Se nekaj slik:

cruiser1 je napisal/-a:Sicer me tovrstna srečanja in avtomobili pa styling ne zanimajo sam moram rečt, da so avtomobili zrihtani z neko MEJO dobrega okusa za razliko kar vidim pri nas ali pa v avstriji. Tako se mi vsaj zdi po teh fotkah. Morda je fora tudi v tem, da je kar nekaj starejših avtomobilov.
S-line- je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Sicer me tovrstna srečanja in avtomobili pa styling ne zanimajo sam moram rečt, da so avtomobili zrihtani z neko MEJO dobrega okusa za razliko kar vidim pri nas ali pa v avstriji. Tako se mi vsaj zdi po teh fotkah. Morda je fora tudi v tem, da je kar nekaj starejših avtomobilov.
in kaj je narobe z nasimi in avstriskimi avti narobe?????
rumena ibiza je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Sicer me tovrstna srečanja in avtomobili pa styling ne zanimajo sam moram rečt, da so avtomobili zrihtani z neko MEJO dobrega okusa za razliko kar vidim pri nas ali pa v avstriji. Tako se mi vsaj zdi po teh fotkah. Morda je fora tudi v tem, da je kar nekaj starejših avtomobilov.
in kaj je narobe z nasimi in avstriskimi avti narobe?????
mogoče to?!?! :P :P :P
el_diablo je napisal/-a:pohvalno res,99% avtov lepo poštimanih.to kompanijo bi lahko kdaj k nam na kakšen meet povabli.![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov