Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr maj 16, 2007 7:46 pm

zakaj se dovolijo takšne debate? kje so moderatorji? tema bi morala biti že zdavnja zaklenjena. ljudje vi pa se malo ohladite.
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 7:47 pm

Shket je napisal/-a:torstorm jaz pridem z svojo 1.8T proti kateremu koli izmed teh vaših splastificiranih skrupocal peljati.

Pa da bo bolj zanimivo (če ste že tako prepričani vase), položimo še neke eure na mizo, ker zastonj se v prlekijo nemislim vozit.

Skratka povej samo kdaj pa kje.

tole al je caf ki usi vemo kaj je anredu z 1.8T al pa je negdo ki ma nacelo samozavest serisko ;)
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 7:47 pm

Shket je napisal/-a:torstorm jaz pridem z svojo 1.8T proti kateremu koli izmed teh vaših splastificiranih skrupocal peljati.

Pa da bo bolj zanimivo (če ste že tako prepričani vase), položimo še neke eure na mizo, ker zastonj se v prlekijo nemislim vozit.

Skratka povej samo kdaj pa kje.

tole al je caf ki usi vemo kaj je naredu z 1.8T in kaj sedaj dela z takega motorja na golfu 4 al pa je negdo ki ma nacelo samozavest serisko ;)
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Sr maj 16, 2007 7:51 pm

zakaj se vsaka normalna debata na tem forumu mora spremenit v čisti egoizem,izzivanje,žaljenje, itd...

naj nekdo zaklene to... :roll:

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Sr maj 16, 2007 7:55 pm

blindek je napisal/-a:zakaj se vsaka normalna debata na tem forumu mora spremenit v čisti egoizem,izzivanje,žaljenje, itd...

naj nekdo zaklene to... :roll:

blindek delamo na tem že .treba zakleniti da bo mir.

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Sr maj 16, 2007 7:57 pm

Vi samo pišite kaj želite, se bar nasmejemo iz postov.

Jaz hodim dosti na srečanja, še več v tujino in ne grem tja ker morem domov prinesti pokal. Prvo kak prvo grem tja, da se družim s prijatelji, se zabavam, vidim kaj novega, pa seveda ponavadi počakam na podelitev. Če kaj dobim super, če pa ne pa pač ne in nikoli ne gledam kdo je bil pred menoj (če je bil boljši ali slabši) in ne kritiziram sodnikov oz. organizatorja, ker ne vem po katerem ključu - pravilniku ocenjujejo.

Drugo: jaz imam avto za sebe narejen po mojem okusu in ne pa po nekem pravilniku zaradi česa bi dobil pokal na srečanjih. In če že grem na srečanje vedno postavim avto not, in me ne zanima če kaj dobim. Ne pa kot nekateri, ki imajo dobro urejene avte potem pa jih pustijo zunaj, druge pa šimfajo. Ali pa eni vedno mislijo, da kaj dobijo, če pa ne,....

Jaz nimam nič proti nobenem: niti proti Courage - tvoj avto mi je res super zriktan, pač se pri nas na podlagi našega pravilnika ni uvrstil više, zato pa bo boljše drugje kjer bodo imeli drugačen pravilnik.

Me pa zanima eno: npr. tu nas kritiziraš, si pa za pravilnik STR napisal:
Pravilnik je dobro zastavljen, vendar vidim da se tudi letos ne morem potegovat za kaki naslov v svoji kategoriji.
Ja, ampak se najdejo malenkosti kjer mi konkretno zmanjkuje tock. Razni sportni filtri, neonke, pobarvane armature, zelezni predprazniki...
No bomo vidli, me zanima kako bo izpadlo vse skupaj. Upam da se obnese!

Tu si npr.: preletel tisti pravilnik in si ustvaril sliko, da tvoj avto ni za tisto tekmovanje. Pa avto maš res kul pa res je dober - vendar ni za tekmovanje?

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Sr maj 16, 2007 8:03 pm

BMW 850i je napisal/-a:Vi samo pišite kaj želite, se bar nasmejemo iz postov.

Jaz hodim dosti na srečanja, še več v tujino in ne grem tja ker morem domov prinesti pokal. Prvo kak prvo grem tja, da se družim s prijatelji, se zabavam, vidim kaj novega, pa seveda ponavadi počakam na podelitev. Če kaj dobim super, če pa ne pa pač ne in nikoli ne gledam kdo je bil pred menoj (če je bil boljši ali slabši) in ne kritiziram sodnikov oz. organizatorja, ker ne vem po katerem ključu - pravilniku ocenjujejo.

Drugo: jaz imam avto za sebe narejen po mojem okusu in ne pa po nekem pravilniku zaradi česa bi dobil pokal na srečanjih. In če že grem na srečanje vedno postavim avto not, in me ne zanima če kaj dobim. Ne pa kot nekateri, ki imajo dobro urejene avte potem pa jih pustijo zunaj, druge pa šimfajo. Ali pa eni vedno mislijo, da kaj dobijo, če pa ne,....

Jaz nimam nič proti nobenem: niti proti Courage - tvoj avto mi je res super zriktan, pač se pri nas na podlagi našega pravilnika ni uvrstil više, zato pa bo boljše drugje kjer bodo imeli drugačen pravilnik.

Pravilnik je dobro zastavljen, vendar vidim da se tudi letos ne morem potegovat za kaki naslov v svoji kategoriji.
Ja, ampak se najdejo malenkosti kjer mi konkretno zmanjkuje tock. Razni sportni filtri, neonke, pobarvane armature, zelezni predprazniki...

Tu si npr.: preletel tisti pravilnik in si ustvaril sliko, da tvoj avto ni za tisto tekmovanje. Pa avto maš res kul pa res je dober - vendar ni za tekmovanje?

evo pa si napisal tak kot treba, to še povej kdaj bo na voljo tisti video od panoramske vožnje ker komaj čakam da vidim kak smo ga mezmes kaj lomili v ovinkih.....hehehehe

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i Sr maj 16, 2007 8:10 pm

Posnetki iz srečanja so v montaži. Nekje za teden dni bo zadeva zmontirana in potem vas bomo obvestili. DVD se pa bo seveda dal naročiti isto kot za Dragrace.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 16, 2007 8:15 pm

BMW 850i je napisal/-a:Vi samo pišite kaj želite, se bar nasmejemo iz postov.

Lepo napisano.

Ocitno res ni za tekmovanje, ker se se vedno ocenjuje po sistemu vec mas - vec veljas. islim da v tujini zmagovalni avti nimajo alu predpraznikov in belih napisov na gumah...

Ampak sej vseeno, moja debata je tukaj zakljucena.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i Sr maj 16, 2007 8:34 pm

Tvoj avto je sigurno za tekmovanja, samo pač po našem pravilniku ni sedel.

Ker avto je kul, sigurno za dobre uvrstitve na showih.

Upam, da nisi kaj zameril - no kaj bi pa lahko saj ni bilo nič takšnega napisano :D

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr maj 16, 2007 8:35 pm

Mislim pa, da bom jaz dokončno zaključil to debato...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost