MG3 je napisal/-a:Vsekakor ta prostor tak kot je ni več primeren za tolikšno količino avtov.
Treba bo uredit prostor ali pa najt drugega.
Midva sva prišla tudi z avtom, ki ima podaljške in naju je poslal redar direkt v največje blato. Normalno, da sem mu rekla, da mi je žal denarja, ki sva ga vložila v avto, da bi zdaj
kakorkoli poškodovala avto, zaradi terena kamor naj bi parkirala avto.
Redar je rekel, saj imajo drugi tudi porihtane avte.
Hudo...Če bi mela jaz kaj besede pri tem bi se obrnila in odšla domov, kar sem storila že predlani, ko sem precej časa pred driftom stala za ograjo in si rezervirala boljše mesto za ogled, sme se fajn nasmolila, saj so vsi stopili na ograjo in nism nič videla kljub temu, da sm dolgo stala tam brezveze, da bi si izborila boljši pogled na prizorišče.
Grosuplja imam počasi polno malho, ker me vsakič ko pridem tja nekaj spravi v slabo voljo.
Dragi organizatorji, vse ostalo morda ni v vaši moči ampak musko bi pa lahko stišali, če že drugo leto zapored obiskovalci kritizirajo da je preglasna. Ampak se res ni dalo pogovarjati, ne da bi se drl na ves glas.
mislim da se moram strinjati s tabo glede prostora. tisti ki ste iz okolice grosupljega veste da je za gasilnim domom kjer se organizirajo veselice dosti boljši in večji prostor, samo je iz meni neznanih razlogov neizkoriščen.
Ko sem se sprehajal po parkingu nisem videl enega avta ki nebi mel vsaj malo stylinga, parkiran pa v največjem blatu, do katerega spuščeni avti komaj pridejo