Jasmy je napisal/-a:Najprej pohvale organizatorjem za trud, ki so ga vložili v to, vem da je bilo velik dela in mogoče kakšna neprespana noč in pohvale tistim motoristam v sodu smrti.
Sam kljub temu mam kar nekaj pripomb.
Najprej kar mi ni blo všeč je to da ni bilo velik placa za ogled same dirke. Možnost smo imeli gledat samo prvih 200m naprej ne, je bilo zaprto. Nevem kaj ste mislili, da bo pršlo sam 100 folka in da bo placa dovol. Nevem zakaj se ni smelo gledat še nižje.
Potem, ko si že najdema z Pugijem mali kotiček zraven štarta da lahko mal opazujema, nama je tist ves živčn in kurčev redar skoz težil da sma prebliz železniških tirov, kar ni bilo res. Par metrov naprej od njega je folk na tirih sedel in se sprehajal tam čes. Da ne govorim o folku, ki se je sred proge in dirke sprehajal po dirkalni cesti.
Kar se tiče boksov vse OK sam kar se pa tiče tega da bi folk slišal kdaj more pridet na štart pa kdo, nula. Moje mnenje je, da bi morala vsaj dva redarja bit, tk kot v SG, da bi onadva obveščala tam tekmovalce kdo je kdaj na vrsti. No če pa je že kdo bil hitr in hotu pridet na štart se je pa najprej matral kako minuto da je prišel do štartne črte, ker se je folk tk nabil pr štartu. Tega v SG ni blo, tam je lepo potekalo vse, kot po tekočem traku.
Glede napovedovalke in napovedovalca. Motl me je že to, da nista znala prav štet oz. odštevat. Rečeta tri, dva, ena pol je šele pržgala se zelena luč, ko bi lahka še rekla zdaj, če sta že mogla skoz komentirat zraven. In ko je avto štartal noben ni vedel kok ma ker štartno številko, sam mal smo si lahka predstavljal in potem napovedovalka pove št. 53 je imela čas 16,4 <--primer in se je uvrstila naprej. Hja zdj pa vedi ker avto je to bil, namst da bi rekla ta avto je imel tak čas in konc.
No pa celo to, dirkači so vozl samo po eno dirko ne po dve tk kot je po pravem. Nevem al so pol vozli še eno, ko so se dirkači zbunl.
Upam, da si ne bo kdo preveč k srcu jemal, ampak vsepovsod so kritike in pohvale.
Lep pozdrav
Jasmy
Matr, sm tok jezn, da nam sploh nič reku, razen ene dveh bistvenih stvari:
-kot prvo, js od draga nism mel nič. Nism nič vidu, slišal pa še manj, ker so se uni motoristi fjakal tam. A nebi to raj mal drgam prestavl, ker je bil hrup neznosen???
-drugo:
A MATE VSI OČI NA PRSTIH!??! PISMO, AVTO MAM PARKIRAN MED TEKMOVALCI, A ŠE VEDNO ME ČAKA PIZDARIJA KO PRIDEM NAZAJ: 2 LUKNJI V BOKU - A SE MORTE NASLANAT MATER VAM VSEM, PA RAZO 40CM.
TOLE JE DREK!
Astral je napisal/-a:Za drugo ne bom izgubljal besed, edino...
Ta "Zid Smrti" drugič postavite pol kilometra stran od boksov, ker celodnevno poslušanje brnenja teh kurčevih motorjev ti PARA ŽIVCE !
Glede varnostnikov pa brezveze!
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost