Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

danasnje dogajanje na ptuju

Napisal/-a S-line- Ne mar 15, 2009 6:53 pm

danasnje dogajanje na tuju :? no sej boste sami videli mam enih par fotk
se mi ni dalo vec fotkat k itak ni blo nic, verjetn ma se tut gdo iz tega foruma kako fotko
sem videu neki znanih avtov.
edino honda enoprostorc z a vkustiko pohvale vredna :shock:
Priponke
P150309_15.55.JPG
P150309_15.54[01].JPG
P150309_15.51[01].JPG
P150309_15.51.JPG
Zadnjič spremenil S-line-, dne Ne mar 15, 2009 7:17 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne mar 15, 2009 6:57 pm

Zakaj "KATASTROFA"? A je bilo malo ljudi, kaj je sploh bilo itd.? Kakšna informacija več ne škodi...
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne mar 15, 2009 7:03 pm

kaj tebi zaj ni jasno? kaj ti si mislo da bo to show al kaj? :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Ne mar 15, 2009 7:03 pm

sploh nevem kdo je to organizirau..no sej me ne zanima sam nikjer ni blo objavljeno
pol so se pa spraseval zakaj tak mal ljudi? lahk bi dau na forum pa bi jih ziher se neki
prislo pomoje!! skoda no
zacelo naj bi se ob 3h pa so ostal do 4h se glih eni 3je kolk se spounim

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne mar 15, 2009 7:09 pm

svaka čast tistemu, ki je vsaj nekaj organiziral in je privabil interes ostalih, da so se udeležili in malo poklepetali...

raje popravi naslov svoje teme, ker s tem samo slabo luč mečeš na tiste, ki so se tega meetinga udeležili in ni fer do njih.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Ne mar 15, 2009 7:17 pm

adis je napisal/-a:svaka čast tistemu, ki je vsaj nekaj organiziral in je privabil interes ostalih, da so se udeležili in malo poklepetali...

raje popravi naslov svoje teme, ker s tem samo slabo luč mečeš na tiste, ki so se tega meetinga udeležili in ni fer do njih.

narobe razumes hvala bogu da je biu, upam da se veckrat sam zakaj ce ga ze
enkrat organiziras, pa res ni problem dat mal na forume kak oglas?
da bi bla mal vecja udelezba :D kar bi 100% bla.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Po mar 16, 2009 12:01 am

Zakaj meni vedno ko ti objavis kaksne slike pokaze eno crno
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

dox
Novinec

Napisal/-a dox Po mar 16, 2009 12:22 am

Oprosti toda bilo nas je 37 kolko so jih našteli v en čas. normalno da so potem ljudje odšli. prišli so tudi iz celja. nevem zakaj katastrofa. važno je blo druženje. kapo dol da se nas je nabralo tolko.

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey Po mar 16, 2009 9:40 am

@S-line-:
organiziral sem jaz in moji kolegi iz novo nastalega foruma, ki še žal nima urejene domene...(v kratkem bo) http://avto.pomaranca.com/index.php
Itaq je bilo najprej mišljeno to srečanje pač za člane tega foruma...za šalo pa še je kolega to obesil drugam... kam pa nevem, no pa še jaz sem dal na cst. Razlog zakaj nismo dali vabil okoli po vseh forumih je bil tudi ta, ker nismo vedeli kako bodo reagirali varnostniki oz. policija na to dogajanje. no k sreči nas nihče ni povohal.
Jaz osebno sem pričakoval max 10 vozil, na koncu se je zbralo res blizu 40 vozil in videl, da so fantje pokazali interes. No ker smo videli, da je bil prisoten interes in ni bilo težav, zato naslednje srečanje objavimo po vseh forumih!
s-line- totalna bedarija, da si nas tako pokazal v slabi luči in omenjal dogajanje s katastrofo :!:
tukaj še nekaj slik, več slik pa še pride, da se bo videlo, da prizorišče ni bilo tako porazno.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Napisal/-a mattey Po mar 16, 2009 9:56 am

sem najdel še neke slike... več slik še pride.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Po mar 16, 2009 2:50 pm

[quote="mattey"]@S-line-:
organiziral sem jaz in moji kolegi iz novo nastalega foruma, ki še žal nima urejene domene...(v kratkem bo) http://avto.pomaranca.com/index.php
Itaq je bilo najprej mišljeno to srečanje pač za člane tega foruma...za šalo pa še je kolega to obesil drugam... kam pa nevem, no pa še jaz sem dal na cst. Razlog zakaj nismo dali vabil okoli po vseh forumih je bil tudi ta, ker nismo vedeli kako bodo reagirali varnostniki oz. policija na to dogajanje. no k sreči nas nihče ni povohal.
Jaz osebno sem pričakoval max 10 vozil, na koncu se je zbralo res blizu 40 vozil in videl, da so fantje pokazali interes. No ker smo videli, da je bil prisoten interes in ni bilo težav, zato naslednje srečanje objavimo po vseh forumih!
s-line- totalna bedarija, da si nas tako pokazal v slabi luči in omenjal dogajanje s katastrofo :!:
tukaj še nekaj slik, več slik pa še pride, da se bo videlo, da prizorišče ni bilo tako porazno.
Slika

se opravicujem ce sem koga prizadeu. hoteu sem samo povedat, da dosti ljudi tam se
je sprasevalo gdo je to organizirau, pa zakaj tak mal ljudi??
tut jas nisem vedeu kdo je, vedeu pa sem zakaj takmal ljudi! mene zelo veseli
da obstajajo ljudje ki jim ni tesko organizirat meet. pa tut nisem vedeu da je to zasamo za vas klub. no v kratkem bomo tut mi kaj organizirali pa si vljudno vabljen
da recemo kako bol normalno!
lp

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Napisal/-a pernat_b Po mar 16, 2009 6:49 pm

Kako je bilo malo ljudi če pa je bilo cca. 40 avtov? Jz sem se tudi oglasil in je bilo super....... žal nisem dlje ostal, ker nimam strehe na kolesu........... :P
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po mar 16, 2009 7:14 pm

vsi se tolk obremenjujejo z številom... ni važno število...
lahko je 10 folka. če bo družba taprava je to to...

Se vam naslednjič pridružimo! ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
JJenko
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a JJenko Po mar 16, 2009 7:15 pm

nevem zakaj bi bla to katastrofa? kokr po slikah gledam vas je blo kr dost. sicer pa pohvale organizatorjem. 8)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po mar 16, 2009 7:17 pm

pa še dokaj lušni avti so bili prisotni
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Po mar 16, 2009 7:18 pm

Tole pa sploh ni bilo slabo ,vidim gor savinjčane :shock:
CARPE IMPREZAM

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Po mar 16, 2009 8:44 pm

PRODRIVE je napisal/-a:Tole pa sploh ni bilo slabo ,vidim gor savinjčane :shock:

je šla delegacija cca 10 avtov dopoldne v koloni izpred pralnice v Mozirju :D

Uporabniški avatar
Dumber
Novinec

Napisal/-a Dumber Po mar 16, 2009 8:48 pm

Res je kot je napisal Matej. Nekaj ljudi na Ptuju je pokazalo zanimanje za druženje zato smo si postavili svoj forum. Organizirali smo prvo srečanje. Na 1. srečanju nas je bilo cca 15 avtomobilov kar je bilo tudi pričakovano. Zato smo se pač odločili, da se še bomo dobivali in, da če bo veliko zanimanja in ljudi bomo pač kakšen klub ustanovili in boljše organizirali srečanje. Zato smo "organizirali" (se dogovorili) še za drugo srečanje na katerem pa je bilo cca 40 avtomobilov kar nas je "organizatorje" zelo presenetilo in pohvala vsem, ki ste se udeležili tudi iz daljnih krajev (vrnemo obisk :) ). No vglavnem, to je bilo srečanje mišljeno kot druženje ne pa kot show. Če bi organizirali šov bi definitivno objavili povabila na vseh večji forumih (kar ne pomeni, da nismo želeli toliko folka). Ampak zgleda se je za to srečanje razvedlo iz ust do ust in na naše presenečenje je prišlo kar veliko avtomobilov. Sicer nevem kaj ste nekateri pričakovali. Za nas je bilo vse nad pričakovanji glede na to da smo "klub" ustanovili februarja letos in, da noben nima izkušenj s temi stvarmi.
Smo pa tudi nekaj pijače pripeljali, ki je bila zastonj ampak na koncu smo si jo domov peljali.
Na Ptuju se je v časih tuning-freaksov nekaj dogajalo zdaj pa je bilo kar par let zatišje in zgleda, da je zanimanje veliko.
Res škoda, da slabo luč mečete na nas. Mi smo nadvse zadovoljni. In tudi avtomobili so bili kar dobri in ne tako zelo porazni kot je nekdo napisal.

lp
Slika

4m4t3r
Nov uporabnik

Napisal/-a 4m4t3r Po mar 16, 2009 9:06 pm

mislim da za eno illegalno srečanje ki je bilo mišljeno za domač folk ,se je presenetljivo dobro razvilo!
5 Zylinder Fahren ist Kult, wer keinen hat ist selber schuld

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a monster_d Po mar 16, 2009 10:19 pm

Dumber je napisal/-a:Na Ptuju se je v časih tuning-freaksov nekaj dogajalo zdaj pa je bilo kar par let zatišje in zgleda, da je zanimanje veliko.
Res škoda, da slabo luč mečete na nas. Mi smo nadvse zadovoljni. In tudi avtomobili so bili kar dobri in ne tako zelo porazni kot je nekdo napisal.

lp

Klub tuning freaks še zmerom obstaja, ob zadostnem zanimanju bo tudi nazaj oživel...
Je pa blo zadnji dve leti zatišje.

Glede srečanja pa lahko rečem da se je nekdo dobro zmislo, le vreme je bilo bolj kislo, žal nisem imel kaj dost časa so me čakali še neki biznisi pa sem mogo hitro dalje pičit :D
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov