Srečanja avtomobilskih navdušencev...

neocodex
Novinec

Avtoshow Krško - Emma & STR - 6. 6. 2009

Napisal/-a neocodex Če jun 04, 2009 10:07 am

Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Re: Avtoshow Krško - Emma & STR - 6. 6. 2009

Napisal/-a BlackWind Pe jun 05, 2009 9:53 am

Kaksno imate kaj vreme naroceno ? :)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe jun 05, 2009 10:01 am

kokr gledam po netu naj bi bilo tam sonce :?

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Pe jun 05, 2009 10:20 am

Pollo je napisal/-a:kokr gledam po netu naj bi bilo tam sonce :?

pol pa dobr :)
saj je bilo nekaj govora da ne bo dez po celi SLO
lp

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So jun 06, 2009 9:19 pm

blo zelo lepo vreme :D na momente se prevec vroce,a ma gdo ze kaj slik?
jas pozabu digitalca doma :x
My Life Your Entertainment

travac
Nov uporabnik

Napisal/-a travac Ne jun 07, 2009 6:38 am

Verjetno si pozabil tudi na show iti :shock: Meni je bilo na zalost predalec in mi je bilo zelo zal ker sem ga zamudil ze zaradi striptiza in carwasha,ker nisem ravno prevelik avtomobilski navdusenec.vsec mi je ker je za vsakega nekaj.Pred leti sem am ze bil in mi je bilo v redu.

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne jun 07, 2009 8:01 am

Dobro jutro vsem! :P
Najprej bi pohvalil organizatorja za dobro izpeljan show.Ne preglasna muzika,tudi akustičarji so bili normalni z svojim razbijanjem,poceni pijača,... skratka dobro. Razen vetra je tudi vreme bilo lepo,ampak očitno bi bilo treba uvest kak alkotest na koncu,ker so očitno eni spet preveč pogledali v kozarec in pol v avto (to pa negre skupaj) in to pol terja svoj davek kot je včeraj. :(
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Ne jun 07, 2009 8:27 am

Fajn je blo, ql avti, dober striptiz,......

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jun 07, 2009 8:28 am

pohvale organizatorjem za dobro izpeljan show.
Lp
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Ne jun 07, 2009 8:37 am

clio (proton_freak) je napisal/-a:Dobro jutro vsem! :P
Najprej bi pohvalil organizatorja za dobro izpeljan show.Ne preglasna muzika,tudi akustičarji so bili normalni z svojim razbijanjem,poceni pijača,... skratka dobro. Razen vetra je tudi vreme bilo lepo,ampak očitno bi bilo treba uvest kak alkotest na koncu,ker so očitno eni spet preveč pogledali v kozarec in pol v avto (to pa negre skupaj) in to pol terja svoj davek kot je včeraj. :(

Kaj je pa bilo?
:)

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Ne jun 07, 2009 8:41 am

show je bil dober, ozvočenje tudi ravno pravo da si lahko tudi v gostilni se pogovarjal kot človek, postavitev je bila tud dobra.

predlog organizatorju : naslednjič če se kdo cel PO***AN dan vozi po prizorišču showa in nabija blokado ga prosim odstranite ker če ga bo kdo od nas ne bo lepo zgledalo.

LP
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne jun 07, 2009 8:51 am

FLINK je napisal/-a:

Kaj je pa bilo?

Nevem točno ker niti se še neve.Prekinli so na koncu show,ker se je en razletel z avtom ko je šel od tam.(alkohol) :evil:
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic Ne jun 07, 2009 9:10 am

Dobro jutro vsem.Rad bi rekel,da je bil show zelo v redu,vse pohvale organizatorju.Je pa res,da bi blo treba v bodoce,ljudi,ki nonstop turirajo gas in so zelo moteci,odstraniti kajti,meni in celi moji družbi je prekipelo in je malo manjkalo pa bi dobu našga polomlenga arafata u mašino :evil:

Drgac pa hvala bogu smo vsaj en pokal odnesli domov.
Lp. :D

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Ne jun 07, 2009 9:25 am

clio (proton_freak) je napisal/-a:
FLINK je napisal/-a:

Kaj je pa bilo?

Nevem točno ker niti se še neve.Prekinli so na koncu show,ker se je en razletel z avtom ko je šel od tam.(alkohol) :evil:

Wtf??? :shock: Videl sem ko so se peljali mimo mene ko sem šel domov rešilec in policist na motorju,upam da ni blo kj hudga komu? :roll:
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Ne jun 07, 2009 9:41 am

sploh ni slabo.....sem mal "pokukal" in dejansko je kaj za videt (ker sem bil s kolesom, nisem digitalca s sabo imel) ampak bo nekdo že kake slike prpopal, al bomo pa s kakga druzga foruma dol pobrali....

P.S. najbolj vtrgan mi je bil tip s modrim turanom KP tablic, ki je po moje od preveč decibelov bil že mal "munjen" ampak ko je zažgal, je dejansko zgledalo, da bo prvo šipo ven vrglo, zadnja hauba je pa centimeter lufta dobila (kot letalo na vzletu).............avto kot avto sam, mi je pa temno rdeč golf V GO tablic vsekakor vizualni prvak_seveda tudi stilo KK tablic, ki je predstavljen na forumu zasluži čisto desetko...

Skratka, pohvale organizatorju, kakor tudi udeležencem....(še celo nekaj hrvatov je bilo...)

Uporabniški avatar
fixy_man
Nov uporabnik

Kraj: Leseni kamen

Napisal/-a fixy_man Ne jun 07, 2009 11:17 am

sašo5 je napisal/-a:sploh ni slabo.....sem mal "pokukal" in dejansko je kaj za videt (ker sem bil s kolesom, nisem digitalca s sabo imel) ampak bo nekdo že kake slike prpopal, al bomo pa s kakga druzga foruma dol pobrali....

P.S. najbolj vtrgan mi je bil tip s modrim turanom KP tablic, ki je po moje od preveč decibelov bil že mal "munjen" ampak ko je zažgal, je dejansko zgledalo, da bo prvo šipo ven vrglo, zadnja hauba je pa centimeter lufta dobila (kot letalo na vzletu).............avto kot avto sam, mi je pa temno rdeč golf V GO tablic vsekakor vizualni prvak_seveda tudi stilo KK tablic, ki je predstavljen na forumu zasluži čisto desetko...

Skratka, pohvale organizatorju, kakor tudi udeležencem....(še celo nekaj hrvatov je bilo...)

ja ja, naš mežo :D

v nesreči sta bila udeležena 2 motorista.
lp
Tut če je dizel...

Luke
Novinec

Napisal/-a Luke Ne jun 07, 2009 2:11 pm

turan je kul, sam mogu bi slišat pando zrav njega ;)

krimic
Nov uporabnik

Napisal/-a krimic Ne jun 07, 2009 3:22 pm

Po ste pa zgresl golfa 4 streha zadnja sipa to je kr dobesedno plapolal prva sipa je pa popokala ker jo je dobesedno kr skor vn vrgl :D

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Ne jun 07, 2009 4:53 pm

Tud z moje strani same pohvale, show je bil res odlično izpeljan, nonstop je nekaj dogajalo, cene pijač so bile za take showe res nizke 8)
e posebaj se mi pa je dopadla vožnja z RS-om :P čeprav mi je tisti pacient ki je tam spuščal ljudi not dvignil na 220 :evil: očitno je prav mislod a če bo samo ženske not spuščal dobil kakšno telefonsko al kaj :roll: :lol:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
astra5
Novinec

Kraj: Radenci

Napisal/-a astra5 Ne jun 07, 2009 6:29 pm

Tekmovanje je bilo super :D čestitke organizatorju!
dB Team United
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov