Več informacij kmalu!!
More info soon!!
www.akustika.si
jurzy je napisal/-a:tako je, podelitev je v nedeljo za vse!![]()
je to problem?
BMW 850i je napisal/-a:Hmm
Mišljeno je ok, samo če je to izvedljivo.
Mislim, da jih polovica ne bo čakala na podelitev, ki bo drugi dan (govorim o stylingu).
Jaz v soboto pridem (upam da dobim v službi prosto ker sem si pisal dopust) v nedeljo pa sigurno 99% ne bom prišel, ker bom sigurno moral delati.
Mislim, da bi se morale dnevne tekme (styling, pdp,..) podeliti še isti dan. Drugo pa, kar bi se bilo možno drugi dan podeliti, pa je za sezonsko pokalno državno prvenstvo, se pravi zaključek oz. slavnostna podelitvev sezone v PDP. (če ni planiran posebej ta zaključek kdaj drugič).
Upam, da se bo tam ocenjevala za PDP samo prijavljena vozila v PDP in ne vsa, ki bodo tam sodelovala. Se pravi tista, ki so poravnali pristopnino 20 evrov PDP vodstvu.
Moje mnenje: organizator AvtoMotorShow bi moral podeliti nagrade še isti dan najboljšim v PDPju tega dne, kakor tudi ostalim dnevnim tekmam v stylingu, v nedeljo pa vodstvo PDPja še najboljšim sezone v PDP.
Upam na lepo vreme in dobro prireditev
Lepo napisano in podpis pod to.
Kar se tiče 20€ pristopnine je že bilo veliko govora o tem, da se je pobirala samo na prvem PDP showu in potem nikoli več, kar je skregano z pravilnikom PDPin povsem logično je da jo sedaj na zadnjem showu ne bo hotel nihče plačat in raje ne bo tekmoval, tako da je bila ta poteza o pristopnini malo zgrešena. Ne vem pa kaj se bo naredilo s tisto pristopnino, ki smo jo plačali tisti, ki smo bili na prvem showu. Kot je bilo rečeno naj bi bil ta denar namenjen za končno podelitev PDP-ja da bo stvar zgledala boj na nivoju. Me prav zanima kako se bo stvar razvila
jurzy je napisal/-a:Pozdravljeni!
Res ne vem zakaj je tak problem si vzet dva dni za FINALE?![]()
Za EMMA evropsko finale gremo za 5 dni, pa noben ne jamra...res je slovenski narod čist nekaj posebnega...
dragon22 je napisal/-a:Ja to se pove par dni pred dogodkom, če bi vsaj en mesec prej povedal bi si lahko dopust uzel tud v nedeljo.
Pa to z minus točkami. Zanima me od katerega organizatorja so te zahteve?
A vstopnino bomo mogl pa za oba dni plačat pa še za pdp:?:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov