Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Tuningcar
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Tuningcar Po avg 18, 2003 3:23 pm

Kaj pa je tole. Izgleda kot must go:)) Sploh za Pajsarja :)

LP,sandi
Slika

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a RoadRunn3r Po avg 18, 2003 3:36 pm

Hja zdele sm zvedu :D

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Wheels mania, program in povabilo da se srečanja udeležite

Napisal/-a Beastmaster Po avg 25, 2003 10:53 am

WHEELS MANIA 2003 – PROGRAM

Dne 27. septembra 2003, bo v Domžalah potekalo 1. srečanje ameriških (oldtimerji - predelave in novejši letniki) in evropskih vozil (oldtimerji – predelave).

Tovrstna srečanja se v Evropi odvijajo že več kot 15 let in se tako tematsko kot programsko povsem razlikujejo od srečanj starodobnih vozil v Sloveniji.

Tokrat pa bomo tudi v Sloveniji poskrbeli za druženje lastnikov nevsakdanjih vozil in tudi tistih, ki bodo na srečanje prišli zgolj iz radovednosti in za zabavo.

Srečanje se bo pričelo ob 12 uri. Do zbora večjega števila vozil bo za dobro razpoloženje z glasbo skrbel D.J., ob zadostnem številu vozil pa se bo na glavnem odru pričelo tekmovanje v izboru naj vozila v kar 18 kategorijah (naj pick up, off road, sport coupe…). V kasnejših urah bodo naj vozila nagrajena s pokali.

Ob približno 17. uri bo nastop prve glasbene skupine “CRY BABY“. Skupina, ki prihaja iz Slovenije, deluje 2 leti in igra rock'n'roll 50h let.

Po nastopu le te se bo nadaljevala predstavitev vozil ter spektakularno tekmovanje “ burnout” (kurjenje gum).

Po tekmovanju bo z divjim instrumentalnim “rockin' surfom” nastopila slovenska skupina “B BOYS”, dobro uveljavljena tako doma kot v tujini in ravno pred izdajo svojega novega albuma.

Ob približno 22h bo sledil nastop hrvaške skupine “MISSISSIPI QUEEN”, ki je s svojim “autentic rockabillijem” dobro poznana po vsej Evropi, pred kratkim pa je izdala tudi svoj prvi album.

In še zadnja bo nastopila prav tako hrvaška skupina “THE MAD MAN”. Le ta je z zvrstjo “desperate rockabilly-ja” dobro poznana v Sloveniji, nastopala pa je že na tovrstnih srečanjih po vsej Evropi.

Celodnevno srečanje bo popestreno še s stojnicami s starimi avto deli, majicami in srajcami, našitki in nakitom z motivi na temo avtomobilov ter rock'n'rolla, slovenska vojska pa nam bo omogočila ogled ameriškega vojaškega vozila “hummvy”.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali nastop žonglerja in bruhalca ognja Sailesa iz New Yorka ter zaplesali na njegovih popoldanskih učnih ura jive-a in swinga.

Ves čas bo poskrbljeno za hladno pijačo in dobro hrano.

Sedaj je tudi uradna stran Wheels manie delujoča in vas vbim da si jo ogledate
www.dros-si.com

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Odzivi in mnenja

Napisal/-a Beastmaster Sr sep 03, 2003 10:20 am

Zelo bi bili veseli vašega mnenja o Wheels maniji ,
kaj vas zanima in kdo se bo udeležil srečanja.
V Grosuplju bomo delili tudi letake za popust pri vstopnini( z letakom 1000, brez 1200sit), tako da nas poiščite ali pa bomo mi poiskali vas.
Lp :wink:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr sep 03, 2003 12:00 pm

mene ze zanima... lahko mal pobrskas pri gas tuningu in ce me ne bo zraven, kar za brisalec zatakni al pa v avto vrzi! dva prosim.

Hvala!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Haderach
Nov uporabnik

Napisal/-a Haderach Sr sep 24, 2003 1:38 pm

Tole se sliš kr zanimivo.... samo tud sanja se mi ne kaj pričakovati od te prireditve...
a je kdo že kaj podobnega v tujini gledal???

Bo treba prevert...

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec Če sep 25, 2003 8:35 am

zakaj pa vstopnina :D :?: Sej vete študentski žepi brez štipendije so prazni :( :!:

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Napisal/-a RoadRunn3r Pe sep 26, 2003 3:01 pm

Jst grem ziher pogledat :D k nisem še nikol bil na čem takem.
Upam da bo kej za videt.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe sep 26, 2003 3:15 pm

Ne grem, ker majo prasci vstopnino. Fej :x
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Ne sep 28, 2003 9:01 am

Wheels mania je bla podn! Na netu so oblublali hotrote, lowriderje,street machine....
kaj je blo tam ene 5-10 sicer lepih cadilakov ostalo pa kr neki.
Za skupine ne vem kk je blo če je biv saj tam žur ker sem prej šel. Mogoče bi blo bolš da drugo leto nardijo sam MANIA pa nimajo avtov pa majo sam koncert. Saj ne bom zastojn tja rinu.

Uporabniški avatar
RoadRunn3r
Stalni uporabnik

Napisal/-a RoadRunn3r Ne sep 28, 2003 9:15 am

Bor je napisal/-a:Wheels mania je bla podn! Na netu so oblublali hotrote, lowriderje,street machine....
Za skupine ne vem kk je blo če je biv saj tam žur ker sem prej šel. Mogoče bi blo bolš da drugo leto nardijo sam MANIA pa nimajo avtov pa majo sam koncert. Saj ne bom zastojn tja rinu.

Blo je več kolkr sem jaz pričakoval smo le v Sloveniji. Maš kakšno idejo kako privabit vse lastnike teh avtomobilov na prvo takšno prireditev pri nas.
Poglej si kakšen je bil prvi A3M tuning show pa kaj je ratalo v tretje.

Pa drugač so bli cadillaci sam trije. Sam za informacijo se ločjo od chevroleta in forda :wink:

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Ne sep 28, 2003 10:22 am

Bor je napisal/-a:Wheels mania je bla podn! Na netu so oblublali hotrote, lowriderje,street machine....

HUDO!!! Kako moreš tkole spljuvat eno tako prireditev, ki je btw prva taka prireditev v SLO?!? Ne vem, a si mogoče pričakoval kakih 500-1000 avtov, vseh amerikancev in povrhu še spedenanih do amena? Pa mogoče še kake nigre v njih, na njihovih havbah pa temnopolte mačke, ki s krpico glancajo chrom na streetscoopih, ki gledajo ven iz havbe?!?

Kolega, smo v SLO in ne v Nemčiji al pa Ameriki.

Ok, sej je blo par tujcev in vsi so se pripeljali z amerikanci - pohvalno.

Pri nas pa bo te robe vsako leto več saj se tud pri nas vsako leto poveča število zasvojencev z napol zgoretim benzom iz auspuhov tastarih V8 in podobnih motorjev, ki jim ni mar za tono plastike na avtu ampak predvsem za čimveč cilindrov in čimveč ccm pod havbo, začinjenih s chromom.
Morš vedet, da se te robe v naši bogi SLO ne da kupit v nobeni trgovini ampak je za vsako najmanjšo stvar treba al naročat iz USA al pa hodit v Nemčijo ponjo.
Če mi ne verjameš, pojdi do prve tuning štacune pri nas in reci prodajalcu, da bi rad naročil recimo blower za chevy 350 Cui motor. Vse kar bi pol še videl, bi ble ene zlo velike oči prodajalca in pojasnilo, da ne ve niti kaj je to blower še manj pa kaj je to 350 Cui motor. Ponudil pa bi ti mogoče lahko kake neonke al pa strobote za tvoj avto.

Jest osebno lahko samo pohvalim organizatorje za kar dobro organizacijo in predvsem za to, da so sploh prišli na idejo organizirat tako srečanje.

BTW Bor, ni hotrot ampak hotrod, pa brez zamere.

Lepo se mejte.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor Ne sep 28, 2003 10:26 am

To maš prov da so bli sam trije . Moja napaka.
Sej se zavedam da smo v sloveniji. Si sploh nisem mislu da bo tolk avto iz slovenije prslo.
Sam glede na to da so mel jumbo plakate in pa flijerje po celi sloveniji. ( jst sem jih naprimer na ljubelju na prehodu dobu) Pomeni da je bla organizacija kr vredu zastavlena ( ocitno tud kr draga ). Ji je pa falilo mogoce se par pisem mogoce kak avstriski klub US cars al pa kak lowrider klub v avstriji, italiji... Pa jim lepo ponudit vstop brez vstopnine pa bi se ziher jih kej dol prpelalo.
Drgac teh nekaj avtov je blo kr lepih. Sam sem pricakoval vec glede na to kaj so oblublali na internet strani. Podi pogledat kaj vse bi moglo bit in premisli kaj si videl.

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca Ne sep 28, 2003 5:53 pm

Tut js sm šu mal ogledat kaj se dogaja, saj me veselijo taki steri avtomobili. Mogoče sem prišeu malo prekmalu (okoli 11h), saj so se lepotci še zbirali. Piko na I, pa so bili motoristi s Harliji in pa tisti ki so imeli tiste znamenite frizure od Elvisa :lol:

Naslednje leto se spet vidimo :wink:

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Ne sep 28, 2003 6:06 pm

Men je blo pa fuuuuuuul dobr. Sicer sem tut jst prčakvala mal več avtov, ampak je le blo to prvič. Letos je marsikdo po moje pršu sam firbcat. :P

Dopadl se mi je tut da so bli nekteri oblečeni v oblačila ki so pasala k stilu avta. Pa koncert je bil nor!!!!!!!!!! Tut tist denar mi ni blo žal dat za vstopnino, ker je blo kr dost za videt.
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Ne sep 28, 2003 9:36 pm

Bor je napisal/-a:Pa jim lepo ponudit vstop brez vstopnine pa bi se ziher jih kej dol prpelalo.

ja sej je bla zastonj za une k so se not prpelal poba!!! drgac je pa lahko pohvalno glede organizacije, prostora, ureditve itd. poskusi sam naredit pa boš prej po vseh štirih hodil kot pa naredil kaj podobnega. drgač je pa tako kot je pajsar rekel, kje pa imaš v sloveniji 500 avtov. še na raznih plastikfantastik šovih so vedno isti avti. edino kar me na teh šovih privlači, je da se razvija klubska scena, ker so vedno isti tam (pohvalno to! da ne bo kdo narobe zastopil).

morš se mal v kožo prirediteljev postavit, pomoje so ležali pijani od sreče ker jim je tak dobro ratal.

lp, kr3mn1

PS. pa še zravn lajfa je blo, tko da je blo QL!!! :)

Bor
Uporabnik

Napisal/-a Bor Ne sep 28, 2003 9:50 pm

kr3mn1 je napisal/-a: ja sej je bla zastonj za une k so se not prpelal poba!!!

Ja se ne da bi hotu bit kej pameten sam tole je potegnjeno iz njihove strani:
"Vstopnina bo 1200 sit brez letaka in 1000 sit z letakom.
Vozila imajo prost vstop, kar pomeni 2 karti na vozilo."

To pa zame ni zastojn!

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Ne sep 28, 2003 9:52 pm

Bor je napisal/-a:

To pa zame ni zastojn!

Ja no, kaj ti ni jasno?

Če greš not z avtom, dobiš dve karti zastonj - ne plačaš nič. Če pa greš not brez avta, pa plačaš karto za gledalce ane?
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Napisal/-a kr3mn1 Ne sep 28, 2003 11:29 pm

Bor je napisal/-a:

To pa zame ni zastojn!

ja pa kaj ti je. rekel si ce bi bilo zastonj bi se tud od drugod pripeljali. ja kdo pa ce smem vprasat? avstrijci pa italjani? gledat? imajo verjetno bolše šove tam. tisti ki pa so prišli z avti (videl sem 2-3 iz SALZUBRGAAA) pa so imeli prost vstop. na tako dolgo pot grejo normalno samo istomisleči v smeri avtomobilov. in verjemi, za evropejce tistih 5 evrov ni velik, tudi meni ni bilo težko dat tistega jurja. če pa nimaš za karto pa doma glej avte na TV. če imas tistih 700 sit za naročnino.

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
Haderach
Nov uporabnik

Napisal/-a Haderach Po sep 29, 2003 8:47 am

Moje mnenje: predvsem sem pogrešal več dogajanja. Tja sem prišel okrog 12-ih in si dodobra ogledal vse. Prva stvar (t.j. burnout) se je začela okrog petih! To, da so igrale neke rock-a-billy skupine pač ne štejem kot dogajanje. Če hočem poslušat musko grem pač na koncert, na avtomobilski prireditvi pa pričakujem druge stvari.
Na uradni strani Wheelsmanie piše:
12:00 Beginning of contests (Best of: 40', 50', 60', Ford, Van, Off road, Coupe, US Custom, European Custom, Hot rod, Street machine, Junkyard and more)
Kaj naj bi ti 'contests' bili nevem, ker ni bilo nič.

Za jurja vstopnine bi pač rad še kaj več kot samo nekaj razstavljenih avtomobilov... ki pa so bili sicer res prava paša za oči... una podaljšana madžarska Impala je bla hudo impresivna.
BTW: enkrat popoldne se skozi prostor peljal en rdeč Chevy Corvette letnik '63 al nekaj takega (sem samo od daleč videl). Zakaj potem ta res atraktivni avto ni bil razstavljen?!!! Samo peljal se je skozi! Slika Pa okrog petih so nekateri, ki so prišli iz tujine že začeli odhajati (črni LTD), medtem ko so drugi še prihajali (ko sem odhajal, sem pred uvozom na avtocesto srečal neko ameriško klasiko s celjsko registracijo, ki je ravno prihajal na prireditev)!

Za konec pa vseeno pohvale organizatorjem, da so se sploh lotili take prireditve in upam, da bo naslednje leto bolje... Vem da je bilo letos prvič in zato so kritike zgoraj le dobronamerne. Se vidimo...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost