Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Vtisi iz drag race-a v Celju

Napisal/-a Jasmy Ne avg 29, 2004 5:14 pm

Najprej pohvale organizatorjem za trud, ki so ga vložili v to, vem da je bilo velik dela in mogoče kakšna neprespana noč in pohvale tistim motoristam v sodu smrti.

Sam kljub temu mam kar nekaj pripomb.

Najprej kar mi ni blo všeč je to da ni bilo velik placa za ogled same dirke. Možnost smo imeli gledat samo prvih 200m naprej ne, je bilo zaprto. Nevem kaj ste mislili, da bo pršlo sam 100 folka in da bo placa dovol. Nevem zakaj se ni smelo gledat še nižje.

Potem, ko si že najdema z Pugijem mali kotiček zraven štarta da lahko mal opazujema, nama je tist ves živčn in kurčev redar skoz težil da sma prebliz železniških tirov, kar ni bilo res. Par metrov naprej od njega je folk na tirih sedel in se sprehajal tam čes. Da ne govorim o folku, ki se je sred proge in dirke sprehajal po dirkalni cesti.

Kar se tiče boksov vse OK sam kar se pa tiče tega da bi folk slišal kdaj more pridet na štart pa kdo, nula. Moje mnenje je, da bi morala vsaj dva redarja bit, tk kot v SG, da bi onadva obveščala tam tekmovalce kdo je kdaj na vrsti. No če pa je že kdo bil hitr in hotu pridet na štart se je pa najprej matral kako minuto da je prišel do štartne črte, ker se je folk tk nabil pr štartu. Tega v SG ni blo, tam je lepo potekalo vse, kot po tekočem traku.

Glede napovedovalke in napovedovalca. Motl me je že to, da nista znala prav štet oz. odštevat. Rečeta tri, dva, ena pol je šele pržgala se zelena luč, ko bi lahka še rekla zdaj, če sta že mogla skoz komentirat zraven. In ko je avto štartal noben ni vedel kok ma ker štartno številko, sam mal smo si lahka predstavljal in potem napovedovalka pove št. 53 je imela čas 16,4 <--primer in se je uvrstila naprej. Hja zdj pa vedi ker avto je to bil, namst da bi rekla ta avto je imel tak čas in konc.

No pa celo to, dirkači so vozl samo po eno dirko ne po dve tk kot je po pravem. Nevem al so pol vozli še eno, ko so se dirkači zbunl.

Upam, da si ne bo kdo preveč k srcu jemal, ampak vsepovsod so kritike in pohvale.

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd Ne avg 29, 2004 5:17 pm

Men se je tud to zamerlo kr je fulk kr po progi laufo...pa premalo placa je blo za ogled ja...sej zato pa je folk pol na drugo stran hodo...

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Ne avg 29, 2004 6:00 pm

vaja čist podperam prokleti gledalci :x

sleby
Nov uporabnik

Napisal/-a sleby Ne avg 29, 2004 6:11 pm

jah.. redarji so bli invalidi, prav tako pa gledalci! jz sm mel s seboj deznik ker je pac sonce pripekalo in gledam dirke.. kar na enkrat mi od nekje prileti ena plastenka v deznik.. pa mal pogledam okol in se mi ene 3je stajerci derejo ce sm neumn in nevem kaj. pa sm jim reku da lahko drugic lepo recejo pa bom umaknu, uni pa se kr bl agresivni pa sm sam reku ureduje pa su stran.
kar se pa napovedovalcev tice.. uno zensko bi mogl dat na ignore! tisti k ste bli tam ze veste zakaj.
bikini car wash? em, bikini car wash pomeni to, da dve 16-letnici ena bolj oblecena kot druga pomivata avto?
drugac pa kar se same prireditve tice je blo res mal premalo prostora za gledat.. 200m pa se to samo na eni strani!!
Slika

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne avg 29, 2004 6:37 pm

Ne ne niso gledalci krivi če organizator ne skrbi za red in varnost!
Žalostno je da si nekateri mislijo da z ptt trakom nekoga zadržiš, da nebi
skakal po cesti.Videt se ni dalo čisto nič zato so šli nekateri potem pa kar vsi k cesti.
Tudi sam sem bil prisiljen gledat z roba zelenice ker se ni vidlo čisto nič.
En lep primer zavarovanja je bil v murski soboti.Če so že imeli varovanje tudi z strani
podjetja imajo tako imenovano varnostno ograjo in bi jo postavili samo ne tako daleč
stran !!! Vse ostalo super!!!!!!!!!!!

8) 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne avg 29, 2004 6:50 pm

Matr, sm tok jezn, da nam sploh nič reku, razen ene dveh bistvenih stvari:

-kot prvo, js od draga nism mel nič. Nism nič vidu, slišal pa še manj, ker so se uni motoristi fjakal tam. A nebi to raj mal drgam prestavl, ker je bil hrup neznosen???

-drugo:

A MATE VSI OČI NA PRSTIH!??! PISMO, AVTO MAM PARKIRAN MED TEKMOVALCI, A ŠE VEDNO ME ČAKA PIZDARIJA KO PRIDEM NAZAJ: 2 LUKNJI V BOKU - A SE MORTE NASLANAT MATER VAM VSEM, PA RAZO 40CM.

TOLE JE DREK! :evil:
Slika

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Re: Vtisi iz drag race-a v Celju

Napisal/-a blue tornado Ne avg 29, 2004 6:57 pm

Jasmy je napisal/-a:Najprej pohvale organizatorjem za trud, ki so ga vložili v to, vem da je bilo velik dela in mogoče kakšna neprespana noč in pohvale tistim motoristam v sodu smrti.

Sam kljub temu mam kar nekaj pripomb.

Najprej kar mi ni blo všeč je to da ni bilo velik placa za ogled same dirke. Možnost smo imeli gledat samo prvih 200m naprej ne, je bilo zaprto. Nevem kaj ste mislili, da bo pršlo sam 100 folka in da bo placa dovol. Nevem zakaj se ni smelo gledat še nižje.

Potem, ko si že najdema z Pugijem mali kotiček zraven štarta da lahko mal opazujema, nama je tist ves živčn in kurčev redar skoz težil da sma prebliz železniških tirov, kar ni bilo res. Par metrov naprej od njega je folk na tirih sedel in se sprehajal tam čes. Da ne govorim o folku, ki se je sred proge in dirke sprehajal po dirkalni cesti.

Kar se tiče boksov vse OK sam kar se pa tiče tega da bi folk slišal kdaj more pridet na štart pa kdo, nula. Moje mnenje je, da bi morala vsaj dva redarja bit, tk kot v SG, da bi onadva obveščala tam tekmovalce kdo je kdaj na vrsti. No če pa je že kdo bil hitr in hotu pridet na štart se je pa najprej matral kako minuto da je prišel do štartne črte, ker se je folk tk nabil pr štartu. Tega v SG ni blo, tam je lepo potekalo vse, kot po tekočem traku.

Glede napovedovalke in napovedovalca. Motl me je že to, da nista znala prav štet oz. odštevat. Rečeta tri, dva, ena pol je šele pržgala se zelena luč, ko bi lahka še rekla zdaj, če sta že mogla skoz komentirat zraven. In ko je avto štartal noben ni vedel kok ma ker štartno številko, sam mal smo si lahka predstavljal in potem napovedovalka pove št. 53 je imela čas 16,4 <--primer in se je uvrstila naprej. Hja zdj pa vedi ker avto je to bil, namst da bi rekla ta avto je imel tak čas in konc.

No pa celo to, dirkači so vozl samo po eno dirko ne po dve tk kot je po pravem. Nevem al so pol vozli še eno, ko so se dirkači zbunl.

Upam, da si ne bo kdo preveč k srcu jemal, ampak vsepovsod so kritike in pohvale.

Lep pozdrav
Jasmy

Je ze bilo vse povedano,tako da se samo podpisem!!Jutri pa nekaj slik,kar mi jih je pac uspelo naredit v tusti GUZVI!!! :twisted: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne avg 29, 2004 7:08 pm

Matr, sm tok jezn, da nam sploh nič reku, razen ene dveh bistvenih stvari:

-kot prvo, js od draga nism mel nič. Nism nič vidu, slišal pa še manj, ker so se uni motoristi fjakal tam. A nebi to raj mal drgam prestavl, ker je bil hrup neznosen???

-drugo:

A MATE VSI OČI NA PRSTIH!??! PISMO, AVTO MAM PARKIRAN MED TEKMOVALCI, A ŠE VEDNO ME ČAKA PIZDARIJA KO PRIDEM NAZAJ: 2 LUKNJI V BOKU - A SE MORTE NASLANAT MATER VAM VSEM, PA RAZO 40CM.

TOLE JE DREK!

dobr da nism bil tm,a si saj kej dosegu na dragu :roll:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
f4676
Novinec

Napisal/-a f4676 Ne avg 29, 2004 7:26 pm

Se čisto strinjam z zgornjimi posti. Ni mi jasno zakaj so pripravili samo to majhno tribuno. Mene je minilo pa sem še pred koncem odšel domov. Napovedovalca bi pa lahko vsaj avte poznala...

Je pa res, da jim je to prvič in se bodo iz izkušenj verjetno kaj naučili. Upam

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams Ne avg 29, 2004 8:05 pm

No še moj komentar:

Redarji so res kao neki naganjali folk od začetka s proge, pa tko. En je skos uni ženski mikrofon jemal pa je govoril, nej se vsi umaknejo s proge, če ne bo drag prekinjen, svašta. Sem se ga pol naveličal poslušat, k je skos kr neki lajnal eno in isto :roll: Na desni strani od začetka kao ne bi smel noben stat, kr naenkrat pa se je tam nabralo čuda folka, pa jim noben od redarjev ni mogu nč, k so bli redarji res dobesedno mevže.

Pugi, tebe sm vidu, ko si se not prpelu, pa sm mislu tja pridit, sam te še ne poznam,

greddy res ti dobr seka z avspuha, ko štartaš pa kr dobr ti potegne ta stroj :shock:

Ne vem kak nick že ma un z zelenim swiftom (mal ga le upedeni, ker so vsi sprašval, kaj ta počitnikar dela tuki s tem zelenim swiftom čist navadnim :wink: )

Drgač pa styling show se mi je kr dobr zdel, sam sta tam prevladovala dva kluba: tuning freaks, pa še en sam ne vem kok se mu reče. Dost lepih avtov je blo za videt, unmu v Calibri je kr fajn šopalo, sam je grdo zgledal spredaj, ker je mel havbo neki pokitano.

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Ne avg 29, 2004 8:26 pm

Tale drag dans je bil manjša polomija!!!
:roll:
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Ne avg 29, 2004 8:32 pm

najprej moram organizatorja pohvalit za pripravo kaj se tiče z pijačo in jedačo

zdaj pa ridemo do garanja
nevem kak so si predstavljali da bo en navaden trak zadržal množico
redarji tak nimajo kaj lahko te opozori pa se njegova pooblastila končajo
baba ki je napovedovala je bila prav tečna
da pa v celem celju nimajo ograje kot jo imajo drugje pa je tudi žalost
kaj pa se tehnike tiče pa so jo večina tekmovalcev kaj sem se jaz menil jezili ker ni delalo
pravila so spreminjali kak se je keremu .........

tak da nevem no pa oni z motorji so pa bli tečni

pa še nekaj da se lahko nekdo vozi med publiko pa zadni nevem no
tega pa niso organizatorji vidli

to je vse od mene in mojih vtisov

pa pohvale ptujčanom ker jih je bilo z avtomobili veliko stevilo
ajde

8)

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Ne avg 29, 2004 8:53 pm

Za drugo ne bom izgubljal besed, edino...

Ta "Zid Smrti" drugič postavite pol kilometra stran od boksov, ker celodnevno poslušanje brnenja teh kurčevih motorjev ti PARA ŽIVCE !

Glede varnostnikov pa brezveze!

Lp

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Ne avg 29, 2004 8:58 pm

Astral je napisal/-a:Za drugo ne bom izgubljal besed, edino...

Ta "Zid Smrti" drugič postavite pol kilometra stran od boksov, ker celodnevno poslušanje brnenja teh kurčevih motorjev ti PARA ŽIVCE !

Glede varnostnikov pa brezveze!

Lp

Samo da sma midva imela najbol izenačen boj :pivo
Dobro je blo...

Drgač pa kaj se org. tiče in tistih teeeeeeeeečnih motoristov... adiooooooooo :/:o:/
Najbol me je motlo da sta tista dva napovedovalca odštevala zraven... pa še to vse narobe... tiste pijane v krogu vozeče motoriste (se opravičujem)... pa 1 km vstran, da bi blo kaj mira v boxih, pa da bi se lahko slišalo kdo mora na start itd.

Lp
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne avg 29, 2004 9:03 pm

Ok se moj komentar glede danasnjega draga!

Za hrano in pijaco je blo dobro poskrbljeno, prav tako za vozila v boksih kateri so bli oznaceni, fajn so tudi ble une nalepke ko so jih vozila mela nalepljena na sipah.

Glede varnosti na progi...
Skoraj skoda besed. TAk slabo kot je bilo tukaj se nisem srecal na nobenem dragu (legalcu) v slo, zal da nebo mislo kdo da zalim sam je res bilo hudo. Naj opomnim da tekmovalci niso niti mogli prit do ciljne crte, ker se je folk nabasal na progo. Varnostnikov premalo, premalo varnostnih ograj, une betonske so bile itak sam za okras.
Je mogla prit policija da se je naredilo malo reda, da niti naj ne omenim da se je dirka misla koncati ker se je folk nabasal na progo in je bilo nevarno za `neumne gledalce` ki so brezglavo skakali po progi.

Glede zida smrti... A je kdo opazil kak se je `oder` tresel, mene ze nebi dobli gor.
Pol pa tist hrup, a niso postekali da to negre skupaj?
V boksih so se sam izpuhi motorjev slisali, zal marsikeri tekmovalec ni slisal kaj je povedala napovedovalka oz napovedovalec.

Pa glede proge, za moje pojme preozka in to ne malo, ce je kdo opazil je marsikeremu avtu z zadnjim pogonom lepo zaplesala rit.

Sreca pa usaj to da se je use koncalo brez nesrece.

lp monster_d

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a VaLe Ne avg 29, 2004 9:07 pm

Niti ne brez nesreče... ker je en frajer z tistim RDEČIM GOLFOM IV zapeljal preko noge, mojega kolega!!! Katastrofa, kdo mu je dal izpit... al pa je hoto samo malo frajer bit, pa še rima se in to je vse :ue :D
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne avg 29, 2004 9:12 pm

kaj pa kake slikce bojo kj? pugi moje sožalje :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Napisal/-a Williams Ne avg 29, 2004 9:18 pm

Ej, monster_d , tvojga jugeca pa nikjer nism videl, al pa sm slep.

Vale, mislim, da je tist rdeč golf IV avto člana avtomobilizma, sam ne vem nicka :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne avg 29, 2004 9:29 pm

Tist rdeč golf IV je od Kingroad-a
Slike pa jst ju3 gor obesim :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost