Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Kraj: nekje na obali

Euro tuning show 2005 - CELJE 22.10.2005

Napisal/-a DarkAngel Če sep 22, 2005 2:26 pm

Glede na to, da naša tema ni bila več ničemer podobna so jo odstranili in prosim, da tokrat ne začenjate debat, ki nimajo povezave z objavljenim :/:o:/

Torej kot ste uspeli zaslediti je Euro tuning show prestavljen na 22.10.2005 na celjski sejem v halo L.Zakaj je prišlo do tega smo že pojasnili in to ni več pomembno, okviren program je že na naši strani, prav tako podrobnosti glede šova samega, kar bo pa še novega pa bomo pravočasno sporočili.

Predlogi so seveda dobrodošli, da izboljšamo kako stvar, kritike v okviru šova tudi ;)

Lp
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Če sep 22, 2005 2:31 pm

Pa še tole..v okviru šova bo v soboto 24.09.2005 promocija v Mariboru v Hočah, v baru Boki z že znanim programom:
- dj party
- animacija
- hostese
- bikini wash
- promocija pijač
- brezplačne vstopnice itd

Začetek ob 22h
..Rada začutim veter, vonj asfalta in vsak meter valovite ceste, ki pelje me na konec sveta..
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
GTA lover
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GTA lover Če sep 22, 2005 2:33 pm

Malo se organizirajte, ker, roko na srce, že ta enomesečna prestavitev eventa vam ni ravno najboljša reklama... Da ne bo spet kakih dodatnih polomij! Aja, a mate zdej lokacijo potrjeno, kak papir v roki ipd...? :?
Drugač vam pa itak želim čimboljšo prireditev, čeprav na žalost glede na vaše promocije v to mal dvomim...
Brez zamere, pa LP
Alfa Romeo - Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Če sep 22, 2005 3:11 pm

Zakaj zamera..sej sem napisala da je vsaka kritika dobrodošla!
Ne vem od kod tebi informacija, da na podlagi naših tour-jev šov ne bo uspel...Še na vsakem je bilo veliko obiska, zato mislim da je odziv dober (pa še kopirajo nas v enakem konceptu-torej je stvar dobra!)
Glede prestavljenega datuma pa ti lahko rečem samo tole:informacij glede vzroka za selitev kroži ogromno, ker pač obstajajo ljudje, ki morajo vsako stvar obdelat in to ponavadi brez prave osnove.Papirji so bili za Velenje in so tudi sedaj za Celje.
Nažalost pa nimamo namena vsakemu posamezniku pojasnjevali kako pa kaj in smo pravi vzrok že zdavnaj napisali, če pa dvomiš v uspeh pa se vidimo 22.10 pa mi boš takrat povedal. ;)

čaubau
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 22, 2005 4:02 pm

Mene pa sam neki zanima :D , kako bote privabili tuje tekmovalce v zimskem času,da se showa udeležijo,namreš takrat lahko že zapade kaka snežinka snega :D , takrat mislim da so vsi avti že lepo pospravljeni v garažah in čakaj stilsko preobrazbo za drugo leto,ker nisem nikjer zasledil ,da se kaj v času dogaja na področju avtomobilizma,sploh mednarodnega ;)

Pa še nekaj ,kako to, da forum sameva,zadnje objave so tam okoli 25tega julija,tujce nič ne zanima o showu,al kar na blef pridejo. Zanimivo,ker drugje nisem opazil take navade :roll:

Na besede se jaz nebi zanašal ;)

LP Killah bee :D
Slika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Če sep 22, 2005 4:07 pm

GTA lover je napisal/-a:Malo se organizirajte, ker, roko na srce, že ta enomesečna prestavitev eventa vam ni ravno najboljša reklama... Da ne bo spet kakih dodatnih polomij! Aja, a mate zdej lokacijo potrjeno, kak papir v roki ipd...? :?
Drugač vam pa itak želim čimboljšo prireditev, čeprav na žalost glede na vaše promocije v to mal dvomim...
Brez zamere, pa LP

Jaz ne vem zakaj moramo Slovenci prvo vse zašimfati, namesto, da bi pri čem pomagali oz. napisali kako zadevo izboljšat. Pa pri vsaki stvari je vedno enako - nekdo se spravi nekaj zorganizirat, pa namesto, da bi ga podprli ga je treba zašimfat in govorit kak nebo uspelo to in ono... Pa dajte malo spremenit svoje negativno razmišljanje pa naredite kaj dobrega oz. pomagajte pri stvari :evil:

Pa brez zamere ;)

Uporabniški avatar
none
Novinec

Re: Euro tuning show 2005 - CELJE 22.10.2005

Napisal/-a none Če sep 22, 2005 4:23 pm

DarkAngel je napisal/-a:Glede na to, da naša tema ni bila več ničemer podobna so jo odstranili in prosim, da tokrat ne začenjate debat, ki nimajo povezave z objavljenim :/:o:/

Torej kot ste uspeli zaslediti je Euro tuning show prestavljen na 22.10.2005 na celjski sejem v halo L.Zakaj je prišlo do tega smo že pojasnili in to ni več pomembno, okviren program je že na naši strani, prav tako podrobnosti glede šova samega, kar bo pa še novega pa bomo pravočasno sporočili.

Predlogi so seveda dobrodošli, da izboljšamo kako stvar, kritike v okviru šova tudi ;)

Lp

Sem ravnokar slišal reklamo za soboto (bikini car wash) na Radio City - dobra poteza! Keep on the good work!

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Če sep 22, 2005 4:44 pm

Glede tujcev pa foruma...na forumu menda ni niti en od tujcev karkoli napisal, če me vprašaš zakaj-ne vem.Karkoli jih zanima, pošiljajo direktno na naše maile.Prav tako z njimi tudi kontaktiramo samo preko mailov ali telefonov.in naš forum nasploh sameva..očitno se bolj veselo piše tule :lol: :lol: :lol:

Glede zime me ne skrbi, ker 22.10 ni ravno še čas za sneg in tudi to, da so avti v garažah ne drži, sama sicer res večinoma kontaktiram z Italijani in vem, da se še do 15.11 v Italiji dogajajo avtošovi, zato nič bat, da bodo ostali doma :lol:

Poleg tega pa njim-tako kot nam letos zelo nagaja vreme in tam nimajo navade šova prestavljat (če razumeš) pomeni, da jih je kar nekaj odpadlo (med drugim tudi Remida day in tisti ki to pozna ve o čem govorim)..zato pa je Slovenija dovolj blizu in zanimiva..več pa seveda na šovu ;)

Kolikor pa sem obveščena tudi nekaj ostalih tujcev ne moti prestavljen datum, verjemi pa da se na besede ne bomo zanašali, sploh glede na izkušnje.
Konec koncev je bistvo v tem, da predstavimo čimveč "novih" avtomobilov na šovu, neglede od kod prihajajo, a ne?

None, se vidimo v soboto?

Lp
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Če sep 22, 2005 5:03 pm

DarkAngel je napisal/-a:None, se vidimo v soboto?

Lp

Seveda. Za drugi avto pa sem imel v mislih tega :

Slika

Je pa reko, da me jutri pokliče in sporoči, če bo uspel ali ne ;)

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Če sep 22, 2005 6:11 pm

Super, da nas bo čimveč :twisted:
Lp ;)
www.euro-tuningshow.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe sep 23, 2005 7:18 am

Great, da vidim kak bo kaj v Hocah.

Kaj se je kaka druga lokacija znana v Mariboru al bote samo v Hocah ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe sep 23, 2005 7:59 am

Prijave obiskovalcev na dogodek so možne na prvi strani portala (Dogodki).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Pe sep 23, 2005 8:03 am

DarkAngel je napisal/-a:Super, da nas bo čimveč :twisted:
Lp ;)

Pridete kj v zasavje na promocijo? Tudi tu je dovolj lepih avtov....če rabte pomoč glede promocije v zasavju, pm

Uporabniški avatar
DarkAngel
Novinec

Napisal/-a DarkAngel Pe sep 23, 2005 9:22 am

Zaenkrat je Mb na sporedu (išče se še ena lokacija, zato s predlogi na dan!) ;)
Seveda je možno kjerkoli drugje..le če je lokacija dovolj velika.

Se vidimo jutri :D

Lp
www.euro-tuningshow.com

twingoZ
Nov uporabnik

Napisal/-a twingoZ So sep 24, 2005 9:08 am

Ka bo zdaj tole danes u Hočah al ja da pridemo mal prečekirat ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC So sep 24, 2005 12:29 pm

Maribor BOF je tud fajn lokacija.
Slika

twingoZ
Nov uporabnik

Napisal/-a twingoZ So sep 24, 2005 5:15 pm

Ej no daj naj mi eden plis pove danes če bo tole u hočah al kje že da vemo pridet 8)

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Ne sep 25, 2005 11:26 am

ja je blo ja ;)
Slika

Uporabniški avatar
none
Novinec

Napisal/-a none Ne sep 25, 2005 11:42 am

Meni je blo super, kar dosti folka, lepi avti in lepa dekleta :) Bravo DarkAngel in ostali za organizacijo in pijačo! Tudi punci iz biki wash-a sta zažigali, wooohooo hehe :D Takih srečanj se človek radevolje udeleži. Keep on the good work M.!! ;)

P.S.: Naj kdo pripopa slike, če jih ima, jaz sem žal brez digitalca :(

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne sep 25, 2005 12:07 pm

hočm slike :P !
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost