Srečanja avtomobilskih navdušencev...

herby
Nov uporabnik

Kraj: kor.

Napisal/-a herby To nov 16, 2004 12:25 pm

a potem si se peljal kar gor na skakalnico veš poznam velenje ljudem ki ga ne poznajo lahko praviš tole koliko si peljal.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To nov 16, 2004 12:38 pm

lej
ITA_car_fan nč teb osebno tole ni namenjeno da ne bo kej..
sam, v Velenju je prevč nakladanja... resno. ni ene poštene ravnine pa vsi se vozjo 200+ kmh , pa ni enga resnga kluba, pa ni resnga folka... pa ni nč kej na kar bi lah bli ponosni... :roll: upam da bo bolš kedi.
ker gas tišat zna vsako budalo. :evil:
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To nov 16, 2004 1:08 pm

K0zM0 je napisal/-a:lej
ITA_car_fan nč teb osebno tole ni namenjeno da ne bo kej..
sam, v Velenju je prevč nakladanja... resno. ni ene poštene ravnine pa vsi se vozjo 200+ kmh , pa ni enga resnga kluba, pa ni resnga folka... pa ni nč kej na kar bi lah bli ponosni... :roll: upam da bo bolš kedi.
ker gas tišat zna vsako budalo. :evil:

tako je resn klub bi rabl, za ravnine se pa ne strinjam, ker jih je v okolici velenja kar nekaj takih, da če se je treba pelat 200+ se to da, če je človk zadost nor! kar se pa corvette tiče ga pa še enkrat nism vidu, da bi dal ded na gas, ker po moje ful špara odkar je dal cele kupe keša za popravilo, ko se mu je ena ženska v celju prbila, ko satan. aja fantje pa ne se kregat ker bo pol nastopu DarkDog ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To nov 16, 2004 3:03 pm

ITA_car_fan je napisal/-a:ja a sm jest reku, da smo se ustavl v 50-ih metrih al je to en model zgori prjavu, a nixxxon???

Ja kokr je na tisti slikci narisan ste mel še v križišču za Rdečo dvorano 210 not, do naslednjega križišča pa ni več kot 60 metrov.

ITA_car_fan je napisal/-a:sej vidiš da so tile dosegli hitrosti od 130, 180 do 195 kmh.. mi pa 210 :twisted:

Uau, torej ste največji norci/carji v vašem kraju. :roll: A se vam ne zdi mal neodgovorno to, 200+ po naselju. Enkrat se vam lahko kej zgodi in boste koga ubil, mogoče tud sebe (kar bi bla še najmanjša škoda). Dej pejte na Mobikrog al pa kam drgam na dirkališče pa se mal znorte če mislte da se morate tako dokazovat. :roll: :?
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To nov 16, 2004 6:11 pm

Se podpišem pod tole :!:

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To nov 16, 2004 7:42 pm

Clovek na cesti pri 200 :twisted: :roll: :roll:
Nebi se glih najbolj ugodno koncala zadeva, sicr pa usak ve zase kaj lahk o in kaj ne.

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Sr nov 17, 2004 3:02 am

ja no, to razmišljaš šele ko se doma uležeš v posteljo... doh!

mene itak boli kur*c, če ne vrjamete se pa strinjam z nakladanjem, da je veliko nakladanja..
za klube me itak boli dupe, kr se mi ne zdi neki fajn.. rabu bi sam ene 4 do 5 "illegal rejserjev" da znajo držt jezik za zobe.. :twisted: -=the real trhill=-

ravnine so.. ampak zje**ne.. kr nam flikikajo po velenju ceste po koščkih namesto da cele potegnejo...
recimo od tunela do stanadrda, križišče pri standardu še vedno visi zaradi kamijonov in avtobusov, sej vsi občutite na podvozju.. ni prav prijeto pri veliki hitrosti..
ga opališ proti šoštanju je tam na začetku sred ceste ena bunka ki ti kr fajn načne podvozje ali še huje te odnese pr VELIKI hitrosti.. :twisted:

ubistvu, zaka se sploh tolko obremenjujete ???
če lažem, potem lažem sam sebi.. a ni tko?
a vem da tak i**** spet nism. ;)
deadly getaways TM
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr nov 17, 2004 7:32 am

Hmmm ;) ...kaj je bil že BISTVO teme :sadd :cry:

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Napisal/-a k4fc0123 Sr nov 17, 2004 8:36 am

ITA_car_fan je napisal/-a:ja no, to razmišljaš šele ko se doma uležeš v posteljo... doh!

mene itak boli kur*c, če ne vrjamete se pa strinjam z nakladanjem, da je veliko nakladanja..
za klube me itak boli dupe, kr se mi ne zdi neki fajn.. rabu bi sam ene 4 do 5 "illegal rejserjev" da znajo držt jezik za zobe.. :twisted: -=the real trhill=-

ravnine so.. ampak zje**ne.. kr nam flikikajo po velenju ceste po koščkih namesto da cele potegnejo...
recimo od tunela do stanadrda, križišče pri standardu še vedno visi zaradi kamijonov in avtobusov, sej vsi občutite na podvozju.. ni prav prijeto pri veliki hitrosti..
ga opališ proti šoštanju je tam na začetku sred ceste ena bunka ki ti kr fajn načne podvozje ali še huje te odnese pr VELIKI hitrosti.. :twisted:

ubistvu, zaka se sploh tolko obremenjujete ???
če lažem, potem lažem sam sebi.. a ni tko?
a vem da tak i**** spet nism. ;)

Ja? Nisi i****? Kaj pa ko bos priletu vame ali pa v mojega bliznjega?! :ne
LP, M

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Napisal/-a ITA_car_fan Sr nov 17, 2004 11:05 am

ok, ok.. :?

a si me vidu kdaj podnevi noret, večinoma smo po polnoči v akciji ko je manj prometa in več policije stem tudi več akcije...

za škife tuki na forumu pa SUCK MY DIC*!!!! ;) dobr veste keri ste, jes že vem.. :evil:
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če nov 18, 2004 11:39 am

:cry :cry :roll:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če nov 18, 2004 8:30 pm

k4fc0123 je napisal/-a:Ja? Nisi i****? Kaj pa ko bos priletu vame ali pa v mojega bliznjega?! :ne

Macolo z kuferama pa :/:o:/

:lol:

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe nov 19, 2004 11:22 am

K0zM0 je napisal/-a:lej
...pa ni resnga folka...

Žalostno a resnično
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Napisal/-a k4fc0123 Pe nov 19, 2004 11:53 am

ITA_car_fan je napisal/-a:ok, ok.. :?

a si me vidu kdaj podnevi noret, večinoma smo po polnoči v akciji ko je manj prometa in več policije stem tudi več akcije...

za škife tuki na forumu pa SUCK MY DIC*!!!! ;) dobr veste keri ste, jes že vem.. :evil:

Sej jaz se najvec vozim po polnoci, in to ravno po "tvoji" stezi (Sostanj > tunel)... :evil: :x
LP, M

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe nov 19, 2004 12:19 pm

no dejstvo je, da take hitrosti ne sodijo v center mesta! ampak o.k. folk, tu je vsaj ravnina kaj pa lokovica? tam kjer je zjebana cesta, polno ovinkov, vsako leto najmanj 1 smrtna žrtev, nekateri modeli se tu vozijo tudi po 180 in očitno res ne razmišljajo popolnoma nič. kaj pa porečete na to, glede na to da ste se vsi na itacarfan-a spravl :?: treba je tudi vedeti kaka je mentaliteta velenjskih šoferjev itd. ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Napisal/-a ITA_car_fan Pe nov 19, 2004 2:40 pm

k4fc0123 je napisal/-a:
ITA_car_fan je napisal/-a:ok, ok.. :?

Sej jaz se najvec vozim po polnoci, in to ravno po "tvoji" stezi (Sostanj > tunel)... :evil: :x

nč se ti neboj, pazim js na tebe i ostale.. :)
spljoh mi ni več do takih stvari... aha.. :D
deadly getaways TM
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov