clio (proton_freak) je napisal/-a:Dobro jutro vsem! :P
Najprej bi pohvalil organizatorja za dobro izpeljan show.Ne preglasna muzika,tudi akustičarji so bili normalni z svojim razbijanjem,poceni pijača,... skratka dobro. Razen vetra je tudi vreme bilo lepo,ampak očitno bi bilo treba uvest kak alkotest na koncu,ker so očitno eni spet preveč pogledali v kozarec in pol v avto (to pa negre skupaj) in to pol terja svoj davek kot je včeraj.
FLINK je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Dobro jutro vsem! :P
Najprej bi pohvalil organizatorja za dobro izpeljan show.Ne preglasna muzika,tudi akustičarji so bili normalni z svojim razbijanjem,poceni pijača,... skratka dobro. Razen vetra je tudi vreme bilo lepo,ampak očitno bi bilo treba uvest kak alkotest na koncu,ker so očitno eni spet preveč pogledali v kozarec in pol v avto (to pa negre skupaj) in to pol terja svoj davek kot je včeraj.
Kaj je pa bilo?
clio (proton_freak) je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:clio (proton_freak) je napisal/-a:Dobro jutro vsem! :P
Kaj je pa bilo?
Nevem točno ker niti se še neve.Prekinli so na koncu show,ker se je en razletel z avtom ko je šel od tam.(alkohol)
sašo5 je napisal/-a:sploh ni slabo.....sem mal "pokukal" in dejansko je kaj za videt (ker sem bil s kolesom, nisem digitalca s sabo imel) ampak bo nekdo že kake slike prpopal, al bomo pa s kakga druzga foruma dol pobrali....
P.S. najbolj vtrgan mi je bil tip s modrim turanom KP tablic, ki je po moje od preveč decibelov bil že mal "munjen" ampak ko je zažgal, je dejansko zgledalo, da bo prvo šipo ven vrglo, zadnja hauba je pa centimeter lufta dobila (kot letalo na vzletu).............avto kot avto sam, mi je pa temno rdeč golf V GO tablic vsekakor vizualni prvak_seveda tudi stilo KK tablic, ki je predstavljen na forumu zasluži čisto desetko...
Skratka, pohvale organizatorju, kakor tudi udeležencem....(še celo nekaj hrvatov je bilo...)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov