Živjo!
Še par mojih besed o učerajšnjem srečanju.
Rad bi se zahvalil vse udeležencem ker so prišli in ker so se lepo obnašali.Bilo nas je res veliko,preko 40 avtomobilov

Kolona vozil je bila nenormalno dolga,ampak zelo zanimiva za lokalno prebivalstvo.Panoramska vožnja je bila super ker smo bili skupaj v koloni in se nismo veliko sekali.
Rad bi se tudi zahvalil Bluetornadu ker mi je pomagal s svojimi nekaterimi idejami in ker je bil moja desna roka na srečanju.HVALA.
Zahvala gre tudi Schorcu ker brez njega bi tretja vrsta vozil bila izgubljena

HVALA prijatelj.
Zahvalil bi se tudi rad Jasmy,simpatični punci ki mi je pomagala glede prijavnin.HVALA pijačo maš v dobrem.
posebna zahvala gre tudi naši komisiji (Pro2c,Zois in Žažko) ki so svoje delo s pomočjo publike opravili zelo profesionalno in pošteno razsodili zmagovalce.
Zmagovalci so si res zaslužili pokale.Pa naj omenim še enkrat zmagovalce.
1. mesto za najlepši auto - Mcoupe - renault Megane
1. mesto za najlepšo notranjost vozila - Seleš Jaka - Renault Clio
1. mesto za najlepši prtlažnik vozila - Modridirkač - Renault Twingo
Čestitke tudi vsem ostalim sodelujočim tekmovalcem.Super ste bili.
Hvala tudi Žažkotu ker mi je delal družbo pri panoramski vožnji in ker mi je skor zlezu na streho Cliota da bi ja posliku kolono vozil

HVALA
Zahvalil bi se tudi rad gostilni Carlos in šefu Alešu za lokal ter njenemu prijaznemu kolektivu.
Posebna ampak res posebna pohvala gre našem prvem sponzorju AVTODOM IN VELENJE ki nam je dal prečudovite polo majice,kape in ker nam je še podaril torto.HVALA HVALA HVALA!
Torta je bila res dobra in upam da vam je bila ušeč še posebno tista slika od Renault Clio 3.0 V6. - Če ma kdo sliko od torte naj jo objavi js žal nisem tedi sliku ker sm se basu s torto.
Zahvalil bi se tudi rad varnostni službi Sintal ki je res poskrbela za varnost in red na srečanju in preprečila morebitne poškodbe ali kakšno krajo na avtomobilih.
Zahvala gre tudi Qwerty za prekrasne ure ki smo jih podelili za druga tretja četrta....mesta.Hvala.
Na koncu se spodobi dat eno oceno tem srečanju,ki je po mojih podatkih bilo najbolj obiskano srečanje te vrste!Vozil je bilo preko 40,udeležencev pa preko 50!!!!!!!!!
Js bi jo ocenil kot čisto 10-ko ker vse kar sem si zamislil se je izpeljalo vključno z vremenom ker ni deževalo.
Moj namen in cilj je bil dosežen,to pa je da so vsi udeleženci odšli domov srečni,veseli in polni spominov na dogodek ki jim bo ostal v spomin celo življenje,še posebno pa tistim ki so dosegli prva mesta.Upam da so vam pokali ušeč,ker sem izbral najlepše.
Ob tej priložnosti bi rad povabil vse morebitne nove člane ki bi se radi pridružili Renault avtomobilističnem klubu Slovenija da se oglasijo,na naši strani
www.rk.avtomobilizem.com ter si malo ogledajo kaj se pri nas dogaja in se odločijo za naš klub.Tole srečanje je samo eno izmed mnogih ki jih bo naš klub organiziral če bom le jaz imel prste vmes.Naslednja bodo še boljša (Habbke mogoče celo na naslednjem srečanju kako striptizeto privlečemo)
Če vas zanima druženje,prijateljevanje,udeležba na srečanjih....in če vozite Renaulta se definitivno morate pridružiti nam RENAULT AVTOMOBILISTIČNI KLUB SLOVENIJA!
Lep pozdrav iz sedaj sončnega Velenja in Koper prihajamo v najmočnejši postavi ter domu nosimo pokal za najštevilčnejši klub.BEWARE RENAULT FREAKS ARE COMING.......