Srečanja avtomobilskih navdušencev...

EmmaSlovenija
Nov uporabnik

EMMA Slovenija FINALE 2010

Napisal/-a EmmaSlovenija Pe jul 23, 2010 10:07 am

Slika

Več informacij kmalu!!
More info soon!!

www.akustika.si

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr avg 04, 2010 9:18 pm

definitivno pridem :P Mogoče celo avto noter postavim :P
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Megane Coupe 1.6
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Megane Coupe 1.6 Če avg 05, 2010 10:27 pm

Zihr sm tm 8)

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a BMW 850i Pe avg 06, 2010 5:41 am

Kateri dan je tekma styling oz. PDP - v soboto ali nedeljo?

Info rabim nujno - zaradi službe
Predsednik AK Street race team MS

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Pe avg 06, 2010 8:08 am

PDP bo v soboto!

Naslednji teden objavim celotni program tekmovanj!! ;)

lp

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Po avg 23, 2010 10:33 am

AVTOMOTOR SHOW TEKMOVANJA

PETEK, 3. SEPTEMBER 2010

08:00 - prihod DEMO in tekmovalnih vozil avtoakustika EMMA, dB-drag, tuning in styling
09:00 - prijava vozil na vsa tekmovanja
10:00 - zbor in predstavitev sodnikov (steberna dvorana)
11:00 - predstavitve vozil medijem in novinarjem (steberna dvorana)
12:00 - kvalifikacijske meritve glasnosti avtoakustika dB-drag (Vilharjeva ploščad)
13:00 - pričetek sojenja tehničnega dela avtoakustike EMMA
14:00 - predstavitve vozil obiskovalcem (steberna dvorana)
19:00 - zaključek sojenja

SOBOTA, 4. SEPTEMBER 2010

08:00 - prihod tekmovalnih vozil avtoakustika EMMA, dB-drag, tuning in styling
09:00 - prijava vozil na vsa tekmovanja
10:00 - zaključek prijav in pričetek tekmovanja
10:15 - zbor in predstavitev sodnikov (steberna dvorana)
10:30 - pričetek sojenja zvoka in tehničnega dela v avtoakustiki EMMA (steberna dvorana)
10:30 - kvalifikacijske meritve glasnosti avtoakustika dB-drag (Vilharjeva ploščad)
11:00 - pričetek sojenja tuning in styling vozil (steberna dvorana)
14:00 - pričetek opravljanja meritev glasnosti avtoakustika EMMA (Vilharjeva ploščad)
16:00 - eliminacijske meritve glasnosti avtoakustika dB-drag (Vilharjeva ploščad)
19:00 - zaključek sojenja

NEDELJA, 5. SEPTEMBER 2010

09:00 - prihod sodnikov in tekmovalcev
10:00 - prijave avtoakustika Bass Race
10:00 - kvalifikacijske meritve glasnosti avtoakustika Bass Race (Vilharjeva ploščad)
13:00 - eliminacijske meritve glasnosti avtoakustika Bass Race (Vilharjeva ploščad)
14:00 - zaključek sojenja vseh tekmovanj
15:30 - slavnostna podelitev tekmovalcem EMMA, dB-drag ter tunig in styling
16:30 - razglasitev državnih prvakov 2010
17:00 - podelitev nagrad sponzorjev za sezono 2010

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Po avg 23, 2010 3:36 pm

A to kar tukajle sedaj berem, pomeni da bo podelitev za PDP sele v nedeljo al kako je sedaj to?
Državni prvak v kategoriji CLEAN za leto 2010 .
Opel klub Slovenija - http://www.opelklub.si

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy To avg 24, 2010 10:12 am

tako je, podelitev je v nedeljo za vse! ;)

je to problem?

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko To avg 24, 2010 10:57 am

jurzy je napisal/-a:tako je, podelitev je v nedeljo za vse! ;)

je to problem?

Malo je tako tako, ker sem v nedeljo mislil iti v Italijo na show. Pac bom moral se opraviciti in spremeniti plane, kako pa na to gledajo tekmovalci iz drugih krajev pa nevem, ker to pomeni, da bodo v soboto prisli na ocenjevanje v nedeljo pa na podelitev in se bodo vozili gor in dol? hmmm ...

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i To avg 24, 2010 12:35 pm

Hmm

Mišljeno je ok, samo če je to izvedljivo.

Mislim, da jih polovica ne bo čakala na podelitev, ki bo drugi dan (govorim o stylingu).

Jaz v soboto pridem (upam da dobim v službi prosto ker sem si pisal dopust) v nedeljo pa sigurno 99% ne bom prišel, ker bom sigurno moral delati.

Mislim, da bi se morale dnevne tekme (styling, pdp,..) podeliti še isti dan. Drugo pa, kar bi se bilo možno drugi dan podeliti, pa je za sezonsko pokalno državno prvenstvo, se pravi zaključek oz. slavnostna podelitvev sezone v PDP. (če ni planiran posebej ta zaključek kdaj drugič).

Upam, da se bo tam ocenjevala za PDP samo prijavljena vozila v PDP in ne vsa, ki bodo tam sodelovala. Se pravi tista, ki so poravnali pristopnino 20 evrov PDP vodstvu.

Moje mnenje: organizator AvtoMotorShow bi moral podeliti nagrade še isti dan najboljšim v PDPju tega dne, kakor tudi ostalim dnevnim tekmam v stylingu, v nedeljo pa vodstvo PDPja še najboljšim sezone v PDP.

Upam na lepo vreme in dobro prireditev ;)

LCS
Nov uporabnik

Napisal/-a LCS Sr avg 25, 2010 7:26 am

BMW 850i je napisal/-a:Hmm

Mišljeno je ok, samo če je to izvedljivo.

Mislim, da jih polovica ne bo čakala na podelitev, ki bo drugi dan (govorim o stylingu).

Jaz v soboto pridem (upam da dobim v službi prosto ker sem si pisal dopust) v nedeljo pa sigurno 99% ne bom prišel, ker bom sigurno moral delati.

Mislim, da bi se morale dnevne tekme (styling, pdp,..) podeliti še isti dan. Drugo pa, kar bi se bilo možno drugi dan podeliti, pa je za sezonsko pokalno državno prvenstvo, se pravi zaključek oz. slavnostna podelitvev sezone v PDP. (če ni planiran posebej ta zaključek kdaj drugič).

Upam, da se bo tam ocenjevala za PDP samo prijavljena vozila v PDP in ne vsa, ki bodo tam sodelovala. Se pravi tista, ki so poravnali pristopnino 20 evrov PDP vodstvu.

Moje mnenje: organizator AvtoMotorShow bi moral podeliti nagrade še isti dan najboljšim v PDPju tega dne, kakor tudi ostalim dnevnim tekmam v stylingu, v nedeljo pa vodstvo PDPja še najboljšim sezone v PDP.

Upam na lepo vreme in dobro prireditev ;)

Lepo napisano in podpis pod to.

Kar se tiče 20€ pristopnine je že bilo veliko govora o tem, da se je pobirala samo na prvem PDP showu in potem nikoli več, kar je skregano z pravilnikom PDP :?: in povsem logično je da jo sedaj na zadnjem showu ne bo hotel nihče plačat in raje ne bo tekmoval, tako da je bila ta poteza o pristopnini malo zgrešena. Ne vem pa kaj se bo naredilo s tisto pristopnino, ki smo jo plačali tisti, ki smo bili na prvem showu. Kot je bilo rečeno naj bi bil ta denar namenjen za končno podelitev PDP-ja da bo stvar zgledala boj na nivoju. Me prav zanima kako se bo stvar razvila :roll:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr avg 25, 2010 11:31 am

Jaz bi najraje videl, da bi glavni dogodek bil v Soboto skupaj s podelitvijo... Dva ali pa celo tri dni skakat po LJ je strošek in pa tudi časovno ne gre skozi (tečno tud postane)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i Sr avg 25, 2010 12:02 pm

Lepo napisano in podpis pod to.

Kar se tiče 20€ pristopnine je že bilo veliko govora o tem, da se je pobirala samo na prvem PDP showu in potem nikoli več, kar je skregano z pravilnikom PDP :?: in povsem logično je da jo sedaj na zadnjem showu ne bo hotel nihče plačat in raje ne bo tekmoval, tako da je bila ta poteza o pristopnini malo zgrešena. Ne vem pa kaj se bo naredilo s tisto pristopnino, ki smo jo plačali tisti, ki smo bili na prvem showu. Kot je bilo rečeno naj bi bil ta denar namenjen za končno podelitev PDP-ja da bo stvar zgledala boj na nivoju. Me prav zanima kako se bo stvar razvila :roll:

Pristojbnina je bila narejena samo zato, da se bo vodila evidenca za tiste, kateri so resni in da se bo za končno podelitev nabavilo s tega denarja pokali.
Vodstvo ima spisek plačanih pristojbnin. Kateri niso poravnali jih nebi smeli upoštevati točkovno za PDP in pika. (Lahko če je kdo takšen, da ni poravnal izjemoma poravna še v LJ, kar dejansko več nebi smelo sploh veljati)

Zato sem pa napisal, da je dnevna posamična tekma (kjer tekmujejo vsi) in nato še tekma PDP samo za tiste, ki so upravičani v tem tekmovati.

Jaz nimam tega podatka koliko jih je to poravnalo in zakaj je to v PDP zgrešeno. V PP SVSju pa je pristojbnina 50 evrov (in so vsi poravnali, katerim je namen bil v tem sodelovati) in se točno ve kdo tekmuje v tem prvenstvu in vse laufa. Kateri pa niso poravnali se jih pač tam ne vodi.

Upam, da bo v soboto nas itak večina prisotnih tam in bi bilo res dobro se skupaj vsesti in narediti nekaj na tem področju za naslednjo sezono. Mislim, da je osnova dobro nastavljena - treba je pa še narediti popraviti nekaj fines.

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Sr avg 25, 2010 1:41 pm

Pozdravljeni!

Uradno tekmovanje in ocenjevanje je v soboto ;)
S tem da tisti ki bodo pač tam že v petek, bodo ocenjeni že v petek, pa še to velja samo za avtoakustiko. V nedeljo NI ocenjevanja in je samo podelitev.
To pa ravno zaradi tega, ker bi potem večina šla že v soboto domov in v nedeljo ne bi bilo nobenega avta, to je pač neka nenapisana zahteva organizatorja da lahko z njimi sodelujemo. S tem da tisti, ki bodo imeli od 10-14ih zaprte avtomobile, bodo dobili 10 točk odbitka. Ne zaradi pravilnika, ampak žal take so zahteve organizatorja. oops

Meni se zdi prav, saj bo samo tko nekaj od showa!!
In bodo obiskovalci, ki jih ne bo v soboto, imeli nekaj od tega, ker bodo vsi avti tudi v nedeljo tam!

Res ne vem zakaj je tak problem si vzet dva dni za FINALE? :roll: :?

Za EMMA evropsko finale gremo za 5 dni, pa noben ne jamra...res je slovenski narod čist nekaj posebnega...

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Sr avg 25, 2010 2:21 pm

jurzy je napisal/-a:Pozdravljeni!

Res ne vem zakaj je tak problem si vzet dva dni za FINALE? :roll: :?

Za EMMA evropsko finale gremo za 5 dni, pa noben ne jamra...res je slovenski narod čist nekaj posebnega...

Sej si ni problem vzet čas - vsaj tistim ki smo zainteresirani!

Problem je pa to, da se kar neki pogoji postavljajo in da se ti pogoji sporocijo "par dni" pred dogodkom.
Ce pravilno razumem, organizator zahteva, da moramo biti prisotni dva dni na prizorišču. OK ... in kaj bo naredil zato, da bomo tam? Ali bo vsaj prostor primeren ali bomo spet nekje zguzvani? Ce moram imeti avto odprt - zopet zahteva organizatorja ... ali bo poskrbel za varnost? Namrec jaz bi sel tudi malo okoli pogledati ... Kje v pravilniku PDPja pise o odvzemu 10 tock?
Kdo pa je sploh sedaj organizator? GR inzeniring?

Uffff ... poraja se mi toliko vprasanj pa se raje nebom spuscal v to ...

Uporabniški avatar
veselko
Novinec

Napisal/-a veselko Sr avg 25, 2010 2:41 pm

Jaz sem pa dobil vse odgovore na moja vprasanja ...

Bom pa pač dva dni tam :) v upanju na boljsi razcvet avtomobilizma v Sloveniji v prihajajočem letu 2011 :P

Uporabniški avatar
stailingboy
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a stailingboy Sr avg 25, 2010 3:50 pm

ok.mene pa samo zanima,če se mora avto pustit na gospodarcu,al se lahko v soboto odpeljemo in potem pridemo v nedeljo nazaj notr ;)
Državni prvak v kategoriji PRO STREET ter pokalni prvak severno vzhodne slovenije v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!(20 STYLING AWARDS )

jurzy
Novinec

Napisal/-a jurzy Sr avg 25, 2010 4:18 pm

stailingboy je napisal/-a:ok.mene pa samo zanima,če se mora avto pustit na gospodarcu,al se lahko v soboto odpeljemo in potem pridemo v nedeljo nazaj notr ;)

zvečer ob 7ih se bo lahko šlo vn, in v nedeljo zjutraj nazaj notr ;)

lp

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 So avg 28, 2010 10:00 am

Ja to se pove par dni pred dogodkom, če bi vsaj en mesec prej povedal bi si lahko dopust uzel tud v nedeljo.
Pa to z minus točkami :roll: . Zanima me od katerega organizatorja so te zahteve?

A vstopnino bomo mogl pa za oba dni plačat pa še za pdp:?:

Uporabniški avatar
BMW 850i
Novinec

Napisal/-a BMW 850i So avg 28, 2010 1:09 pm

dragon22 je napisal/-a:Ja to se pove par dni pred dogodkom, če bi vsaj en mesec prej povedal bi si lahko dopust uzel tud v nedeljo.
Pa to z minus točkami :roll: . Zanima me od katerega organizatorja so te zahteve?

A vstopnino bomo mogl pa za oba dni plačat pa še za pdp:?:

Po mojem en dan ja (vstopnina, vozilo, tekmovanje), da plačaš še tekmovalnost. Za drugi dan bi pa moralo biti samo vstopnina (+vozilo) - če ni tekmovanj.

Škoda, da ni bilo to prej rečeno. Jaz imam ravno v nedeljo celi dan službo tako, da me v nedeljo ne bo nažalost. :cry:

Glede tekmovanja v stylingu
Državno prvenstvo - (dnevna tekma - tekma organizatorja) se ocenjuje lahko normalno po pravilniku PDP ali kako drugače oz. še dodanih več vrst kategorij,... in tu je normalno možno da organizator odbije točke in potem v nedeljo podeli zmagovalcem državnih prvakov (dnevne tekme) Državno prvenstvo je solo tekma. Zmagovalec dobi naslov Državni prvak 2010 (v svoji skupini).

Pokalno državno prvenstvo pa je iz več dnevnih tekem seštevek točk za sezonsko tekmovanje. In tu bi moralo biti s strani vodstva PDP ocenjena samo vozila ki spadajo v PDP (brez tistih odbitnih točk, ki organizator zahteva za dnevno tekmo) in njim tudi podeliti pokale za ta dan (9 pokalov nabavi organizator tekme), drugi dan oz. zaključek sezone pa za sezonsko podelitev, ki ga mora podeliti vodstvo PDP (pokali nabavljeni iz PDP pristojbnin) Zmagovalci prejmejo naziv Pokalni državni prvaki za sezono 2010.

To bi moralo biti tako izpeljano - kot je tudi pri drugih športih.

se že veselimo dogodka :lol:
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov