Srečanja avtomobilskih navdušencev...

maxbmw535i
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a maxbmw535i Ne jun 06, 2010 2:18 pm

B|ind je napisal/-a:@maxbmw535i, haha ne bodi smešen.
Nimam stare zarjavele kante pa so mi še vseeno (skoraj) vsi avtomobili na tem meetu ena rižotka.
Pa kakšno ločilo in velika začetnika v postu ti nebi škodovala.

to sem tiste mislo ko tak šimfajo samo. na tel pisati je malo težko te pa ce ne uporablam tega ni panike. tak da nena bodi jezn.

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Ne jun 06, 2010 4:55 pm

Vsi tolk radi mečete vse avte v "kategorijo RIŽOTK". Zdej mi pa prosim razložite kater avto in zakaj oz. kakšen kriterij imate, da dodelite vozilu častni naziv "rižotka" :bonk
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

maxbmw535i

Napisal/-a maxbmw535i Ne jun 06, 2010 6:23 pm

veselko je napisal/-a:Vsi tolk radi mečete vse avte v "kategorijo RIŽOTK". Zdej mi pa prosim razložite kater avto in zakaj oz. kakšen kriterij imate, da dodelite vozilu častni naziv "rižotka" :bonk

To se jas tudi vedno vprašam kaj jim je ko tak radi rižotajo vsak auto.

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Ne jun 06, 2010 7:21 pm

Za nekatere je ''RIŽOTA'', VSE tisto, ki je kaj bolj predelano kot nižanje pa velike feltne.

Ko pa takega vprašaš, kaj sploh je zanj ''rižota'', pa ne zna odgovorit na vprašanje. :lol:
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Ne jun 06, 2010 7:37 pm

SENATOR je napisal/-a:Za nekatere je ''RIŽOTA'', VSE tisto, ki je kaj bolj predelano kot nižanje pa velike feltne.

Ko pa takega vprašaš, kaj sploh je zanj ''rižota'', pa ne zna odgovorit na vprašanje. :lol:

Opažam ja :cry
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 06, 2010 8:51 pm

Pa kaj, mi gledamo iste slike ??! :shock:

Slika

?!

maxbmw535i

Napisal/-a maxbmw535i Ne jun 06, 2010 10:52 pm

B|ind je napisal/-a:Pa kaj, mi gledamo iste slike ??! :shock:

Slika

?!

se pa je vredi. je pa čisti extrem auto . semo je več za shove kot vsakdajno voznjo.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jun 06, 2010 11:09 pm

Hahaha, maxbmw535i, ti pa jih strejlaš :), zdaj smo tisti, ki nam to ni všeč že kar nevoščljivi in brez denarja, ob vsem tem pa še prikriti rižarji :lol:. Vedno so mi smešne reakcije po neki rižarski kritki, da smo kao nevoščjivi ker si tega ne moremo privoščit - to bo to, zdaj ste nam pa kajlo dali.

Je pa ena velka zanimivost ki jo opažam na forumu. Vsak ki tako neokusno predela avte in iz njih naredi kar pač naredi in tudi zagovrniki teh "skulptur", imajo velike probleme tako s pravopisom, slovnico, kot tudi s tvorjenjem logičnih in smiselnih stvakov. Ni vedno tako, da ne bo kdo užaljen, ampak precejkrat.

Tale na zadnji sliki je itak obup, oz. obupen ekstrem. Obstaja tudi neobupen ekstrem, ki je ponavadi tudi neestetski, ampak precej avtov na teh slikah je čisti riž ob vsem tem pa so še zelo neestetski in neokusni. Se pa seveda najdejo tudi svetle točke - kot vsepovsod.

maxbmw535i

Napisal/-a maxbmw535i Ne jun 06, 2010 11:19 pm

lizard je napisal/-a:Hahaha, maxbmw535i, ti pa jih strejlaš :), zdaj smo tisti, ki nam to ni všeč že kar nevoščljivi in brez denarja, ob vsem tem pa še prikriti rižarji :lol:. Vedno so mi smešne reakcije po neki rižarski kritki, da smo kao nevoščjivi ker si tega ne moremo privoščit - to bo to, zdaj ste nam pa kajlo dali.

Je pa ena velka zanimivost ki jo opažam na forumu. Vsak ki tako neokusno predela avte in iz njih naredi kar pač naredi in tudi zagovrniki teh "skulptur", imajo velike probleme tako s pravopisom, slovnico, kot tudi s tvorjenjem logičnih in smiselnih stvakov. Ni vedno tako, da ne bo kdo užaljen, ampak precejkrat.

Tale na zadnji sliki je itak obup, oz. obupen ekstrem. Obstaja tudi neobupen ekstrem, ki je ponavadi tudi neestetski, ampak precej avtov na teh slikah je čisti riž ob vsem tem pa so še zelo neestetski in neokusni. Se pa seveda najdejo tudi svetle točke - kot vsepovsod.

no te pokaži kaj ti vozis da še te tvojga malo popluvamo. ali te je sram dati ga gor. jas priznam da ga nimam nič predelanega. ker mi je škoda predelati M5

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne jun 06, 2010 11:26 pm

maxbmw535i je napisal/-a:no te pokaži kaj ti vozis da še te tvojga malo popluvamo. ali te je sram dati ga gor. jas priznam da ga nimam nič predelanega. ker mi je škoda predelati M5

Žalostno je, da tako polpismen, nerazgledan in neizobražen človek, brez okusa kot si ti vozi M5. SIcer pa tu končam s tabo, ker se mi ne da spuščat na tvoj nivo, kaj šele, da spravimo to temo na še bolj oseben nivo.

P.S. Sem pa zadnjič videl tvojega M5 in ga poslikal:

Slika

maxbmw535i

Napisal/-a maxbmw535i Po jun 07, 2010 5:44 am

lizard je napisal/-a:
maxbmw535i je napisal/-a:no te pokaži kaj ti vozis da še te tvojga malo popluvamo. ali te je sram dati ga gor. jas priznam da ga nimam nič predelanega. ker mi je škoda predelati M5

Žalostno je, da tako polpismen, nerazgledan in neizobražen človek, brez okusa kot si ti vozi M5. SIcer pa tu končam s tabo, ker se mi ne da spuščat na tvoj nivo, kaj šele, da spravimo to temo na še bolj oseben nivo.

P.S. Sem pa zadnjič videl tvojega M5 in ga poslikal:

Slika

hehehe fauš do dna . se tudi taki morjo obstajati kot si ti. se nič hudega. aja zmoto si se moj je črni brat ma sivega. se če boš lepo šparo kakis 20 let si ga goš mogoče lahko privoščo tudi ti. nena obupaj. mogoče neboš te šimfo tak drugih. aja zaradi nivoja se nebi oglašo na tvojem mestu ker ga pomojem nimaš nič te se nebi tak obnašo. tak da se malo bontona nauči potem se lahko menima. tak daugo pa bodi pozdraulen

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Po jun 07, 2010 6:23 am

@maxBMW335i: si že oddal vpis za srednjo šolo???

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po jun 07, 2010 6:33 am

Mislim fantje..... :lol:
Na tam showu je blo mogoč ene pr avtov ostalo so žal skrapucala,ki niso vredne,da se vozijo po cesti.
@maxbmw535i pa kje ti živiš,da te nena ukradejo :)
Tile avti so rižota pa nas neboš prepričal v nasprotno.Pa show car gor ali dol...
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maxbmw535i

Napisal/-a maxbmw535i Po jun 07, 2010 7:36 am

seat je napisal/-a:Mislim fantje..... :lol:
Na tam showu je blo mogoč ene pr avtov ostalo so žal skrapucala,ki niso vredne,da se vozijo po cesti.
@maxbmw535i pa kje ti živiš,da te nena ukradejo :)
Tile avti so rižota pa nas neboš prepričal v nasprotno.Pa show car gor ali dol...

stari jas nisem reko nikol da so vredi jas sem rekoda vsak ma svoj okus pa da si ga naredi kak je njemu všeč ne nam. se jas tudi nena rečem da so honde ološ, da so vse rjaste pa razbite , .......... ker mi pač niso niti malo všeč. ko je že auti v org. stanju vsi grdi. to je pa moje mnenje recimo glede hond. to je samo primer. enim pa so bmwji grdi. samo neka kultura more bit.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po jun 07, 2010 7:52 am

ded, to si vrei napisal, kultura mora bit :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po jun 07, 2010 9:32 am

Kultura mora bit to je jasno in nek nivo obnašanja na forumu praw tako ampak....ker je forum javen lahko vsak pove svoje mnenje.
Kaj pa tebe tak razpizdi,če eden reče,da je tak avto rižotka.. pač ma tak okus pa je**ga.
Zaj,če bom jas reku,da mi je en avto totalno grd me boš pa kuj napadu,da nimam keša pa,da sem fouš in,da vozim staro kripo..ok stara lih ni kripa je pa...
Nevem kak nivo kulture imaš v mislih a,če meni nekdo reče,da mu je moj avto za bruhat se nič nena robantim ampak spošutujem njegovo mnenje pa kakršnokoli že je.Ti pa se tu bunič za avtomobile drugih lastnikov.
Ok ti bom dal praw ti avti so extrem in so mi inspiracija za naprejšne delo.In ja btw tui sam sem bil "RIŽAR" in vrjem vem,da sem ga takrat presneto polomil a to je zaj sreči mimo in,če lahko sam sebi rečem rižar potem vem kaj delam in tut drugim upam povedat enako.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maxbmw535i

Napisal/-a maxbmw535i Po jun 07, 2010 10:02 am

seat je napisal/-a:Kultura mora bit to je jasno in nek nivo obnašanja na forumu praw tako ampak....ker je forum javen lahko vsak pove svoje mnenje.
Kaj pa tebe tak razpizdi,če eden reče,da je tak avto rižotka.. pač ma tak okus pa je**ga.
Zaj,če bom jas reku,da mi je en avto totalno grd me boš pa kuj napadu,da nimam keša pa,da sem fouš in,da vozim staro kripo..ok stara lih ni kripa je pa...
Nevem kak nivo kulture imaš v mislih a,če meni nekdo reče,da mu je moj avto za bruhat se nič nena robantim ampak spošutujem njegovo mnenje pa kakršnokoli že je.Ti pa se tu bunič za avtomobile drugih lastnikov.
Ok ti bom dal praw ti avti so extrem in so mi inspiracija za naprejšne delo.In ja btw tui sam sem bil "RIŽAR" in vrjem vem,da sem ga takrat presneto polomil a to je zaj sreči mimo in,če lahko sam sebi rečem rižar potem vem kaj delam in tut drugim upam povedat enako.

ja se to je prau in nič narobe v tem. somo nemore en prit pa jamrat da so vsi grdi .... kak lahko splah si tak naredijo. se sem mu lepo napiso . se vsi pa ne morejo bit grdi . ja tisto sem ga malo provociro da vidim kak daleč gre z izjavami. se vsi smo si razlicni in tak si tudi aute delajo . samo da pridejo eni pa začnejo da so vsi za k... to pa ni možno. branim pa nena nikoga da nebo pomote. se nakoncu pa ce bi naj bli vsi riž zakaj hodijo te tisti jih gledat. recimo se pičke tudi neboš pogledo ce ti ni vredi. hehe malo špas. no lahko pa bi pocasi zaceli kaj drugega pisati tukaj. je že malo daugcajtno ko samo kregarijo bereš vsepovsod. ali je to že moda postala??

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jun 07, 2010 2:57 pm

vsi lih niso ogabni, je pa večina takih. In ob slovenskih avtih si še nekak spočiješ oči, medtem ko pri ostalih pa raje ne bom komentiru. Očitno tekmujejo, kdo večjo bu**lo iz sebe dela, pa brez zamere (vsaj jst si tako predstavljam).
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov