Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza So jun 06, 2009 7:24 pm

cruiser1 je napisal/-a:
rumena ibiza je napisal/-a:
S-line- je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Sicer me tovrstna srečanja in avtomobili pa styling ne zanimajo sam moram rečt, da so avtomobili zrihtani z neko MEJO dobrega okusa za razliko kar vidim pri nas ali pa v avstriji. Tako se mi vsaj zdi po teh fotkah. Morda je fora tudi v tem, da je kar nekaj starejših avtomobilov.

in kaj je narobe z nasimi in avstriskimi avti narobe?????

mogoče to?!?! :P :P :P

Okaj si me nasmejal :cry do solz!!! Tale golf je vsaj zabaven in smešen.

@S-line
Ne vem kako imaš ti zrihtan avto. Govorim o pretiravanju NEKATERIH (ne vsi) s tisto plastiko, ki jo lepijo vsepovprek po avtomobilih in podobno. Tisto ni več styling z okusom ampak tekmovanje kdo bo več nepotrebne šare montiral na avto. O tem govorim. Te avtomobili iz srečanja v V. Kladuši se mi pa vsaj tako na fotkah zdijo bolj z dobro mero okusa narejna. Morda je problem, da si ne morejo privoščit vseh traparij ali pa imajo tam res več smisla za te stvari. Ne vem.
Mi je že žal, da sem sploh kaj komentiral, ker se bo spet kdo našel, ki bo težil : "a tvoja ameriška j***a so ful boljša ka naši avti"

te popravljam nasmejalA piše ti rumenaibiza POZNAVALKA foruma :P :P :-P

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So jun 06, 2009 7:46 pm

te popravljam nasmejalA piše ti rumenaibiza POZNAVALKA foruma :P :P :-P

OOOOPS :oops: Pardon! nisem bi pozoren. Šlamparija pač :P

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So jun 06, 2009 8:11 pm

Zadeva vsekakor veliko bolj okusna kot kmečke predelave naših garažarjev. Zadeva je res na nekem nivoju.

A na takin meetingih sprejmete še kakšno drugo znamko kot opel in VW? :lol:

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So jun 06, 2009 9:36 pm

cruiser1 je napisal/-a:
S-line- je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Sicer me tovrstna srečanja in avtomobili pa styling ne zanimajo sam moram rečt, da so avtomobili zrihtani z neko MEJO dobrega okusa za razliko kar vidim pri nas ali pa v avstriji. Tako se mi vsaj zdi po teh fotkah. Morda je fora tudi v tem, da je kar nekaj starejših avtomobilov.

in kaj je narobe z nasimi in avstriskimi avti narobe?????

mogoče to?!?! :P :P :P

Okaj si me nasmejal :cry do solz!!! Tale golf je vsaj zabaven in smešen.

@S-line
Ne vem kako imaš ti zrihtan avto. Govorim o pretiravanju NEKATERIH (ne vsi) s tisto plastiko, ki jo lepijo vsepovprek po avtomobilih in podobno. Tisto ni več styling z okusom ampak tekmovanje kdo bo več nepotrebne šare montiral na avto. O tem govorim. Te avtomobili iz srečanja v V. Kladuši se mi pa vsaj tako na fotkah zdijo bolj z dobro mero okusa narejna. Morda je problem, da si ne morejo privoščit vseh traparij ali pa imajo tam res več smisla za te stvari. Ne vem.
Mi je že žal, da sem sploh kaj komentiral, ker se bo spet kdo našel, ki bo težil : "a tvoja ameriška j***a so ful boljša ka naši avti"

nisem te hoteu uzalit. ce pa sem te, pa se opravicujem ;)
glej meni osebno na teh slikah ko jih je prlimau niti en avto ni grd, ker pac tudi jas obozujem ( dojce ) in so res lepo narejeni, sam se vedno nerad kritiziram drugih avtomobilov,pa ceprau so nekateri za moje pojme sam za na kres.
negdo je sicer njegov lastnik in bi biu s tem mogoce uzaljen :? pa se neki: ze itak mamo v slo. zlo mal avtov na showih,to pa samo zaradi tega, ker se jim eni smejijo pa kritizirajo :!: se vedno pravim ce ti ni vsec,si misli svoje pa pejt proc ;)
to ni blo misljeno za tebe ampak nasploh 8)
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne jun 07, 2009 1:48 am

S-line- je napisal/-a:nisem te hoteu uzalit. ce pa sem te, pa se opravicujem ;)
glej meni osebno na teh slikah ko jih je prlimau niti en avto ni grd, ker pac tudi jas obozujem ( dojce ) in so res lepo narejeni, sam se vedno nerad kritiziram drugih avtomobilov,pa ceprau so nekateri za moje pojme sam za na kres.
negdo je sicer njegov lastnik in bi biu s tem mogoce uzaljen :? pa se neki: ze itak mamo v slo. zlo mal avtov na showih,to pa samo zaradi tega, ker se jim eni smejijo pa kritizirajo :!: se vedno pravim ce ti ni vsec,si misli svoje pa pejt proc ;)
to ni blo misljeno za tebe ampak nasploh 8)

Ma ni panike! Saj jaz tudi nerad komentiram predelane avtomobilove, ki mi niso všeč, ker vsak lastnik ma svoje fore in razloge zakaj je naredil tak avto. O okusih se je pa itak brezveze pregovarjat.

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Po jun 08, 2009 2:01 pm

@S-line-: Upam da bomo uspeli registrirat klub,to poletje bi potem organizirali en meet,vsi boste povabljeni-ne bo vam zal ;)
@el-diablo: Vsi bi prisli z veseljem,ampak za Bosno velja vizni rezim,tko da...zato pa vi lahko pridete dol,al pa v Karlovac to soboto-vecina jih bo tam.
@rumena ibiza: ce bo meet,naj bi bil to poletje v soboto.katero tocno,se ne vem :lol: je pa ob sobotah pijaca v Kladusi :)
@mihaing: seveda sprejmemo vse znamke,razen hyundaija :P kaj cmo,vw-jev je najvec

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po jun 08, 2009 2:14 pm

nekaj vozil z slik sem videl v živo in loh rečm kapo dol za ustvarjalce ;) ...je pa res da je delov in ostalega materijala za VW tud preveč :P ..pa še homolomo ne rabijo :D ..

@sejjaretun : ko boš točn datum vedu ti samo javi pa se vidimo 8)

Lp!

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Po jun 08, 2009 2:29 pm

RejmiK je napisal/-a:nekaj vozil z slik sem videl v živo in loh rečm kapo dol za ustvarjalce ;) ...je pa res da je delov in ostalega materijala za VW tud preveč :P ..pa še homolomo ne rabijo :D ..

Lp!

res je delov veliko,ampak karoserijskih,masin itd...vse ostale predelave (turbo kiti,nekatere feltne,gume,itd) je pa tezko najti v BiH,ce jih najdes so pa drage.Tko da vecina delov pri taksnih predelavah se dobi prek frendov iz A, D ...
Kar se tice homolomo je dosedaj bilo popolnoma brez pregledov,ampak od maja letos no more-pocasi se uvaja isti sistem kot v slo.
Ce nam uspe,bom javil datum ;)
lp

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po jun 08, 2009 2:43 pm

sejjaretun je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:nekaj vozil z slik sem videl v živo in loh rečm kapo dol za ustvarjalce ;) ...je pa res da je delov in ostalega materijala za VW tud preveč :P ..pa še homolomo ne rabijo :D ..

Lp!

res je delov veliko,ampak karoserijskih,masin itd...vse ostale predelave (turbo kiti,nekatere feltne,gume,itd) je pa tezko najti v BiH,ce jih najdes so pa drage.Tko da vecina delov pri taksnih predelavah se dobi prek frendov iz A, D ...
Kar se tice homolomo je dosedaj bilo popolnoma brez pregledov,ampak od maja letos no more-pocasi se uvaja isti sistem kot v slo.
Ce nam uspe,bom javil datum ;)
lp

..al se pa kr ceu avto prpele :P ...za homolomo pa nism vedu da se uvaja isti zakon k pr ns :evil: ..uglavnm še zmeraj čakam/o na datum :P :D

Lp!
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov