. Tisto, kar mi je ležalo na duši, sem upal, da bomo uspeli razčistit na unem sestanku. Meni je vseeno. Glavno, da je best dojče avto z nesimetričnimi oversized režami in honda style nalepko na haubi
Meni je vseeno
sem upal, da bomo uspeli razčistit na unem sestanku
Glavno, da je best dojče avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov