Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: Re: drag race

Napisal/-a dobek Po sep 30, 2002 8:36 pm

4Sale pravi:
Sem pa ponosen, da je bil moj avto edini za katerim je po karameli dišalo (čist zares).

saj drugace te niso mogli zabremzat, kot da so ti sladkor v tank sipali ;)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Re: drag race

Napisal/-a dgrejtest Po sep 30, 2002 9:07 pm

@lupus: gut, besser, vr6, pol pa dolg nc pol pa GTA!!!
:D
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po sep 30, 2002 9:14 pm

Najprej te moram kregat Dobek :D :D, ker sem vidu, da si tam naokrog skakal - pa se nisi nič v našem taboru oglasil ;).

Ja, da mal razložim tole s karamelo za tiste, ki vas žal ni blo tam. Na kratko: jst sem se skoz pritoževal, da mi sklopka zdrsava, ker pa sem imel s sabo ravno "mehanika" ki je z vsemi žaubami namazan, mi je v eno špranjo kjer se približno nahaja lamela sklopke vlival Coca-Colo. Ja, čist res. To baje pomaga, ker je sladkor lepljiv in pol sklopka bolj "prime". Se mi je celo zdel, da je blo pol res malenkost boljše. Ker pa je šlo še ful Kokakole po mašini se je valda lepo karamelno zapekla in dišala ;).

Še najbolj zanimivo je blo pa poslušat ugibanja kaj je tista temno rjava (v barvi Coca-cole seveda) lužica pod mojim avtom :D.
Slika Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To okt 01, 2002 6:41 am

4Sale pravi:
Najprej te moram kregat Dobek :D :D, ker sem vidu, da si tam naokrog skakal - pa se nisi nič v našem taboru oglasil ;).

mah...ce si mel tako guzvo okrog sebe in to same obozevlace, pa nobene obozevalke ;):D:D:D;)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To okt 01, 2002 12:22 pm

Men je zal da nism su v MB sam k je delec, pa sm se bal, da bi mi megan ze do tam zaribu! :D :D tko, da naslednic bi blo dobr ce bi tak drag race mal blizje Ljubljani oz. Vrhniki :D naredl. Potem sem pa v Logatcu, hotel it s svojim avtom dirkat namest unga megana, k se je razletu, pa so rekl, da nimajo tolk hude kategorije, tko da bi mogu it z uno Benetton renault formulo dirkat, samo so po dolgih testih zasledili v moji krvi ostanke dopinga od prejsnje noci, tko da ni blo pol nc iz tega! :D ;) jah bo ze!
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: Re: drag race

Napisal/-a Sale To okt 01, 2002 2:25 pm

dobek pravi:
4Sale pravi:

mah...ce si mel tako guzvo okrog sebe in to same obozevlace, pa nobene obozevalke ;):D:D:D;)

Ful je blo oboževalk (vsaj 3 če ne še več ;) ) - res škoda ker nisi zraven prišel bi ti kakšno "posodil" :D :D. Oboževalce bi pa že lahko razgnal, tako da tole ni glih dobr izgovor, hehe. Sigurn nisi hotu zraven pridet, ker sem bil tokrat z uno staro kripo in ne z Mazdo :D :D :D.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Lupus
Nov uporabnik

Napisal/-a Lupus Sr okt 09, 2002 6:16 pm

dgrejtest pravi:
@lupus: gut, besser, vr6, pol pa dolg nc pol pa GTA!!!
:D

HA-HA
Mas se kaj takih dobrih vicev na zalogi? :)
Gut, besser, VR6
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov