Srečanja avtomobilskih navdušencev...

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To jul 03, 2007 9:44 am

Tiicoo je napisal/-a:
HRIBERNIK24 je napisal/-a:STARDO js jo bom da v vsakem primero gor spredaj in zada ti ka kakor češ pa mislim da bo še kr nekaj fantov iz kluba to naredilo lp

Tako je ... vglavnem meni js vseeno a boš mav gor al neboš a bo noso majco al neboš a boš mev majco na zadni polici al ne a boš hodo na srečanja al ne eni bomo meli pa bomo nosli pa bomo hodli .... samo vseeno bo lepo videt naprime čez kakih par srečanj jaz že planiram da bo taka lepa kolonica nas se pelala proti portorožu zaj si pa zamisli kak bo zgledal ko se nas bo naprimer 20 avtomobilov v rižo postavli pa vsi meli nalepke zadi gor pa iz vsakega avtona 2 ludeka vun z majcami ... zamisli si !!??

Meni osebno bedasto. Ocitno sem prestar za take fore. Kolona, odprte okne, pa muzika naglas. Tipicni frajerji, poduvanci... Ne mi zamerit, sam jes nism za take fore.
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash To jul 03, 2007 9:59 am

ne gre se za to, evilson..gre se za to da se dobivamo 1x tredensko, vsak pove kaj novega, zanimivega, s skupnimi mocmi nardimo neki bolsega! drgac pa tut mn je to mav prizadeto, sajbe dov, pijnancevanje itd...sam ce ti pac ne pase ti pac ne, enim pase :)
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Napisal/-a tmtslash To jul 03, 2007 10:00 am

jst tut ne dam nalepke na zadno sajbo, po moznosti cez celo :)
jst ce jo bom dav jo dam predi na predno sajbo, na tisti pas ko mam zatemnjeno (12cm)

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo To jul 03, 2007 10:06 am

evilson je napisal/-a:Vsi vedno vsakemo svetujete da naj si napise dol potrga, pa ne vem kaj vse se, samo da je cimblizje clean look-u, zdej si bote pa nalepke gor limali. No saj, ce vam je vsec, zakaj ne. Jes vem da je nebom limav, ker mi je bols da ni nic na avtu!

Lp

pod komentarje ko pišemo nalepke pa to dov mislimo naprimer kak car tatoo al pa napise če je pa nalepka kluba pa mislim da še nobenemu nisem napiso da more nalepko dov vtrga ....

pa tam ko si napiso Kolona, odprte okne, pa muzika naglas. Tipicni frajerji, poduvanci... to pa rajši nebom pokomentiro ....
Slika

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson To jul 03, 2007 10:07 am

Ne narobe razumet, sem pa za srecanja, pa bom tud priso. To mi je kul, sam tista kolona pa tte forem pa nalepke. Za taksne stvari nism. Za druzenja pa vsekakor!

Lp
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo To jul 03, 2007 10:11 am

Ni panike se razumemo normalno.. boš pač majco noso :D
Slika

bibek
Novinec

SREČANJE V NEDELJO

Napisal/-a bibek To jul 03, 2007 11:00 am

Lep pozdrav!
Srečanje bo potekalo v nedeljo 8.7 s pričetkom ob 14.00!
Namen srečanja bo malo v športnem duhu-igranje nogometa itd...., kdo pa ce ima doma še kakšne rekvizite jih lohka prinese zraven! :-P :-P
Vsi ko boste šli iz slovenj gradca se boste zbrali ob13.15 uri pred mercatorjem na park placu in se boste peljali do dravograda.
V dravograd pa pridejo vsi tisti iz raven,mezica,črna itd... v dravograd na avtobusno ob 13.30 in pocakate ekipo iz sg-ja!
Bestsoundever pa bo vas vodil iz dravograda do samega prizorišča srečanja!
Za hrano se bomo zmenili ko vsi skupaj pridemo da potem narocimo.
Pijače je nekaj ostalo še iz prejšnega srečanja,za ostalo pa če vsak še zraven kj prinese,pa toliko bolje.

Se vidimo in slišimo v nedeljo!
Lp bibek
Slika

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Napisal/-a tmtslash To jul 03, 2007 11:06 am

www.koroski-vozicki.mojforum.si
registrirajte se, pa bojo debate tam naprej tekle, bibek tebe pa prosim da objavis to na nasem forumu!
ajde lp

bibek
Novinec

Napisal/-a bibek To jul 03, 2007 11:07 am

tmtslash je napisal/-a:www.koroski-vozicki.mojforum.si
registrirajte se, pa bojo debate tam naprej tekle, bibek tebe pa prosim da objavis to na nasem forumu!
ajde lp

sem ze objavil tam tudi :P :P :P
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost