Jaz tu pridem ce bo vreme ok
X-Hair je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:Ej kaj pa After Party Drag...a bo?ops:
Bomo se mi to potem gor kreteni osebno zmenil.
kr3mn1 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:domzalcan21 je napisal/-a:Ej kaj pa After Party Drag...a bo?ops:
Bomo se mi to potem gor kreteni osebno zmenil.
zarad mene lahko. samo nas klub nima nic zravn in ce bo kdo izvajal to na nasih domacih ulicah ga lastorocno s svojim avtom zrinem v prvi jarek. tolko o kretenih. ne rabmo prepotentnih "ilegalnih dirkacev". pocnite to v lj, povabljena je tudi cela PP Kranj, tko da jim lahko osebno poveste kdaj in kje naj vas pof00kajo. dovolj jasno kaj si mislim o tem?
In se enkrat, nase ime je taksno kot je, in deluje lepo v legalnem sektorju dirk in razvoju boljse opreme.
dirkajte v lj kakor vas je volja, v kranju smo imeli dovolj sranja s tem. ce vam pa je (resnim) nekaj do tega da bi dirkali v KR obcini, se pa lahko zmenimo in en konec tedna zapremo cesto, pa se znorite kakor vas je volja.
lp, kr3mn1
---------------------------------
masturbation is a weapon of mass destruction
Bel-Tirid je napisal/-a:gape je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:gape je napisal/-a:Dani je napisal/-a:Jz mam doma letak, pa pise prijave od 9-11h, zacetek programa ob 12h
kje se dobi letak???????
no gape pa Assena, a bomo sli skupej![]()
DA DA!!!
no zmeneno, sam da navta spet neki mučkala!
gape je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:gape je napisal/-a:Bel-Tirid je napisal/-a:gape je napisal/-a:Dani je napisal/-a:Jz mam doma letak, pa pise prijave od 9-11h, zacetek programa ob 12h
kje se dobi letak???????
no gape pa Assena, a bomo sli skupej![]()
DA DA!!!
no zmeneno, sam da navta spet neki mučkala!
ja kdaj sva pa že???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov