Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

MEETING 2008

Napisal/-a HaMzO Sr jul 16, 2008 12:15 am

Zdravo fantje.

že nekaj časa hodim na Lj - Rudnik kjer se kao zbiramo. Vendar nas je vedno manj ali takorekoč je tam mrtvo...

se spomnem kok avtomobilov je bilo preden je šlo na TV in tako kot je bilo takrat mislim da več se ta film nebo ponovil.

z kolegi smo se menil, da mal obudimo to temo, ali če bi poiskali novo lokacijo.
v planu smo imeli tudi da bi oživeli Brnčičevo :)

ali pa čist eno novo lokacijo kjer 'modri in TV' nebi takoj slišali.

kaj vi pravte...

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Sr jul 16, 2008 6:08 am

ideja ni slaba

Uporabniški avatar
CWIZO
Novinec

Napisal/-a CWIZO Sr jul 16, 2008 7:09 am

In kaj se kej dogaja na teh srečanjih? Nisem še nikoli bil pa me zanima.

Sem pa ene parkrat že čez vikend zvečer šel pogledati na te dve lokaciji pa nikoli nisem nič videl :)
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Sr jul 16, 2008 7:39 am

blo je mal druženja....kakšni drag-i.....fajn je blo :(

Uporabniški avatar
CWIZO
Novinec

Napisal/-a CWIZO Sr jul 16, 2008 7:41 am

alesdrolec je napisal/-a:blo je mal druženja....kakšni drag-i.....fajn je blo :(

ja pol bi blo pa fajn da se spet kej naštima :)

ps: tebe sem videl zadnjič v Kamniku, sej si ti gor iz godič, ne?
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 16, 2008 8:22 am

CWIZO je napisal/-a:In kaj se kej dogaja na teh srečanjih? Nisem še nikoli bil pa me zanima.

Sem pa ene parkrat že čez vikend zvečer šel pogledati na te dve lokaciji pa nikoli nisem nič videl :)

kurjenje gum, nabijanje muzike, driftanje med parkiranimi avti...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr jul 16, 2008 9:38 am

očitno so fantje prerasli to oz.so kazni nekaterim zalegle,drgač pa sem jst takoj za ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr jul 16, 2008 9:44 am

je nekaj zanimivih lokacij... ;) je pa to stvar "tajnosti" saj je to forum katerega tudi kak novinar oz. policist rade volje prebere in tako pove kolegom "kje in kaj se dogaja"

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr jul 16, 2008 11:17 am

adis je napisal/-a:je nekaj zanimivih lokacij... ;) je pa to stvar "tajnosti" saj je to forum katerega tudi kak novinar oz. policist rade volje prebere in tako pove kolegom "kje in kaj se dogaja"

točno to ja...jaz tut vem za ene, mogoče imava še iste v mislih, ampak to je najbolj da se menimo v živo... :D

kar se tiče kazni , kazni so bile največje oz so jih dobili ljudje ko so dajali spojlerje,feltne, filtre, nehomologirane in ko so jim odredili teh. pregled so seveda dobili velike kazni... in od takrat je use šlo več ali manj v PM

na avtošovih vidim zelo lepe avtomobile ko so zrihtani in reg. a nikjer na cesti jih nevidim, pol si pa pravim: ok, po cesti in usak dan vozit ga je mal škoda ampak usaj petek ali soboto pa lahko pride, ni mu treba dragat, pač sam pridite, dragi so itaq skoz sam 'modrih' nesme biti :)

jaz sm za da res to mal 'obudimo' to temo.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr jul 16, 2008 11:37 am

ce pride do tega da se spet ozivi in ce bo na novi lokaciji javte na pm
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr jul 16, 2008 12:12 pm

taki meetingi so včasih bolj zanimivi kot uradni showi 8) dokler se ne najde kdo, ki nori med parkiranimi avti
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr jul 16, 2008 12:21 pm

jay je napisal/-a:taki meetingi so včasih bolj zanimivi kot uradni showi 8)

res je....

use kar je anti legala je vedno zanimivo :-P

jz mam tut ene zamisli kaj bi lohk počel in na kakšen način sam najdt mormo tapravo lokacijo :D

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Sr jul 16, 2008 12:53 pm

Če bi šlo to na novo bi se mogl zdej res potrudt. Ker če bo kašn bedn meeting folk sigurn ne bo več hodu tak, da zdej bi blo fajn, da bi naredil res kul zadevo.
Pa nabavmo še striperke, pa pijače pa hrane pa vsega čudega. Fajn bi blo, da bi eden to dnar zberu pa bi se nabral. Vsak plača par evrov pa se že nabere. Tak, da jz podpiram tole.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr jul 16, 2008 1:30 pm

gold hamster je napisal/-a:Če bi šlo to na novo bi se mogl zdej res potrudt. Ker če bo kašn bedn meeting folk sigurn ne bo več hodu tak, da zdej bi blo fajn, da bi naredil res kul zadevo.
Pa nabavmo še striperke, pa pijače pa hrane pa vsega čudega. Fajn bi blo, da bi eden to dnar zberu pa bi se nabral. Vsak plača par evrov pa se že nabere. Tak, da jz podpiram tole.

tut to lahko nardimo

sam brez ustrezne lokacije nemormo nč narest.
najprej mormo eno lokacijo najdt kjer nebomo ogrožal civilistov oz. ljudi ki se peljejo mimo z avti kot je blo recimo na rudniku ko sta 2 dragala in se je edn zaletel v avto ki je šel iz ulice na gl. cesto (pri merkurju).

ko bomo našl ustrezno lokacijo, pol se lohk zmenmo kaj bomo use tm počel.

jz spet nočm da je to neki formalno in uradno...in da preveč kompliciramo,

čist na enostavn in hiter način

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Sr jul 16, 2008 1:48 pm

jest vem za eno full dobro lokacijo,gremo še iz frendi vsake tolk časa mal tja,pa mogoče jo tut kšn od vas pozna,mi ji rečemo drugač D1, je pa to v neposredni bližini kamnika,5 min od avtoceste proti kranju,tko da za ljubljančane pa tuki nš gorenski konc je čist zakon,res da ni 400 metrov ravnine sam se ga da kr prtisnt,sam če bo pa tja full folka začel hodt pa nevem kolk časa bo to veselje trajalo.
Krvav'c je zakon

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr jul 16, 2008 2:07 pm

Spidojc je napisal/-a:jest vem za eno full dobro lokacijo,gremo še iz frendi vsake tolk časa mal tja,pa mogoče jo tut kšn od vas pozna,mi ji rečemo drugač D1, je pa to v neposredni bližini kamnika,5 min od avtoceste proti kranju,tko da za ljubljančane pa tuki nš gorenski konc je čist zakon,res da ni 400 metrov ravnine sam se ga da kr prtisnt,sam če bo pa tja full folka začel hodt pa nevem kolk časa bo to veselje trajalo.

men ni daleč it tut v koper rečmo tko v soboto :)

važn je usaj da je dost parkinga da se gledalci lahko parkirajo in da je dokaj dovolj ravnine. 400m mora usaj bit če računaš še zavorno pot ;)

Spidojc
Novinec

Kraj: ne veste tut ce povem

Napisal/-a Spidojc Sr jul 16, 2008 3:32 pm

ma kaki 400 v kamniku so dragal na 20 metrov...lol,pa na brnčičevi se tut naj nebi več vozil k do stop table pa tut do tja ni blo 400m,na rudniku..ma mogoče je ravn 400,ilegalc nima veze kolk je dolg, ok dalši je večja je hitrost sam zabavat se da pa tut na krajših
Krvav'c je zakon

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked Sr jul 16, 2008 3:58 pm

Celje, Mariborska Cesta mas 4 KM ravnine prides nedelo/soboto zvecer okol recimo 1-2h ni zivga boga. Plinarna Celje odsek k pele k PLasko pa Centrali Petrola je ene 600m ceste tu pa lahk prides sred dneva pa ni zivga boga mi gremo ponavad ob petkih sobotah vedn prazn parkrat sm opazu ene tipce z hondicami uglavnem plac cist za sebe noben ne tezi nobenga ne motite...
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Sr jul 16, 2008 6:41 pm

w!cked je napisal/-a:Celje, Mariborska Cesta mas 4 KM ravnine prides nedelo/soboto zvecer okol recimo 1-2h ni zivga boga. Plinarna Celje odsek k pele k PLasko pa Centrali Petrola je ene 600m ceste tu pa lahk prides sred dneva pa ni zivga boga mi gremo ponavad ob petkih sobotah vedn prazn parkrat sm opazu ene tipce z hondicami uglavnem plac cist za sebe noben ne tezi nobenga ne motite...

sliši se zanimivo....poslikaj malo :D

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Sr jul 16, 2008 8:08 pm

zgleda da bom moral celo do celja joj :D :D
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov