Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dls1
Stalni uporabnik

AVTO MOTO SHOW AJDOVŠČINA 22 MAJ 2010

Napisal/-a dls1 Sr dec 23, 2009 8:22 pm

Slika

Tradicijonalni Avto moto show Ajdovščina bo potekal 15. maja 2010 v industrijski coni v Ajdovščini. Organizatorji bomo tudi tokrat poskrbeli za zanimiv program in pester ogled vozil in motociklov.
Prireditev se bo pričela ob 8.00.

Informacije glede prireditve na :
041 527 111
jaka(afna)seles.si
Zadnjič spremenil dls1, dne Po mar 15, 2010 9:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
stailing
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a stailing Pe dec 25, 2009 1:34 pm

Pridemo definitivno 8)
Scorpion tuning club

Uporabniški avatar
stailingboy
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stailingboy So dec 26, 2009 8:12 am

Pridemo iz dolenjskega konca :D ,...defenitivno ;)

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Ne jan 31, 2010 8:39 pm

Vem kako je blo lani, to ni več avtoshow ampak vse kaj drugega kot to. Me ne bo niti ne v lj septembra. Grem raje na kak mali lokalni show ki je to v pravem pomenu besede ali v tujino.

Organizatorji zamislite se malo kaj počnete in kaj je bistvo avtoshowa :roll: Enduro cross in gokarti sigurno ne sodijo na tovrstno prireditev :?
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

b_line
Nov uporabnik

Kraj: KOPER, PLAVJE

Napisal/-a b_line Ne jan 31, 2010 11:03 pm

če bo cajt pridemo mimo ..........:)

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy To feb 02, 2010 8:09 am

tuscani je napisal/-a:Organizatorji zamislite se malo kaj počnete in kaj je bistvo avtoshowa :roll: Enduro cross in gokarti sigurno ne sodijo na tovrstno prireditev :?

predlagaš kaj drugega? ;)

če bi prišlo VSAJ 100 avtov iz cele Slovenije, ne bi blo treba met gokartov in ostalega "sranja" kot mu ti med vrsticami praviš. tko pa k pride 20 avtov, je pa treba neki nardit zravn da se saj nekaj dogaja za obiskovalce, ker 20 avtov pogledaš v 15ih minutah.

če maš kšno idejo oziroma si sposoben privabit na en show več kot 100 avtov, rade volje pridem tudi sam brez da bi gledal če bo neka misica se zvirala na odru al pa če bo atv show recimo še zravn.

lp

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To feb 02, 2010 8:16 am

Jurzy ti jaz povem da nima nobene ideje in se nic ni nilkoli organiziral in zato se mu tudi sanja ne kaj in kako. Predlagam da hodis v tujino, ker tam so pa hudi šovi za znort.

Lp Jaka
Slika

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy To feb 02, 2010 8:21 am

Jaka podpis zamenji :)

Sj vem da ni še nč organiziral, sam ne morm da ne bi nč napisu na tak post.

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso To feb 02, 2010 11:03 am

jst imam 9. dva izpita u Ljubljani :cry:

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek To feb 02, 2010 12:29 pm

@jurzy: mi z magično številko 100 avtomobilov nimamo nobenega problema že nekaj let (pa verjamem, da bo tudi letos tako), pa čeprav se Ajdovščina organizira na isti datum/vikend kot naš show (potem pa se še sprašujejo zakaj nimajo več avtomobilov :shock: )
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR To feb 02, 2010 12:51 pm

Jaz sem še zmeri mnenja, da pokali privabijo najmanj 80% tekomovalecv, pa če govorite od druženja kolkor hočete. 8)

Bi blo za probat na eni tekmi naredit TOP 30 pa bi se vidlo rezultat. ;)

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To feb 02, 2010 1:04 pm

mi smo lani organizirali srečanje, v soboto popoldne in smo meli 70+avtov. meli smo pa samo merjenje avtoakustike, pa kako pivo smo popili. pa je blo prav fajn!

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- To feb 02, 2010 3:49 pm

Kovcek je napisal/-a:@jurzy: mi z magično številko 100 avtomobilov nimamo nobenega problema že nekaj let (pa verjamem, da bo tudi letos tako), pa čeprav se Ajdovščina organizira na isti datum/vikend kot naš show (potem pa se še sprašujejo zakaj nimajo več avtomobilov :shock: )

hehehe kaj ti to pomaga ce pa je realno normalnih avtov samo 10, ostalo pa neki opli
gsi tid..... ne me razumet narobe ampak PP SVS je glede pravilnika totalno v k....cu.
(govorim za prejsnjo sezono) mislim da imas na str-ju pa magari je majn avtov veliko
vec za videt. Tut mene so motili gokardi v lj, ampak samo zaradi tega ker enostavno
ni bilo placa,v kolikor s placom ni problema je to za mene pametna ideja. Vec obiskovalcev vecja motivacija :!:
Za mene je biu zadnji show na ptiju nabolsi v sezoni in upam da to postane tradicija.
Tut v Ajdovscino pridem pa ce tut samo obiskovalec :D
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
Kovcek
Stalni uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a Kovcek To feb 02, 2010 5:58 pm

S-line ti si pa nabavi očala...na naših srečanjih že dolgo več ne prevladujejo opli ;) ...tudi število klubov, kateri sodelujejo v SVS je iz leta v leto več - misliš da zato ker je pravilnik v ku..cu? očitno se motiš :roll: dejstva govorijo sama zase ;)
Lp

kovcek

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To feb 02, 2010 6:16 pm

Kovcek je napisal/-a:@jurzy: mi z magično številko 100 avtomobilov nimamo nobenega problema že nekaj let (pa verjamem, da bo tudi letos tako), pa čeprav se Ajdovščina organizira na isti datum/vikend kot naš show (potem pa se še sprašujejo zakaj nimajo več avtomobilov :shock: )

se popolnoma strinjam.
je pa vsako leto boljše in boljše v pokalnem prvenstvu. Druženje in zabava na vrhuncu 8)
dejstvo pa je, da na naketarih prireditvah krepko pada pojem druženje, ampak je vse drugo prej v igri.

dgreso je napisal/-a:mi smo lani organizirali srečanje, v soboto popoldne in smo meli 70+avtov. meli smo pa samo merjenje avtoakustike, pa kako pivo smo popili. pa je blo prav fajn!

to srečanje je tudi odlično uspelo.

@jurzy: vse se da, če se le potrudiš in delaš v korist tekmovalcev 8) magične številke se pri nas dosegajo z navadnimi meetingi kaj šele z avtoshowi.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- Sr feb 03, 2010 3:01 pm

[quote="Kovcek"]S-line ti si pa nabavi očala...na naših srečanjih že dolgo več ne prevladujejo opli ;) ...tudi število klubov, kateri sodelujejo v SVS je iz leta v leto več - misliš da zato ker je pravilnik v ku..cu? očitno se motiš :roll: dejstva govorijo sama zase ;)[/quot

jas ne rabim ocal,ocitno ih pa rabis ti :!: glede pravilnika pa nebi komentirau ker sam ves kako je prav tri mesta so ze vnaprej oddana :roll:
My Life Your Entertainment

4tuning_team
Novinec

Kraj: Podčetrtek

Napisal/-a 4tuning_team Sr feb 03, 2010 3:35 pm

... :D prav pogrešal sem te čase...še začelo se ni, pa že nesoglasja...no, jaz v Ajdovščino grem, če pa z vozilom, pa še ne vem...izlet pa bo.
Boštjan
Boštjan

Uporabniški avatar
Dark Vader
Novinec

Kraj: Sv.Trojica

Napisal/-a Dark Vader Sr feb 03, 2010 4:19 pm

Kovcek je napisal/-a:S-line ti si pa nabavi očala...na naših srečanjih že dolgo več ne prevladujejo opli ;) ...tudi število klubov, kateri sodelujejo v SVS je iz leta v leto več - misliš da zato ker je pravilnik v ku..cu? očitno se motiš :roll: dejstva govorijo sama zase ;)

se podpišem

Uporabniški avatar
P4TO
Novinec

Napisal/-a P4TO Sr feb 03, 2010 8:13 pm

Tudi sam se bom odpravil na ta izlet, če bom le dokončal svoj projekt. Glavni cilji pa itak druženje, spoznavanje novih ljudi, pa dobit čim več mnenj o tem kako sem oz. bom opravil delo.

PS: Dark Vader, upam da se bom lahko pridružil vaši "ttc karavani" ;)
Lp.
Ženske pozor!!! Moški smo kot avti, če ne pazite, končate pod nami! :P

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Sr feb 03, 2010 8:43 pm

off: vem da je tole bl off topic, vendar če ne zamerite me samo zanima kako se včlaniš v kakšne klube, ali so kakšni pogoji, kakšne so kaj prednosti klubov itd. ? Če je kje že tema o tem bi prosil če me lahko kdo napoti v pravo smer. Drugače se pa še enkrat opravičujem za off.

LP
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost