none je napisal/-a:A.rsr je napisal/-a:Organizacija je bila obupna...vsaj kar se tiče tebe Mojca
Drugače se nebi dan pred prireditvijo skrivala po Celju
Tipično Slovensko. BTK, če je kdo kam vložo svoj trud, samo udri po njemu in šimfaj vse povprek. Zaradi takih ko si ti me je včasih sram, da sem slovenec...
A.rsr je napisal/-a:Tipično slovensko je tudi da pametuješ o stvareh o katerih nimaš najmanjšega pojma...
Mojca in ostali organizatorji zelo dobro vedo o čem govorim...sodelovanje z njo je podobno igranju z 10 letnim otrokom, kajne Mojca
yurchek je napisal/-a:edi k ti ga da odspredi, kaj se morš ti mešat zraven cel čas? si duhovit kot prdec po kostanju. Te je kdo osebno prizadel al kako? Al si mogoče kak alter ego al samo moralna podpora? Mogoče si dobu pa po dolgem času muco za povohat, pa se ti še zmer kisa?
on topic: Men je bla pa ful všeč tista barva s kero je bil italjanski polo barvan......modro belo oranžen je bil...Me pa zanima kakšen naziv ima tista barva, k ma ful tistih opilkov notr? In pa kje se jo da pr nas dobit, če se jo sploh da....kokr sm vidu pr orange county choppers, se tisti opilki naknadno zmešajo v barvo, al bleščice al kaj so...oziroma v lak, ne vem točno..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost