K0zM0 je napisal/-a:lej
ITA_car_fan nč teb osebno tole ni namenjeno da ne bo kej..
sam, v Velenju je prevč nakladanja... resno. ni ene poštene ravnine pa vsi se vozjo 200+ kmh , pa ni enga resnga kluba, pa ni resnga folka... pa ni nč kej na kar bi lah bli ponosni...upam da bo bolš kedi.
ker gas tišat zna vsako budalo.
ITA_car_fan je napisal/-a:ja a sm jest reku, da smo se ustavl v 50-ih metrih al je to en model zgori prjavu, a nixxxon???
Ja kokr je na tisti slikci narisan ste mel še v križišču za Rdečo dvorano 210 not, do naslednjega križišča pa ni več kot 60 metrov.ITA_car_fan je napisal/-a:sej vidiš da so tile dosegli hitrosti od 130, 180 do 195 kmh.. mi pa 210
ITA_car_fan je napisal/-a:ja no, to razmišljaš šele ko se doma uležeš v posteljo... doh!
mene itak boli kur*c, če ne vrjamete se pa strinjam z nakladanjem, da je veliko nakladanja..
za klube me itak boli dupe, kr se mi ne zdi neki fajn.. rabu bi sam ene 4 do 5 "illegal rejserjev" da znajo držt jezik za zobe..-=the real trhill=-
ravnine so.. ampak zje**ne.. kr nam flikikajo po velenju ceste po koščkih namesto da cele potegnejo...
recimo od tunela do stanadrda, križišče pri standardu še vedno visi zaradi kamijonov in avtobusov, sej vsi občutite na podvozju.. ni prav prijeto pri veliki hitrosti..
ga opališ proti šoštanju je tam na začetku sred ceste ena bunka ki ti kr fajn načne podvozje ali še huje te odnese pr VELIKI hitrosti..
ubistvu, zaka se sploh tolko obremenjujete ???
če lažem, potem lažem sam sebi.. a ni tko?
a vem da tak i**** spet nism.
ITA_car_fan je napisal/-a:ok, ok..
a si me vidu kdaj podnevi noret, večinoma smo po polnoči v akciji ko je manj prometa in več policije stem tudi več akcije...
za škife tuki na forumu pa SUCK MY DIC*!!!!dobr veste keri ste, jes že vem..
k4fc0123 je napisal/-a:ITA_car_fan je napisal/-a:ok, ok..
a si me vidu kdaj podnevi noret, večinoma smo po polnoči v akciji ko je manj prometa in več policije stem tudi več akcije...
za škife tuki na forumu pa SUCK MY DIC*!!!!dobr veste keri ste, jes že vem..
Sej jaz se najvec vozim po polnoci, in to ravno po "tvoji" stezi (Sostanj > tunel)...![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov