Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne apr 18, 2010 10:42 am

LIBERTY je napisal/-a:beza: zakaj mi pa nisi sms-a poslala kot ponavadi. To se ne pomen da ce nimam avta vec da me ne rabs obvestit :evil:

Pa ne mi govort da ste se na forumu zmenil ker ne hodm na avtomoblilizem.ku... vsak dan

ja na forumu so se res zmenil, smse sem poslala vsem od katerih imam še številko, se opravičujem, če nisi bil med njimi.. tudi jaz nebi vedla da je meet če me ne bi blind opozoril na to....tko da...jaz tut ne spremljam vsak dan foruma...
slike bodo sm da jih naložim.

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Ne apr 18, 2010 12:40 pm

scirocco12 na naslednjega pridm 100% ;)

Uporabniški avatar
brejker
Novinec

Kraj: KAMNIK: Podgorje

Napisal/-a brejker Po apr 19, 2010 9:33 pm

Na sliki izgleda kakor, da avtomobili okoli lampe driftajo :D
=I
Priponke
srecanja-foto_14477201_17389101_zoom_17781747.jpg
DIY maniac.

Uporabniški avatar
tom2
Novinec

Napisal/-a tom2 To apr 20, 2010 12:57 pm

Sem vas vzadnjič nehote opazoval z bližnjega M centra... Brez zamere fantje, ampak takole od "daleč" ste izgledali kot otroci, ki si razkazujejo kdo ima večjo in lepšo igračo.
tom2

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 To apr 20, 2010 2:53 pm

tom2 je napisal/-a:Sem vas vzadnjič nehote opazoval z bližnjega M centra... Brez zamere fantje, ampak takole od "daleč" ste izgledali kot otroci, ki si razkazujejo kdo ima večjo in lepšo igračo.

Ni nobene zamere, ampak vidiš, smisel tega je spoznavanje ljubiteljev avtomobilizma in glavna tema je tukaj avto, in vse kar je s tem povezano.Očitno nisi bil še na nobenem meetu oziroma avto prireditvi. Da pa je večino udeležencev mlajših, temu se pa ni za čudit! ;) Seveda komu to ni všeč se teh meetov ni treba udeleževat. Tukaj sploh ni pomembno kakšen avto imaš (cenovni razred), vsak je dobrodošel. Upam, da sem ti vsaj malo razložil smisel teh meetov.

Drugič pa pridi pogledat nas ne avte, da se spoznamo. Brez zamere! :D

Lp

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Če apr 22, 2010 9:47 am

tom2 je napisal/-a:Sem vas vzadnjič nehote opazoval z bližnjega M centra... Brez zamere fantje, ampak takole od "daleč" ste izgledali kot otroci, ki si razkazujejo kdo ima večjo in lepšo igračo.

Tom...tako kot ti je sciroco že napisal bom jaz le še dodala to, da je srečanje na Dolenjskem nastalo iz velike ljubezni do avtomobilov in velike želje pokazati dolencem kaj imamo pa ne vemo da imamo - pred 4 leti, če ne več. Srečanja so postala tradicija. Vedno se nam pridruži kdo nov, vidimo marsikaj novega, spoznamo nove ljudi, naučis se marsičesa, nasmeješ se, "napasejo" se oči,...Se pravi, da zadovoljiš veliko potreb v enem srečanju. Čez čas pa so postala ta srečanja, ne srečanja zaradi pleha ampak zaradi ljudi - dobre družbe.
Če se ti zdimo kot otroci potem bi nas videl na bližnjih igralih pri M centru :):)
In z veseljem bom še naprej, če ne v celoti pa vsaj delno organizirala taka srečanja!! :)

p.s. slike mi niso ratale kj preveč... :?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind Če apr 22, 2010 1:20 pm

Podpis pod sciroca in ibizo !

Vrjetno pa si videl paciente ki so se naganjali okoli centra in navijali mašine.. pač, kaj naj rečem.. nagnali nismo nikogar, s tem pa vsak pokaže neko svojo vozniško kulturo.
Žal, tako je to danes.. velik ror, športen filter pa gasa - ampak jih bo minilo, še vsakega je (tudi mene) :D

ibiza, a nobena ni dobr ratala ? :o
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov