life4rave je napisal/-a:hja ena ideja (samo da ves ne bom prevec zmedu!) tko recimo [/b]CE bi full lilo, tko da se recimo res ne bi dal imet meetinga na strehi!, ker je recimo mal nerodno debatirat in gledat jeklene konjicke, ce ti full dez pada.
Bi si kot plan B lahko omislili kaksno avto hiso? (samo to je potem ze cisto druga zgodba...)
life4rave je napisal/-a:Se en problemcek sem opazil! Kot sem videl da bo 5.4 tud Db Drag v Gameljah?!Se pravi da mogoce kdo ne bo mogel pridit...
Sej je napisal/-a:4sale kar napisi obvestilo, potem bomo pa videli kako pa kaj. Za db Drag pa upostevajte predlog 4sale-a. Zjutraj greste na Drag popoldne meeteng. Sicer je pa lahko meeting tud ob 15.00. Mater ja pomoje me boste pretepl ko tako zavlacujem in na vse pretege podaljsujem meeting. Bom sedaj cekiral kako sem takrat v sluzbi ( samo upam da ne bom padel na 4 izmene, ker potem pa by by meeting in vse ostali vikendi do nadaljnega )
OK vse preracunal, pridem v vsakem primeru. Ce pa padem na 4 izmene bom mogel pa malo prej domov.![]()
ops:
4Sale je napisal/-a:life4rave je napisal/-a:Se en problemcek sem opazil! Kot sem videl da bo 5.4 tud Db Drag v Gameljah?!Se pravi da mogoce kdo ne bo mogel pridit...
Hmm, ja to bi znalo bit pa zoprno. Jah a vas je veliko takih? No pa sej če je kdo mislu it gledat naj gre dopoldne na dbDrag popoldne pa na meeting. Tko bom najbrž jaz naredu.
A drgač lahko počas obesimo eno obvestilo z vsemi informacijami al še mal počakamo?
roby je napisal/-a:din je napisal/-a:Če bo dež, pa lahko postavljamo GasTuning šotor - je ful dela in velika potreba po majstrih :P![]()
Pa vzemte navodila s sabo,al pa plonk listk.
Klic v sili ni nč nucov, s polovičko tud ni šlo,z glasom ljudstva
ga je pa uspel postavt šotor :P
LP Roby
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov