Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Ne apr 22, 2007 8:12 pm

men je pa en model ko sploh avta nima gor al pa pod drugim uporabniškim enke deli po avtomobilizmu;mi je dal enko zaradi kuferana,ker je baje grozen.boli mene naredil sem nekaj za prvo silo,ker mi zvočniki ne morejo v prtljažiku ležat.ko bom pa mel 100€ odvečnega denarja pa si bom predelal cel prtljažnik in ga tudi stapiciral v barvni kombinaciji z avtom.sramota pa je da da cvek in ne upa niti pokazat kdo je-uporabniško ime pa ima kamikaza001 al nekaj takega.se sploh ne jezim,ker si morem poleti krepko umazati roke da spravim za tehničnega in zavarovanje skupaj,pa za kašen priboljšek za avto,pol pa mi en ko mu mamica in ati data "dinarčke" serje po glavi.že tak je bil velik finančni podvig da sem šel avto iz školjke ven delat prišlo cca,2500€ :roll:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Ne apr 22, 2007 8:34 pm

taubek izdeluje reči iz led diod..kontaktirajte ga..
drugače pa svaka čast za tale meet..

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Ne apr 22, 2007 8:36 pm

eh hvala ti :)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne apr 22, 2007 8:43 pm

andrej86 je napisal/-a:men je pa en model ko sploh avta nima gor al pa pod drugim uporabniškim enke deli po avtomobilizmu;mi je dal enko zaradi kuferana,ker je baje grozen.boli mene naredil sem nekaj za prvo silo,ker mi zvočniki ne morejo v prtljažiku ležat.ko bom pa mel 100€ odvečnega denarja pa si bom predelal cel prtljažnik in ga tudi stapiciral v barvni kombinaciji z avtom.sramota pa je da da cvek in ne upa niti pokazat kdo je-uporabniško ime pa ima kamikaza001 al nekaj takega.se sploh ne jezim,ker si morem poleti krepko umazati roke da spravim za tehničnega in zavarovanje skupaj,pa za kašen priboljšek za avto,pol pa mi en ko mu mamica in ati data "dinarčke" serje po glavi.že tak je bil velik finančni podvig da sem šel avto iz školjke ven delat prišlo cca,2500€ :roll:

daj link do galerije da ti enko prislonim, jokica :noro
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne apr 22, 2007 8:53 pm

croma_man je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:men je pa en model ko sploh avta nima gor al pa pod drugim uporabniškim enke deli po avtomobilizmu;mi je dal enko zaradi kuferana,ker je baje grozen.boli mene naredil sem nekaj za prvo silo,ker mi zvočniki ne morejo v prtljažiku ležat.ko bom pa mel 100€ odvečnega denarja pa si bom predelal cel prtljažnik in ga tudi stapiciral v barvni kombinaciji z avtom.sramota pa je da da cvek in ne upa niti pokazat kdo je-uporabniško ime pa ima kamikaza001 al nekaj takega.se sploh ne jezim,ker si morem poleti krepko umazati roke da spravim za tehničnega in zavarovanje skupaj,pa za kašen priboljšek za avto,pol pa mi en ko mu mamica in ati data "dinarčke" serje po glavi.že tak je bil velik finančni podvig da sem šel avto iz školjke ven delat prišlo cca,2500€ :roll:

daj link do galerije da ti enko prislonim, jokica :noro

Pa ne samo to croma, kaj ma ta post opravit z meetom pred rutarjem :shock:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po apr 23, 2007 6:43 am

ma tu gor ste sami "pametni kritiki" in ko mi bo dokurčlo bom avto dol dal,pa se vi pederišite naprej

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po apr 23, 2007 6:57 am

neupaš dat dol :wink:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 23, 2007 7:17 am

andrej86 je napisal/-a:ma tu gor ste sami "pametni kritiki" in ko mi bo dokurčlo bom avto dol dal,pa se vi pederišite naprej

O ti mater, ne naredi nam te krivice!

:roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex Po apr 23, 2007 7:19 am

SOVA (andrej86) kaj pizdiš, avto mora bit stock ne pa z nekimi lučkami da zgleda ko novoletna jelka! :cry

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Po apr 23, 2007 8:02 am

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee dat avta dol prosim! To je vse kaj imam v življenju :cry:

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Po apr 23, 2007 8:46 am

Priporočam moderatorjem da se tema zaklene :) Slike bodo objavljene v drugi temi.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po apr 23, 2007 10:39 am

fajn ste naredli delo moderatorjem :roll:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po apr 23, 2007 11:00 am

tak avto je zbrisan.čakam še da mi moderatorji izpolnijo željo in mi izbrišejo uporabniški račun.vi pa se kar tepte za ta virtualni svet,jaz pa bom živel v realnem in še naprej ustvarjal kar bom hotel brez pripomb drugih ljudi.kakšno olajšanje :lol:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Po apr 23, 2007 11:04 am

croma_man je napisal/-a:neupaš dat dol :wink:

kaj te ne :lol: je že zrihtano.itak pa je glupo da ti nekdo tu gor ocene tala pa nimaš pol nič od tega tak da se sploh ne sekiram.majo nekateri zlo dobro avte porihtane,pa se s kakšnim avtomobilizem.com sploh ne ubadajo ker vejo kaka bedarija je to.pa ne rabijo avtov gor dat pa vsi vejo kaki avto majo pa kak je zrihtan.adijo.pa fajn se mejte.škoda mojih živcev da bi še tu gor bil. :P :lol:

RxTadej
Nov uporabnik

Napisal/-a RxTadej Po apr 23, 2007 11:08 am

In ta tema naj bi bla o meetingu? :roll: Od začetka je še bla, zaj pa ste kar zašli na nekaj povsem drugega.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost