andrej86 je napisal/-a:men je pa en model ko sploh avta nima gor al pa pod drugim uporabniškim enke deli po avtomobilizmu;mi je dal enko zaradi kuferana,ker je baje grozen.boli mene naredil sem nekaj za prvo silo,ker mi zvočniki ne morejo v prtljažiku ležat.ko bom pa mel 100€ odvečnega denarja pa si bom predelal cel prtljažnik in ga tudi stapiciral v barvni kombinaciji z avtom.sramota pa je da da cvek in ne upa niti pokazat kdo je-uporabniško ime pa ima kamikaza001 al nekaj takega.se sploh ne jezim,ker si morem poleti krepko umazati roke da spravim za tehničnega in zavarovanje skupaj,pa za kašen priboljšek za avto,pol pa mi en ko mu mamica in ati data "dinarčke" serje po glavi.že tak je bil velik finančni podvig da sem šel avto iz školjke ven delat prišlo cca,2500€
croma_man je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:men je pa en model ko sploh avta nima gor al pa pod drugim uporabniškim enke deli po avtomobilizmu;mi je dal enko zaradi kuferana,ker je baje grozen.boli mene naredil sem nekaj za prvo silo,ker mi zvočniki ne morejo v prtljažiku ležat.ko bom pa mel 100€ odvečnega denarja pa si bom predelal cel prtljažnik in ga tudi stapiciral v barvni kombinaciji z avtom.sramota pa je da da cvek in ne upa niti pokazat kdo je-uporabniško ime pa ima kamikaza001 al nekaj takega.se sploh ne jezim,ker si morem poleti krepko umazati roke da spravim za tehničnega in zavarovanje skupaj,pa za kašen priboljšek za avto,pol pa mi en ko mu mamica in ati data "dinarčke" serje po glavi.že tak je bil velik finančni podvig da sem šel avto iz školjke ven delat prišlo cca,2500€
daj link do galerije da ti enko prislonim, jokica
croma_man je napisal/-a:neupaš dat dol
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost