Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Ne sep 18, 2005 6:51 pm

MG3 je napisal/-a:Vsekakor ta prostor tak kot je ni več primeren za tolikšno količino avtov.
Treba bo uredit prostor ali pa najt drugega.
Midva sva prišla tudi z avtom, ki ima podaljške in naju je poslal redar direkt v največje blato. Normalno, da sem mu rekla, da mi je žal denarja, ki sva ga vložila v avto, da bi zdaj
kakorkoli poškodovala avto, zaradi terena kamor naj bi parkirala avto.
Redar je rekel, saj imajo drugi tudi porihtane avte.

Hudo...Če bi mela jaz kaj besede pri tem bi se obrnila in odšla domov, kar sem storila že predlani, ko sem precej časa pred driftom stala za ograjo in si rezervirala boljše mesto za ogled, sme se fajn nasmolila, saj so vsi stopili na ograjo in nism nič videla kljub temu, da sm dolgo stala tam brezveze, da bi si izborila boljši pogled na prizorišče.

Grosuplja imam počasi polno malho, ker me vsakič ko pridem tja nekaj spravi v slabo voljo.

Dragi organizatorji, vse ostalo morda ni v vaši moči ampak musko bi pa lahko stišali, če že drugo leto zapored obiskovalci kritizirajo da je preglasna. Ampak se res ni dalo pogovarjati, ne da bi se drl na ves glas.

mislim da se moram strinjati s tabo glede prostora. tisti ki ste iz okolice grosupljega veste da je za gasilnim domom kjer se organizirajo veselice dosti boljši in večji prostor, samo je iz meni neznanih razlogov neizkoriščen.
Ko sem se sprehajal po parkingu nisem videl enega avta ki nebi mel vsaj malo stylinga, parkiran pa v največjem blatu, do katerega spuščeni avti komaj pridejo ;)

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po sep 19, 2005 12:22 pm

Naše slike so na www.gas-tuning.com ! ;)

Po mojem je blo edin narobe, da je bil tm odzad postavlen šotor, k tm je bil dobr plac, vse zabetoniran... ne pa travca pa blat pa to. :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Po sep 19, 2005 2:24 pm

No pa da še mi mal pokritiziramo. Ne mi zdej spet ja, sam govoriš, rad bi tebe vidu...
Jz sam povem, nenazadnje je kritika dolgoročno gledano dobra stvar.

Kot prvo, bi na tašnih prireditvah ukinu alkohol. Kaj se res mora hodit folk nacejat na take priredtve? Žalostno. Vem da z prodajo pijač organizator tolko prinese notr, sam vseen.

Kot drugo, sedanji plac je way too small za tolikšno maso ljudi.

Vstopnina me pa ne moti popolnoma nič. Kaj dobiš danes za 500 flik? En redbull? Eno škatlo čikov, ki jih pokadim v enem dnevu? nevem no.

To je to

Ajd 8)
Slika

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po sep 19, 2005 6:18 pm

:!: Vprašanje organizatorjem:Zakaj pa ni show tam kjer je AVTOSEJEM? ;) Mislim da je lep plac...

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Po sep 19, 2005 7:01 pm

Al pa recimo pr Gorenju (brnčičeva), L'eclercu (rudnik), sam da je asfalt al pa šodr. sm prepričan da bi se dal zment kej bolj kulturnega kt pa blat na vasi, pa tuning avtomobili k ne gre skp. :-P

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po sep 19, 2005 7:07 pm

Zato ker je to Avtošov Grosuplje in Grosuplje ne more bit na brn. in drugje :P
Je pa lahko rešitev kar je Perko84 predlagal...ne vem, ne poznam unga placa.. :)

Uporabniški avatar
kopron
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a kopron To jun 06, 2006 2:23 pm

Prijatli, sprašujem, al je možno dobit posnetke mojega driftanja osmic iz Grosuplja izpred cca 4 let , ko sem še imel Alfo Turbo 75 fluorescentno-zelene barve ? Lahko se zmenimo tudi za odkup filmčka, al pa če se lahko vsaj na net da, da si ga lahko zdownloadam. Hvala . The only way is up.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov