Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen Pe maj 13, 2005 11:09 am

robertos_664 je napisal/-a:call me stupid samo jaz še vedno ne vidim nobene razlike razen spuščenosti in večjih koles :?

:jao: :jao: :jao:

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Pe maj 13, 2005 12:54 pm

Courage™ je napisal/-a:
seicento je napisal/-a:lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten

:lol:

pa kaj si ti nor kaj dela faušija :)

pišuka ste nori!
Ko vidiš tega audija v živo, kak je vse lepo skup narejeno, brez nekih štrlečih plastik!men je ta avdi res hud! Prav okusno zrihtan!! 8)
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe maj 13, 2005 4:13 pm

crazi je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
seicento je napisal/-a:lahko je kupit avto v prekmurju dat gor 19 in bit pameten

:lol:

pa kaj si ti nor kaj dela faušija :)

pišuka ste nori!
Ko vidiš tega audija v živo, kak je vse lepo skup narejeno, brez nekih štrlečih plastik!men je ta avdi res hud! Prav okusno zrihtan!! 8)

jst se strnjam s tabo vsak dan, tut če me zbudiš ob treh ponoč pa uprašaš.. res, dobr avto, lep styling.. Kaj čš lepšga?

lp
Slika

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Pe maj 13, 2005 4:44 pm

TheCjen je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:call me stupid samo jaz še vedno ne vidim nobene razlike razen spuščenosti in večjih koles :?

:jao: :jao: :jao:

Lp. TheCjen

Hoče pač povedat, da samo zaradi tega zgledata audija brutalno ker sta nasplošno že dobra-lepa- avtomobila Je kar nekaj sprememb ampak če bi naredil tolko sprememb na primer na kak dugačen avto, ki v osnovi zgleda slabše nebi imel na showu za burek.
Audija sta oba :shock: (razen pri maky-ju tisti krom okoli luči se mi ne dopade-kič)

Kolikor pa vem še oba projekta nista končana, tako da se pustimo presenetit.

Glede showa:
Blo je super, razen tistih meritev izpuhov, ki se mi je zdela smešna. 100 ljudi ki se je rinlo od enega do drugega avtomobila.. (nebi blo čudno če so kakšni novi risi na kakšnem avtomobilu). LAni so naprimer avti prihajali na rdeči tepih in se je tam opravila meritev.

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe maj 13, 2005 10:08 pm

Mare9mm je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:call me stupid.

OK, zmenjen. Pa še "blind" bomo dodal zraven, a prov?

Torej, da mal stresem iz rokava, pol pa nej še ostali dodajo...
-Air-ride
-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit (celi predelani odbijači, ne sam podalški...mislm da je vsega skupi 6 kosov)
-Izpuh
-Detajli v notranjosti
-Muska v prtlažniku
-Krom ogledala in obrobe luči
-Airbrush detajl na pokrovčku tanka
-...
:roll:

kaj si ti mogoče advokat po poklicu.
tole ja letelo bolj na courage-jev audi kot na makyjev.

zdaj pa sem spregledal in mislim da sta audija najbolj brutalno predelana avta ki sta bila na šovu. kam sem pa prej gledal :roll:

upam da bo naslednjič kategorija "avto z največ vloženega truda" . eni pač porabimo ves prosti čas za predelavo svojega konjička. samo kaj ko to ni nič vredno :cry:

ps: pa kar lepo imejte mokre sanje o audiju :D

lp robi

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe maj 13, 2005 10:14 pm

tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...

-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm

oprosti ker se je ljudem zdel najbolj estetsko dovršen. ne preveč vpadljiv in ne premalo. oprosti ker na odbijačih nimam flipov in ker si nisem odbijačev sam naredil. prav tako oprosti ker nimam cartattoojev in ker si ročno nisem sešil prevlek za sedeže.

mater a ma sploh to še smisel ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe maj 13, 2005 10:37 pm

no zdaj vsaj vem kaj imaš predelano. čeprav si v tvoji temi napisal: "V bistvu pa na avtu ni drugega kot felne in ena plastika, in je po mojem mnenju to dosti diskretno. "
:D

pa brez zamere. saj kritiko tudi znate prenest al ne? meni pač nič posebnega ni. verjamem pa da je dober avto. pa car tatoo meni tudi ni lep :? .

lp robi

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Pe maj 13, 2005 11:30 pm

Courage™ je napisal/-a:tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...

-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm

oprosti ker se je ljudem zdel najbolj estetsko dovršen. ne preveč vpadljiv in ne premalo. oprosti ker na odbijačih nimam flipov in ker si nisem odbijačev sam naredil. prav tako oprosti ker nimam cartattoojev in ker si ročno nisem sešil prevlek za sedeže.

stari pa kaj se te sekiras za to kaj lapajo, glavno da mi vemo da je avto strup, tisti keri pa bo reko da je grdi pa tak ves da ti je faus!
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Pe maj 13, 2005 11:47 pm

MapleLeaf je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:tudi če je letelo na moj audi si bolj kot ne mimo pihno...

-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm

stari pa kaj se te sekiras za to kaj lapajo, glavno da mi vemo da je avto strup, tisti keri pa bo reko da je grdi pa tak ves da ti je faus!

hehe točno tak je, faušija slovenski narodni šport no. 1

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So maj 14, 2005 8:30 am

Nisem faus (zakaj bi bil ko pa sam vozim boljši avto :P hec) in nikoli nisem rekel, da je avto "grd".

Sam tudi nisem pristaš nevem kakih ekstremnih predelav.

Brezveze kregat....

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So maj 14, 2005 9:28 pm

MapleLeaf je napisal/-a:

-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm

ne bom se več kregal samo pokaži mi stavek ko sem rekel da je avto grdi :roll:
dosti debate.

pa da ne bo kateri mislo da je meni moj hyundai lep avto. sploh ne. samo kaj čemo boljšega si ne morem trenutno privoščit. sem pa seveda malo fauš courage-ju in maky-ju, kdo pa ni? ker če ne bi bil bi to pomenilo da ne bi hotel imeti njunih avtomobilov.

lp robi

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne maj 15, 2005 10:02 am

Pi in Robi, sam še neki bi dopisal, pol pa tud jest ne bom več moril.
Po mojem je zadeva ravno obratna. Na avtu, ki že v štartu izgleda hudo, lahko dodaš nekatere stvari, pa povprečni nepoznavalec sploh ne bo dojel, da to ni standard.

Predstavljajta si kakšen drug avto in nanj dodajta zgoraj naštete predelave. Koliko ljudi s katerim koli avtom poznata, ki imajo 19 col kolesa v Sloveniji?

Po poklicu nisem advokat, mogoče ravno zato ker sem ekonomist, na zadevo gledam malo drugače. Tudi tisti, ki je vse kupil in drugim plačal, da mu naredijo stvari, je uložil trud. Moral je zbrat denar (in to veliko več denarja kot nekdo, ki kupi kanto poliestra in dva metra vlaken). Moral je najti način, kako dobit stvari, ki si jih želi, v Slovenijo (ta del zna biti še posebno težak). Moral je najti nekoga, ki bo zadevo sposoben izvest, brez da kupljene zadeve uniči med motažo in gre cela zdeva v maloro. Jaz ne poznam nikogar, ki mu denar pada z neba v naročje. Torej treba je trdo delat, da si lahko kaj takega privoščiš. Zdaj, edino, če za vas delo in služenje denarja ne zahteva nobenega truda. Potem mi prosim povejte kaj delate, ker jaz se za svoj $$$ pošteno namatram.

Konec koncev(ker vas je tukaj zelo veliko mladcev) tudi če ti starši kupijo avto in ti ata potem daje denar in ti pomaga stylat in tunat, je zame trud imetei tak odnos s starci, ki znajo zelo zelo pogosto biti povsem nasprotujoči tuningu in stylingu.

Po drugi strani pa tudi nimamo vsi garaž, delavnic in miljone hektarjev zemlje, da bi sploh lahko doma pridelovali avto opremo. Torej, tisti ki živimo v blokih, ne smemo imeti postylanih avtov, ker mormo pač to dat nekam delat in je zato to slabše kot nekdo, ki je doma v svoji veliki bajti, vikendici, delavnici sam širaufal.

Vse skupaj je en velik nesmisel. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne maj 15, 2005 10:37 am

oh ja... pa smo spet tam kjer je kreg
uglavnem vedno bolj se mi zdi da so taksna in dugacna tekmovanja v zvezi z tuningom
in stylingom bolj ali manj cudna.
Bilo kaj se organizira je potem na to se vec kritik kot pa samih priprav za organizacijo :)
Kakor koli meni se je ze lansko leto, ko je drtk organiziral kar nekaj zborov zdelo, da bo vse skupaj bolj klavrno.
Mislim pa da kakorkoli pogledamo so taksna tekmovanja zanimiva za spoznavanje, za nove ideje... ne pa za nevosclivosti fovsije...

itak je pa to ze druga zgodba :?
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne maj 15, 2005 2:33 pm

kolko vidim še mačka vedno tuli pa je od tega že malo proč

ajd

:twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne maj 15, 2005 2:50 pm

-19" kolesa
-Komplet Rieger bodykit
-notranjost v delu-carpc
-Krom ogledala
-Krom okoli šip
-letvice na lučeh
-črne šajbe
-brembo zavore
-spuščen za komplet 8 cm

A je mogoce da sm te nekje sredi tedna vidu v Crnucah, ko si z Nemske zavijal na cesto proti Tacnu.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne maj 15, 2005 6:18 pm

Ok dost je okoli Ptuja ste že dost povedali.To ni več tem o showu ampak o tem kak je Audi in kolk je kdo kupu in kolk je kdo dal itd....

Zaklepam.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov