Nekaksen pozerski meeting bi bil to,zazeljeni so pa seveda vsi upedenani avti,in pa prav tako neupedenani da nebo kaksne diskriminacije.
Kdo je za?
DrSergioDJ pravi:
jst lahk pridem pogledat...sam ni benza za se okol furat..resno
DrSergioDJ pravi:
hum..lej..jst sm v nuli z benzom
pa ker se ni placa...res pridem sam pogledatvsak deciliter steje zdej....
pa jst sm v 8 mescih kar mam avto..ze 5x ostal na cesti, k mi je benza zmankaltko da ne bi lih rad se v sesto ponovil zadeve
MITT pravi:
lost1: ja mislm, da si falil 6 dni, ker ravno prejsnjo nedeljo smo imeli en tak easy meeting v BTCju.
DrSergioDJ: ma ti si psiho! A je tolk tezko zapeljat na benzo, ko zagori lucka za prazen tank??!Upam samo, da ti ne bo kdaj zmanjkal benza ravno ob kaksnem brutalnem prehitevnju
4Sale pravi:
Heh, sej jst vem kaj bi Lost1 rad - kakšen "Getaway in BTC", a ne?
Glede tistga krneki meetinga se mi pa zdi, da nam je bil vsem kar všeč. Res pa je, da adrenalin ni tekel v potokih, pa raznih prevračanj in police pursuit-ov tud ni blo. Totalke tud nobene se mi zdi, pa nič skurjenih gum in sklopk, sirene tut nobene nisem slišu - hmmmm, no mogoče je blo pa res ful boring, če tko pomislim![]()
![]()
.
Upam, da bo še več takih boring meetingov. "Pobege" pa raje prepustimo strokovnjakom v Stockholmu
.
GFors pravi:
Men se pa lučka sam v ovinkih pržge! Fiat, Fiat, ccc!
DrSergioDJ pravi:
drgac je pa tm tud kaka stanga od luci...tko da ni fajn kej prevec terat pomoje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov