Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 So jun 28, 2003 12:28 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Alboreto je napisal/-a:Zdej k tolk gonte tole plastiko gor pa dol ,mi je všeč ratal avto k je vs plastik fantastik..namreč Matra Baghera,če kdo ve za ker avto se to gre..(je mal starejš letnik,sam je pa strup).
David,pričakujem tvoj reply oz. kritiko na temo "plastika" :twisted: :twisted: :lol:

Stari, ta avto je ql. Samo odvisno ker motor ma not. Ene so mele Fordove V4 motorje, ene pa od Simce. Pa še to: Motor je nameščen sredinsko, za voznikom.

Strup!!

simce???? a ni to una češko-ruska zadeva???
hm..ti, kaj če bi naredil kar 6 diz za nov motor? 3 stopnje :) po 2 dize :) pa lepo na diode not kolk kej seka :) bi ti na gor šaltal samo od sebe 50-75-100 ali pa 50-100-125?

kaj praviš pubec?

Oberkrainer
Novinec

Napisal/-a Oberkrainer So jun 28, 2003 2:42 pm

Ejga tastr,to si pa zdej ti mal pomešal,ne vem ker Rus je sploh plastičn,ta simca je pa športni kupe(sam škoda k ne znam kle gor prlimat kšne njene fotke..ti jo na tvoj meil pošljem da boš sploh vidu za kter stroj govorim).
To so bli stroji precej starejšga letnika,ti ki si pa še zelo mlad,se jo pa mogoče -opravičeno- ne spomniš.
Drgač jo je imel en z našga konca(v Sloveniji mislim da je zelo reddek primer,če jih sploh še kaj je,samo škoda k je brez mašine.Sicer je enkrat pravu da bi not dal motor od taunusa,sam ne vem poj pri čem je ostal :( ....
Možno da jo še zmeri ima,ne vem no,ga že encajt nism vidu :wink: Pač človk je prezaposlen,poj pa take zadeve ostanejo v kšni lopi pod cerado in čakajo da jih nekdo spelje do konca.Hvala-bogu da je plastičn,da ne more zgnit tm spodi 8) :D
Lp,hollarije.. :-)))

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne jun 29, 2003 10:45 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Ne jun 29, 2003 11:34 am

ma moj fotr tud enga, pa mi ni vsec. ljudje ki popajo po avtih vseprek robo iz tekocega traku, :) so zame isto ko kaki japiji. ne zamert.

lp, kr3mn1

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne jun 29, 2003 11:37 am

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ To jul 01, 2003 10:00 am

Baghera.3 zici, sredinski motor, pa cela iz plastike.Uradno so v Slo sam 3, eno ma moj stric. 8) Rdece barve, je pa iz prlekije, ce ga je ze kdaj kdo vidu...pa na avto.net je prodaju neki casa.Aja, ni pa vec originalna, ker ma od Hamanna fedre zdej... :P
Slika
02' TOUGE GHOST

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik To jul 01, 2003 10:45 am

G-4S je napisal/-a:Ne, ne vem če si razumu: moj fotr NIMA nobene plastike gor. Vsa "dodatna" oprema, ki jo ma je ta, da nima značk zadi.

Pr Kremi morš met sam "Trdo kožo" pa je!

:P :P :P :P :P
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To jul 01, 2003 11:05 am

Kolja je napisal/-a:G-4S: Ja dejansko obstajajo ljudje ki mislijo, da jim bo avto pol bol letel... Ce ces samo na styling gledat, glej, sam pol ne pizdit ce se ti ksni smejijo k das rezo ala "impreza" na haubo pa ne nardis nobene lukne ampak sam naleps tisto plastiko gor...

je pa smesn vidt avto k ma tono plastike gor pa nkamr ne gre ja... sj ql zgleda, sam je brez pomena...

ce si drugacnga mnenja je to tvoja stvar... men je vseen...

lp

aj pa še to mogoče sem mal prepozn prijava stoletja namreč citiram sošolca "ja sej moj ax itak leti že 180km/h :) pa pol če bi ga znižu bi dubu ene 5 konjov pol bi pa šol 200 km/h :shock: :rofl

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 To jul 01, 2003 10:27 pm

G-4S je napisal/-a:Ne, ne vem če si razumu: moj fotr NIMA nobene plastike gor. Vsa "dodatna" oprema, ki jo ma je ta, da nima značk zadi.

nisem mislil da ma tvoj fotr gor plastiko...sam tko mi ni ta avto kaj preveč všeč :)

lp, kr3mn1

Oberkrainer
Novinec

Napisal/-a Oberkrainer Sr jul 02, 2003 1:51 am

Čak za kter avto se vidva že bodeta kle gor?
No drugač sm pa glih včeri govoru z unmu tipom k ima to Matro,pa prau da je Matra en model(k ma spredi sam dva zica) ,Baghera pa drug model k ma pa tri zice...
Je reku da jo ma še zmeri u garaž pod eno cerado pa da se jo je že večkrat mislu polotit,sam za tako reč morš met cajt on k ma eno firmo ga ma pa na žalost bl mal.Sm mu še reku če bi jo bil prpravlen prodat,pa ni tega vpprašanja nč kej preveč hotu slišat.Aja ma pa še zmeri..kokr sm ga jest zastopu en fordov V motor z eno oznako T al pa M-17 al neki tacga....mah klinc k se jest na te stare care bl za en klinc zastopm..no pa še to je reku da ma zadi motor pa pogon 8)
Mater more bit to fajn za driftat skoz ovivnke 8) 8) ,dokler te ne odnese u kšn grabn :twisted:
Btw; a kdo ve kakšno moč je ta avto kej proizvajou(ccm,Hp) :( :?:
Lp,hollarije.. :-)))

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jul 02, 2003 8:56 am

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Napisal/-a Tuningcar Sr jul 02, 2003 1:47 pm

Pa zlo podoben na audi 80, katerega ima Crema, zaenkrat se v harmonika stilu? Al ne vec:)

LP,Sandi
Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Sr jul 02, 2003 2:15 pm

G-4S je napisal/-a:
kr3mn1 je napisal/-a:

nisem mislil da ma tvoj fotr gor plastiko...sam tko mi ni ta avto kaj preveč všeč :)

lp, kr3mn1

Ej, pa kako so ti lahko audiji všeč, A4 pa ne. Za moje pojme eden izmed najlepših Nemcev (stari in nivi model).
ne vem, a4 pa a2 sta mi enostavno krš. jebat ga, enim tud niso kompletno vsi bemflni ušeč k padejo s tekočga traku.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov