vajdo je napisal/-a:Andrej a mi lahko poveš malo več podatkov o tvojem buggyu, kak motor, gume, dimenzije.. Pa kakšno dobro stran od tega.
najprej naj povem da načrt za to ne obstaja. vse je blo narjen z glave. vedu sem samo približno obliko pol sem pa vse prilagajal. Mere so mal na uč zmeru sem jih pa zdele.
D/Š/V: 250/146/145
teža: 200-300kg
Poden je 33 cm od tal, najnižja točka(ščitnik karterja) pa 18cm.
Gume spredaj 175/60-13 , zadaj 195/55-13 Simperit
Roke sem fiksiral vse tako kot so ble original na pejčku. pejčka sem mel na boku in zasprot meru vse dimenzije in razmake med šraufi.
Vidu sem eno podobno sliko na netu pa sem se odloču da bom še jz naredu. mel sem že prej velik manših doma narjenih avtomobilčkov(motorji od šterke, CTX-a...) ta je bil pa prvi z mašino od avta. V prihodnosti pa misl še enga mal jačiga nardit in tut va njega vložit mal več dnarja. samo nevem kater motor bi uporabu. Najraj 4x4.
Iščem pa tut program za risat železne konstrukcije ki sem ga že vidu pa se ne spomnem imena. Izbral si obliko in dimenzijo železa in pol si samo sestavljal skupaj. Ko ga dobim bom verjetno narisal načrt za tega buggya in za enga novga ki ga že sestavljam v glavi.
Aja drugih podatkov od tega buggya pa nimam samo kar je slik na linku v mojem podpisu.