robertos_664 je napisal/-a:call me stupid samo jaz še vedno ne vidim nobene razlike razen spuščenosti in večjih koles![]()

Lp. TheCjen
Courage™ je napisal/-a:seicento je napisal/-a:lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten
![]()
pa kaj si ti nor kaj dela faušija
crazi je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:seicento je napisal/-a:lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten
![]()
pa kaj si ti nor kaj dela faušija
pišuka ste nori!
Ko vidiš tega audija v živo, kak je vse lepo skup narejeno, brez nekih štrlečih plastik!men je ta avdi res hud! Prav okusno zrihtan!!
TheCjen je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:call me stupid samo jaz še vedno ne vidim nobene razlike razen spuščenosti in večjih koles![]()
![]()
![]()
![]()
Lp. TheCjen
Mare9mm je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:call me stupid.
OK, zmenjen. Pa še "blind" bomo dodal zraven, a prov?
Torej, da mal stresem iz rokava, pol pa nej še ostali dodajo...
-Air-ride
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit (celi predelani odbijači, ne sam podalški...mislm da je vsega skupi 6 kosov)
-Izpuh
-Detajli v notranjosti
-Muska v prtlažniku
-Krom ogledala in obrobe luči
-Airbrush detajl na pokrovčku tanka
-...
Courage™ je napisal/-a:tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm
oprosti ker se je ljudem zdel najbolj estetsko dovršen. ne preveč vpadljiv in ne premalo. oprosti ker na odbijačih nimam flipov in ker si nisem odbijačev sam naredil. prav tako oprosti ker nimam cartattoojev in ker si ročno nisem sešil prevlek za sedeže.
mater a ma sploh to še smisel ?
MapleLeaf je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm
oprosti ker se je ljudem zdel najbolj estetsko dovršen. ne preveč vpadljiv in ne premalo. oprosti ker na odbijačih nimam flipov in ker si nisem odbijačev sam naredil. prav tako oprosti ker nimam cartattoojev in ker si ročno nisem sešil prevlek za sedeže.
stari pa kaj se te sekiras za to kaj lapajo, glavno da mi vemo da je avto strup, tisti keri pa bo reko da je grdi pa tak ves da ti je faus!
MapleLeaf je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm
stari pa kaj se te sekiras za to kaj lapajo, glavno da mi vemo da je avto strup, tisti keri pa bo reko da je grdi pa tak ves da ti je faus!
Courage™ je napisal/-a:tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov