Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Pe sep 15, 2006 12:31 am

Brouky je napisal/-a:ka se pa ti pritužuješ?!?Sj si meu avto zrawn šanka... :lol: :lol: :lol: :P :P

Ni se pritoževal. Mišljeno je bilo na splošno, ne samo za ta show. Glede na cene pijače ti šank prov velik ne pomaga in če si poleg tega kot CupraR še športnik in se ne prideš na avtoshow nalivat s pivom... :roll:
Jest bi dal na showe še več hostes, striptizov, plesnih skupin... Ukinil bi alkohol, za hrano pa bi morale biti cene normalne ali še celo nekoliko nižje, saj zadeva traja en dan in kar boš ta dan prodal, boš prodal. Ni pointa, da maš drago, pa da ti ostaja. :?

Če že čakaš cel dan pr avtu, bi blo dobr, da se vsake toliko časa mimo sprehodi kaka hostesa... en folk bo hodu za njo, fotkal, drugi se bojo ustavl pol pr avtu, tretji se ji bojo izogibal in šli k drugim avtom. Un primorček je men sicer car, ampak lahko bi se tud on mal okol sprehodu, pa mal pokomentiral kaj se kje dogaja... Naprimer "Tukaj pri uhodu ekipa Audio Devils (si zmišlujem sprot) poseda okol avta, tamle se fantje iz Gas Tuning Teama prerivajo okoli šanka"... da se spet vse mal zarotira. Če se skoz sam seli iz enga odra do druzga, ostanejo eni deli prizorišča čisto mrtvi. Kaj bo šele, ko bo show še večji.

Čestitke organizatorjem. Blo je dobr narejen in organiziran. Edina zame res moteča stvar je bila ta, da obiskovalec ni mogel noter, ven in nazaj noter. Zato sem jaz plačal karto 2x.

Kot sem že omenil, če vas motijo hostese, striptiz, Pia, pojdite pač v nasprotno smer. Jaz take trenutke iskoristim, da v miru pofotkam kakšen avto, kjer se drugače okoli gnete preveč folka. Te stvari so tam, da malo razbijejo dogajanje, da malo usmerjajo promet, da malo premikajo maso. Sam pleh in gora zdolgočasenih ljudi, ki čakajo na ocene, ni preveč zanimiva, zato jaz mislim, da rabimo stranskih aktivnosti še več. :D

Glede debate vezane za ocenjevanje, pa je moje mnenje tako: Kdor hodi na showe zato, da bo pobral čim več pokalov, je zame nor. Na svoj avto ne bom nikoli dal nekaj, kar mi bo prineslo točke pri ocenjevanju, osebno pa mi ne bo všeč. Nikoli. Obratno, če mi bo moj avto tak, kakršn je, cool, me prov mal briga, če ne dobim vseh pik. Mogoče res kaka PRO klasa, kjer bi takmovali samo show-car-i,... :roll:

Jaz grem na show, da s kom kaj predebatiram, da vidim kaj novega, dobim kako idejo, vidim kaj grdega in si zapomnim, da to grdo zgleda, itd. Svoj avto pa rihtam zase in ne za nek plastičen pokalček. Plastiko čez akumulator si bom pobarval, ko bom imel idejo, kaj bi cool zgledalo, ne pa zato, da dobim več točk. Plastiko ne bom šu barvat samo na enih vratih, ampak se bom lotu komplet tapicirunge, ko bom imel idejo kako bi vse kompletno zrihtal... Če bom pa potem dobil še na kakem showu nagrado, pa še toliko bolje. :twisted:

Raj vidm avto, k je na odzuni napedenan, pa je notr stock, kukr pa neki, k ma tle neki narjen, pa tm neki dodan, pa tle neki zrihtan, pa tm neki naliman, vse skupi kot celota pa zgleda bolj bogo. :?

Če so vam avti skoz isti, če vam grejo iste hostese na živce, če vam ni cool folk, če vam ni cool muska, pol ne hodt na te showe. Simpl. Sploh pa se ne uključevat v debato o dogajanju na showu, kjer vas ni blo zraven. Ampak, to je samo moje mnenje. :lol:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So sep 16, 2006 11:48 am

rok46 je napisal/-a:to pio pa morjo res vsepousod rint :roll: na usakm fakin šovu more bit,tko da itq ni pričakovat druzga kakor da boš na stiptizu vide spet pijino pičko pa joške...lahko bi kdaj kej novga prpelal,ker drgač če je stripitiz al pa če ga ni

b6 ... poprav link,ker ne dela :)

kdo ti je pa kriv da greš na vsak show gledat Pio :roll: :ue :bonk :pop:

EDIT:

fotke
http://www.izklop.com/link.php?id=17078

travac
Nov uporabnik

Pia

Napisal/-a travac Ne dec 17, 2006 1:06 pm

Ne vem kaj tolk kritizirate Pio? Na srečanje pride ogromno dobrih avtomobilov pa si jih oglejte ne pa men delat gužvo pred odrom.ko nastopa Pia 8)

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Re: Pia

Napisal/-a Brouky Ne dec 17, 2006 3:56 pm

travac je napisal/-a:Ne vem kaj tolk kritizirate Pio? Na srečanje pride ogromno dobrih avtomobilov pa si jih oglejte ne pa men delat gužvo pred odrom.ko nastopa Pia 8)

sj ql da si povedal svoje mnenje,sam vseeno ni treba obujat takih starih tem,na katere smo že vsi pozabili... ;) :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov