Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Kraj: Radenci

Prleki, Prekmurci, Štajerci !!

Napisal/-a Mica Po feb 23, 2004 9:30 pm

Razmišljam in še enkrat razmišljam......in pridem do faze.....pogrešam en dober avto klub (zaenkrat neuraden seveda) v tem našem predelu, da bi lahko konkurirali kakim dosedaj ustanovljenim.

Pa več ali manje kaj se festov in podobnega tiče, vse se dugajo tam "spodi" in prav lepo bi blo, ko bi se nas ena masa pelala na kaka razna srečanja oz. nekaj v tem smislu.

Skratka do je zaenkrat samo predlog, stvar pa se z podporo vas in nas lahko realizira in bomo končno člani kluba (svojega) :twisted:

Prleki, Prekmurci, Štajerci.....na delo.

PS:
ej, pa nalepke, pa majčke, pa jakne, mogoče celo hlače (odvisno od klubskega proračuna) ufff, bomo pisani in moderni 8) :lol:

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Re: Prleki, Prekmurci, Štajerci !!

Napisal/-a Marcelolipi Po feb 23, 2004 9:55 pm

Mica je napisal/-a:Razmišljam in še enkrat razmišljam......in pridem do faze.....pogrešam en dober avto klub (zaenkrat neuraden seveda) v tem našem predelu, da bi lahko konkurirali kakim dosedaj ustanovljenim.

Pa več ali manje kaj se festov in podobnega tiče, vse se dugajo tam "spodi" in prav lepo bi blo, ko bi se nas ena masa pelala na kaka razna srečanja oz. nekaj v tem smislu.

Skratka do je zaenkrat samo predlog, stvar pa se z podporo vas in nas lahko realizira in bomo končno člani kluba (svojega) :twisted:

Prleki, Prekmurci, Štajerci.....na delo.

PS:
ej, pa nalepke, pa majčke, pa jakne, mogoče celo hlače (odvisno od klubskega proračuna) ufff, bomo pisani in moderni 8) :lol:

V kerem kraju pa naj bi bil ta klub???Jaz sem mogoče za!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Tuning is Art....I`m the Artist!

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Napisal/-a Mica Po feb 23, 2004 9:59 pm

Ma to je tak, ne! Sedež kluba res ne vem kje bi naj bil, odvisno od članov od kje, od kod...pa to, sa razumeš.
Prej bi trebalo kako "trojko" popit s temi interesanti, pa se še pol to naprej prebavlja!!

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Po feb 23, 2004 10:02 pm

Mica je napisal/-a:Ma to je tak, ne! Sedež kluba res ne vem kje bi naj bil, odvisno od članov od kje, od kod...pa to, sa razumeš.
Prej bi trebalo kako "trojko" popit s temi interesanti, pa se še pol to naprej prebavlja!!

Pa ni ne, samo ne bi rad mel neke obveznosti s tem klubom!!!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Po feb 23, 2004 10:20 pm

saj pa imaš klub na štajerskem!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix Po feb 23, 2004 10:31 pm

Am ono za "trojko" bi bil za :wink: 8) :wink:
Za nadaljno prebavo pa ...
Saj nebi bilo slabo če bi bilo kaj takega.
Bi bil eventualno za :wink:

LP

Borcix

Uporabniški avatar
Marcelolipi
Novinec

Napisal/-a Marcelolipi Po feb 23, 2004 10:36 pm

MGsax je napisal/-a:saj pa ima klub na tajerskem!

Nisem vedo! Pa sem vsak dan v MB!Kaj ti si mogoče član ali pa poznaš kerega, ki je?? :wink:

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Po feb 23, 2004 10:39 pm

Ja lahko bi imeli kakšen klub s tega konca (neuradnega). Zdaj v MS je klub opelov - je pač samo za določeno znamko. Lahko bi pač se kdaj dobili pa kakšno rekli, videli kolko nas je in kakšen je interes. Jaz tudi nebi rad imel kakšne obveznosti s klubom, predvsem zaradi pomanjkanja časa - ponavadi sem zasedeni, ko so drugi prosti. Takšen je pač život.
Je pa zanimivo, če se kdaj dobimo. Kdaj pač lahko prideš prideš, če ne pa drugič čisto brez obveznosti. Je pa lepo, če je kje kakšno srečanje, da se nas lahko več avtov skupaj pelje.
Za mesto kje se dobiti: mogoče moje mnenje npr. ob nedeljah okrog 14.00 ure kraj pa enkrat npr. Ljutomer, drugič Malibu, MS, Radenci ipd.To pa bi si napisali na forumu ali kako drugače. Zato bi dobro bilo se enkrat dobiti.
Predsednik AK Street race team MS

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To feb 24, 2004 3:13 am

se dobivamo v teh krajih (spomladi bom organiziral enega pod pohorjem pri spodnji vzpenjači - berite skrbno SREČANJA) pod avtomobilizem.com ;)

ajd, fajn si jih mejte... js sm spet pijan :D lol
Slika

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Napisal/-a Mica To feb 24, 2004 1:45 pm

BMW 850i je napisal/-a:Je pa zanimivo, če se kdaj dobimo. Kdaj pač lahko prideš prideš, če ne pa drugič čisto brez obveznosti. Je pa lepo, če je kje kakšno srečanje, da se nas lahko več avtov skupaj pelje.
Za mesto kje se dobiti: mogoče moje mnenje npr. ob nedeljah okrog 14.00 ure kraj pa enkrat npr. Ljutomer, drugič Malibu, MS, Radenci ipd.To pa bi si napisali na forumu ali kako drugače. Zato bi dobro bilo se enkrat dobiti.

To se mi pa dopade. Razmišljaš več kot odlično. Tudi jaz nočem imeti kakih večjih obveznosti do kluba.....kako nedeljo kaki "čaj", enkrat tu, drugič tam....samo da bo skupinska vožnja....to se mi dopade.
Mogoče pa bi obveza bila skupna udeležba kakih srečanj širom po sloveniji in kot že rečeno tu pa tam, ko bo nas večina imela čas kaki cruise okoli, in kako skupno nedeljsko srečanje (ko bo VEČINA za) ker če bi bli 3 ali pa 4 bi blo malo nesmotrno.
Nekako če bi nas bilo vsaj kakih 10, bi blo več kot dovolj, vsaj po moje.

Msag:
tudi jaz vem da so na štajerskem klubi, samo štajerska je vse do Celja, mi pa smo več ali manje in POMURJA, tako da mi je nesmiselno biti v kakem Mariborskem klubu, ki je 80km proč.
Mi smo iz ka pa vem...Ljutomer, Radenci,G. Radgona, Murska Sobota....in okolica - Pomurje z eno besedo.

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Kraj: MS

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Napisal/-a Mica To feb 24, 2004 1:58 pm

Kul 8)
Sem tudi med to debato malo vleto, veš !!??:wink:
samo to je tak...če bi blo to v interesu res vseh teh ki so na forumu, bi blo res treba to malo resno vzeti, kako telefonsko zrihtat, pa narediti en miting vseh nas, potli pa bi lahko malo resnejše naprej razpravlali po enem srečanju.
Treba se je pač nekako fiksno dogovorit, in fiksno pridit na kao na "prvo srečanje" pol pa bi se lahko kaj iz tega izcimilo!! :wink:

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Napisal/-a S4sH To feb 24, 2004 3:09 pm

:D ti si sigurno prlek 8) ka si malo vleto :wink: :-P

Bi se pa dalo zgučati za meeting ( edina tema v šteri lejko gučin :-P ) !

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Napisal/-a Mica To feb 24, 2004 3:15 pm

S4sH je napisal/-a::D ti si sigurno prlek 8) ka si malo vleto :wink: :-P

Bi se pa dalo zgučati za meeting ( edina tema v šteri lejko gučin :-P ) !

toooo..
Ma sem skoro prlek....mešanček :lol:
Mati je vbistvi bila z okolice Lotmerka (kda še je bila "ledična") :lol: :lol: ....zaj pa sem v bistvu točno iz Vidma ob Ščavnici :wink:
Kaj znano??? Blaguš pa to??
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Napisal/-a S4sH To feb 24, 2004 3:30 pm

mojiva sta pa oba prekmurca tak ka san cistokrven :wink:
Ja blagusko jezero..nazadnje sem se tam vozo, ko je bila cesta zaprta zaradi maratona pa sem zabluzo po tistih hribih 8)
s4 240KM uff krneki :shock:
moj bravo ma z nekaj dodatki komaj 115 :oops: je pa lepi, ce ze ne gre tak :P

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Napisal/-a Mica To feb 24, 2004 3:38 pm

S4sH je napisal/-a:mojiva sta pa oba prekmurca tak ka san cistokrven :wink:
Ja blagusko jezero..nazadnje sem se tam vozo, ko je bila cesta zaprta zaradi maratona pa sem zabluzo po tistih hribih 8)
s4 240KM uff krneki :shock:
moj bravo ma z nekaj dodatki komaj 115 :oops: je pa lepi, ce ze ne gre tak :P

Tam pri nas nega hribof. Te si se venda obrna proti cerkvenjaki pa tam...to pa več ni naš okoliš :wink:
Ja, S4, vreča brez dva. Moj 3 avto. :lol:
S prvi dvema ni blo sreče.....bummm..pa nikoli jaz kriv..fak ej..
Prvi je bil opel kadett coupe '71 - legenda ti pravim, ampak ga je povozu smetarski tovornjak :lol: :lol: (jok in stok)
Pol pa sen prešaltu na Audi (fur immer) ker je bomba. Mel sem 2.3 V5 138 HP, pa je šlo ko raketa v primerjavi z Kedettom.
Tudi ta ni mel sreče....me je povozil debilski avtobus....totalka... :cry:
no pol pa sem pred dobrim letom pristal na S4, na kerega sem čustveno navezani in ga nemenjam za nič na svetu 8)
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Napisal/-a S4sH To feb 24, 2004 3:47 pm

:lol: kje vragi se te ti vozis? no bravo je pa moj prvi in za zdaj sem zadovljen z njim nic problemov do zdaj.. noben me se ni povozil :) ce mislimo kaj narediti lahko naredim home page itd.. Kelko ste pa stari? Ker se mi mocno zdi da sem najmlajsi :shock:

Uporabniški avatar
Mica
Novinec

Napisal/-a Mica To feb 24, 2004 4:28 pm

S4sH je napisal/-a::lol: kje vragi se te ti vozis? no bravo je pa moj prvi in za zdaj sem zadovljen z njim nic problemov do zdaj.. noben me se ni povozil :) ce mislimo kaj narediti lahko naredim home page itd.. Kelko ste pa stari? Ker se mi mocno zdi da sem najmlajsi :shock:

Hom pejč se mi zdi nekako dober prvi korak k temu, ker tako po forumu mislim da se zadeva nebo premaknila nikamor.
Pol samo na forumu daš tem interesantom(POMURCEM) link do pejža, nakar bi se moga vsaki interesant za klub vpisat, in tako nekako bi prišli do neke okvirne vsote sodelujočih v klubu. Moje mnenje.
Tam pa bi ustvarili neki svoj klepet in tako bi se dalo mnogo lažje priti do nekih zaključkov (srečanja pa to) vsaj zaenkrat zdaj ko še je vse v luftu.
Ti samo naredi neki takega :wink:

AJA:
no jaz vozim dobra 4 leta
S4-'92, 240HP

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Napisal/-a S4sH Sr feb 25, 2004 10:52 am

aa sploh ne rabimo svoje strani. za 1x vsaj. saj jena tem foruma sekcija skupine.. rabimo pa ime :-P

PREKMUREC
Nov uporabnik

Napisal/-a PREKMUREC Sr feb 25, 2004 11:06 am

evo pa nas je kar nekaj za!!! jaz sem tud za kakšen klub da mamo sem sam v honda clubu z našega konca pa ko mamo srečanje se mi je daleč pelat v ce...lj....pa še dalje!!!tak da bom malo premislil pa ZVEČER napišem kraj(lokacijo) pa datum kje bi se naj zbrali da kako več rečemo pa se spoznamo!!!ajd zdaj pa dajte predloge,ni pomembno ali obvezno da je kafič.lahko na kakšnem poligonu al kaj!!!!lp Aleš
Japan-club Prekmurje
www.vwpomurje.mojforum.si
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost