No da proslavimo nov forum in portal se bomo kmalu dobili na srečanju članov tega foruma. Nekaj smo o tem sicer že govorili - v tej anketi pa glasujte za datum, ki se vam zdi najbolj primeren za tak dogodek. Lokacijo smo že izbrali (vsaj okvirno), dobili se bomo najbrž nekje v Celju.
Glasujte
Zadnjič spremenil Sale, dne Sr mar 12, 2003 7:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
No po rezultatih sodeč je večina na strani 5. aprila, čeprav tud še dva druga datuma, ne zaostajat dost. Dejte še glasovat, da bomo lahko pol določil končni datum.
Kaj lahko moj glas prenesete na kateri drugi datum? Že zdavnaj sem glasoval za 22.3, ampak takrat ne bom mogel prit, ker bomo praznovali fotrov rojstni dan. Za drugi datum mi bi pa najbolje ustrezal 29.3 ali pa bilo kateri drugi - si bom že vzel čas
Tvojega glasu žal ni mogoče prenesti - itak pa bolj vleče na tisti datum 5.aprila. Bomo pa pri končnem pregledu rezultatov upoštevali, to da si si premislil. Ni panike .
Vidim da nam bo s tako organizacijo(ja to je pa nas sale) kr dobro uspel ta meeting!!
Kr nekaj folka se je ze prijavilo!!!!
Pa se brez zimske opreme bomo prisli!!!
Po moje bomo lahko počasi zaključili s tole anketo, da bomo lahko potem dosti zgodaj določili končni datum. No še ene dva dni pustmo na glasovanju, tako da kar pohitite tisti, ki še niste glasovali .
stanch je napisal/-a:js sm za srečanje u CELU, kk nj glasujem za datum
V bistvu ne moreš več, ker se je anketa zaključila že pred slabim tednom, tak da lahko edino še spremljaš, kdaj točno bo, ker mislim, da bo ta datum kar obveljal.