no fantki in dekline, ki smo se zbrali na ta dan smo bili rezličnih menj jaz sem bil ta vikend prvič pa sem doživel lepo presenečenje zato prosim mnenja tega vikenda.
upam da ni anketa preveč da zvemo odziv publike na povečano število dragarjev ki je hotelo dragat s prikolicami hehheheheheheh lolololooooooool če pa je pa lahko admin zaklene
ma ja oni prikoličarji so mi bli tabolji. res pa je da tak res vidiš kaj ima narod pod havbami in kako so zadeve zrihtane. res pa je tudi da sem bil prvič na taki zadevi in moram reč da ni švoh :P
se pa strenjam s tabo reg lahko tako naredimo
Jaz sem bil do 16.30 pa ni blo nic za videt-nobenega Draga razen ce ste pol vozli.Edino kaj sn lahko videl je bilo ene 20 prikolicarjev in policije iz celega Maribora skupaj zbrane. No mogoce sem res prehitro odsel drugace je pa blo ze katero nedeljo nazaj kaj boljsega za videt (npr.ko je Honda nesla novo Bemfo 530)
Ma ql ! sm drgač iz KK pa prihajam ob vikendih v MB. Sm bil kr presenečen nad udeležbo kr dost nas je blo prava armada . Nekaj zanimivih avtov recimo tist clio 2.0 sport , ki je bil blizu mene parkiran se mi je dopadu ko je tip odpru haubo...hmm nice nice pa tista bela alfica nice DVD player not ni kej. Kar se tiče prikoličarjev je blo res kr smešno mal k so se vsipal so škifi čist pozabl na nas in naše "skupinsko nabiranje regrada" :P :P :P
UU Leon Cupra R hudda !!! čeprav mi je žal, da je nisem videl drega-t kr baje ima ubijalsko turbinco noter. Že sprednji hladilnik ti dost pove. Kok ma sploh 300KM ? 350
PS: baje mu je prejšnji teden en z kadetom skor spizdu ? res ?
Sej ga je prvo rundo sibnil se mi zdi ja,drugo rundo pa ga je zasaltaliz 1 v 2 prestavo. Drugace pa je imel v Oplu od Calibre motor pa interkuler spredaj.. superca je bil (le na zunaj..)