Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Po sep 08, 2003 6:28 pm

Od ABT.

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Po sep 08, 2003 10:06 pm

Jaz bi rad pohvalil organizatorje,ker so se potrudili!!!! in jim iskreno priporocal da si za naslednjic najdejo drugo lokacijo, to je bil edini minus, drugace pa zelo dobro. Vse ostale malenkosti ki so me motle so vse povezane s prostorom.

Vem da je tezko dobit dober prostor, samo je pa vredno dobit pravega, sele proti koncu sem opazil da so tekmovalna vozila tudi naprej od burnout place-a :(

Rad bi se pohvalu tekmovalce, vse ki sem spoznal iz foruma in druge so se lepo odzvali, sosedi iz italije niso tako socialni ceprav znam perfetno italjansko.
Made in Japan

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Po sep 08, 2003 10:19 pm

maky je napisal/-a:
Stari je napisal/-a:konični bohvari v TDI. Se ne boš dolgo vozil. To ti bodo vse povsod svetoval.

mi je en zanč reku da je konični za tdi tko k bulerji za baletko :lol: :lol: :lol: ...

:har :vc

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Ufff, še dobr...

Napisal/-a Mare9mm Po sep 08, 2003 11:02 pm

:huh: Kok ste pa tle pridno odgovarjal, sploh nisem najdu unga posta, k me je zanimal... ampak je le bil tm!
Sale je napisal:
Mare, ni problema - sploh nisem zamerljiv tip. Tud užaljen spet nisem bil toliko kot je mogoče bilo razbrat iz mojega posta (forum pač). Sam me je pač šokiralo, ker tak pa res nisem. Mogoče je bila stvar res v kakšnem joke-u, samo še najbolj verjetno se mi pa zdi, da tisto sploh nisem bil jaz (ker takega se res ne poznam ). Je pa lepo, da si dopustil možnost, da je bilo izven konteksta oz. pač nesporazum. Zelo cenim to.

Mi je kamn iz srca dol padu, k se res nisem hotu nobenmu u naprej zamert še preden koga spoznam! :lol:
Glede na to, da nisem zihr kako zgledaš, se je verjetn kdo glih zmotu in enmu čist tretimu reku "Sale...", jast sem pa to vse slišal in pol, potem, sledi,... zmešnava, bom naslednič, ko vidm bel "sharky-car" z Gas kletko not inštalirano, pred nijm kampiral tok cajta, da me ne bo kdo uprašal če mogoče Saleta iščem. Tko bo vsaj ziher.

No, poleg tega bi sam omenu, da mogoče pa razprava na dolgo in široko o tem kok konjev ma u katalogu audi ne paše ravno pod AutoShowGrosupl-Vtisi, ne?

Aja, pa strinjam se, da eni avti na razstavnem prostoru niso bli upedenani, na parkingu pa je blo ene par hudih. Sam se pa tud strinjam, da to ni bil StylingFest ampak avto srečanje in je namen najbrž bil, da koga srečaš, vidš kakšn hud avto in kakšno cool tekmovanje in se maš dobr. Nikakor pa ne, da prideš trgat dol zadeve k so ti ušeč, oziroma na vso silo kritizirat zadeve, ki ti niso. Jest vozm Polo classic in Peugeot 206 oba čist v nulo serijska, pa sem čist odtrgan na tuning in styling. Vse ob pravem času, pravim jaz in verjetno tudi folk k je mel avte na razstavnem prostoru. :mrgreen:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To sep 09, 2003 12:34 pm

Meni je blo fajn :D

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza To sep 09, 2003 4:13 pm

stari: Jst sm tut mojga že spravu na 230km/h samo je blo mal klančka navzdol! Serijsko naj bi mi šou pa 205km/h!!! Sam pr 205km/h ma obratomer še kr neki lufta!!

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To sep 09, 2003 10:20 pm

Itak so odstopanja in različni faktorji, kot so tudi vremenski.
Samo če imaš serijsko recimo 205 km/h, se nima smisla zavajati, da ti pol gre kej več, mogoče par kilometrov. Ne pa celih 25 km/h. Seveda če nisi naredil nikakeršnega tuning na motorju. Filter in športni izpuh imata pri končni brzini bore malo.
Tisti "luft" pa je že tisto območje, kjer zažne že moč upadat. Zato piše, pri koliko obratih je deklarirana moč avtomobila. Vse kar je prek te meje je ......

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr sep 10, 2003 11:04 am

Nekaj izven... Najlepša galerija ki sem jo videl do sedaj in kjer vidiš, da si bil na Autoshowu in ne na pičkeraju je tukaj!!! Pohvala...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Sr sep 10, 2003 10:56 pm

din je napisal/-a:. Pa Bravura oprosti da se te nisem spomno :oops: , si mi bil ful znan pa nisem vedo kam naj te dam (sej če bi te zravn avta vido bi vedo :P )

LP vsem

He he, spljoh ni panike :D Kolko pa je kaj dB meter pokazal? Fufi zgleda kar konkretno :shock:

Naj pohvalim vse sodelujoče, organizatorje glede izvedbe, varnostniki so opravljali svojo nalogo bolje kot lani, škoda pa zaradi prostora, ker parim avtomobilom na prizorišču je malooo manjkalo da ni kakšen spoljer odletel... Res bi bila kakšna ind. cona s parkirišči bolj primerna.
Nevem kdo je citiral nekaj Cormons.... že res je bilo nekaj hudih avtomobilov, ma tudi v povprečju je bilo največ P106 in Saxojev in podobno, pa ne da imam kaj proti tem avtomobilom.
Sicer pa ko nas DRŽAVA ne bo več tako omejevala z smešnimi zakoni (bo sploh tega kdaj konec????) bo tudi pri nas šlo dosti na bolje... volja je!
Tisti ki ste parkirali svoje hude avtomobile zunaj pa naj velja povabilo za druge shove da se nam pridružite!
Never drive faster, than your guardian angel can fly.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost