Kok ste pa tle pridno odgovarjal, sploh nisem najdu unga posta, k me je zanimal... ampak je le bil tm!
Sale je napisal:
Mare, ni problema - sploh nisem zamerljiv tip. Tud užaljen spet nisem bil toliko kot je mogoče bilo razbrat iz mojega posta (forum pač). Sam me je pač šokiralo, ker tak pa res nisem. Mogoče je bila stvar res v kakšnem joke-u, samo še najbolj verjetno se mi pa zdi, da tisto sploh nisem bil jaz (ker takega se res ne poznam ). Je pa lepo, da si dopustil možnost, da je bilo izven konteksta oz. pač nesporazum. Zelo cenim to.
Mi je kamn iz srca dol padu, k se res nisem hotu nobenmu u naprej zamert še preden koga spoznam!
Glede na to, da nisem zihr kako zgledaš, se je verjetn kdo glih zmotu in enmu čist tretimu reku "Sale...", jast sem pa to vse slišal in pol, potem, sledi,... zmešnava, bom naslednič, ko vidm bel "sharky-car" z Gas kletko not inštalirano, pred nijm kampiral tok cajta, da me ne bo kdo uprašal če mogoče Saleta iščem. Tko bo vsaj ziher.
No, poleg tega bi sam omenu, da mogoče pa razprava na dolgo in široko o tem kok konjev ma u katalogu audi ne paše ravno pod AutoShowGrosupl-Vtisi, ne?
Aja, pa strinjam se, da eni avti na razstavnem prostoru niso bli upedenani, na parkingu pa je blo ene par hudih. Sam se pa tud strinjam, da to ni bil StylingFest ampak avto srečanje in je namen najbrž bil, da koga srečaš, vidš kakšn hud avto in kakšno cool tekmovanje in se maš dobr. Nikakor pa ne, da prideš trgat dol zadeve k so ti ušeč, oziroma na vso silo kritizirat zadeve, ki ti niso. Jest vozm Polo classic in Peugeot 206 oba čist v nulo serijska, pa sem čist odtrgan na tuning in styling. Vse ob pravem času, pravim jaz in verjetno tudi folk k je mel avte na razstavnem prostoru.