Srečanja avtomobilskih navdušencev...

rbravo
Nov uporabnik

Napisal/-a rbravo Sr jun 23, 2004 5:21 pm

To sporočilo je za mare 9mm, robi m, alex, mako in vse ostale ki kritizirajo rdečega bravota. Naj bo vaše mesto raje za računalnikom, če pa se že morate prikazati med folkom vam svetujem naj bo to raja mirna penzionistična zabava in še tam si izberite mesto v kotu za freeke da ne bo za vas predivje. Za makota ki pa nas na žalost pozna iz doma, mi je žau da mi ne njega saj se nismo udeležili verouka, bralne značke in cicibanovih uric kamor si biu učlanjen. To naj bi bilo vse, se pa vidimo v grosupljem kjer bom iskau skupino zapiflanih očalarjev z glavno temo pogovora : moj PC je boljši kot tvoj

L.P. Pilot in Kopilot r. bravota

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr jun 23, 2004 5:30 pm

pek... :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Toni-saxo Sr jun 23, 2004 6:00 pm

rbravo je napisal/-a:To sporočilo je za mare 9mm, robi m, alex, mako in vse ostale ki kritizirajo rdečega bravota. Naj bo vaše mesto raje za računalnikom, če pa se že morate prikazati med folkom vam svetujem naj bo to raja mirna penzionistična zabava in še tam si izberite mesto v kotu za freeke da ne bo za vas predivje. Za makota ki pa nas na žalost pozna iz doma, mi je žau da mi ne njega saj se nismo udeležili verouka, bralne značke in cicibanovih uric kamor si biu učlanjen. To naj bi bilo vse, se pa vidimo v grosupljem kjer bom iskau skupino zapiflanih očalarjev z glavno temo pogovora : moj PC je boljši kot tvoj

Use lepo in prou , clouk proti teb nimam nic, ampak dej mi povej foro, npr. KOČEVJE ( Tiščiš ko norc 15 min u blokado , sam zato ker ti je en povedu da ti je mal ognjcka vn vrglu, in tebi se je to fajn zdelo pa si nadaljevau pot se u Ajdovščino, na zadnji sipi ti je pa pisalo PRODAM.Mislm kaj si pol ne bojo o teb kej tazga mislili)Me nic ne moti rohnjenje motorja, ampak ce si kdaj zasledu kaj je bilo lansko leto u Grosupljem ko je ga.Mrwy tiščala od 9.00 Am pa vse do 9.00 PM. Pol je pa u ajdovščini dobila uprašanje zakaj ga zdej nic ne turira je biu pa odgovor sledeči ( sm ga ze lani dost za ene 10 let )... Tko da ni blema kaj ti pocnes s svojim avtom ampak dej sej upostevej tiste ki se spoznajo malo na motorje in vejo kako to use skupej trpi, Takrat pa se posebej ce ga imas mal pod DOZO !!!

LP Toni

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Napisal/-a Toni-saxo Sr jun 23, 2004 6:01 pm

Mare9mm je napisal/-a:
Toni-saxo je napisal/-a:kje so kej filmcki

Mare9mm je napisal/-a:Mal potrpežlivosti...

:roll:

:oops: :oops:

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Sr jun 23, 2004 6:05 pm

Toni,zdej ko je pa še en ror zraven,je pa še bolj ubitačen. :)

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Napisal/-a Toni-saxo Sr jun 23, 2004 6:08 pm

JureT je napisal/-a:Toni,zdej ko je pa še en ror zraven,je pa še bolj ubitačen. :)

Tnx :twisted:

Robi_M
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Robi_M Sr jun 23, 2004 9:55 pm

Vidm da nimaš ti čist razčiščene pojme kar se tiče zabave.Zabava je zate to da par ur spiš v avtu,pol pa k se zbudiš z sončarico pa nadaljuješ z pitjem,pa nabijaš cel dan avto do blokade,ma ej svaka čast ni kj ti si res car :roll: :roll:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če jun 24, 2004 7:36 am

:rofl
to je vse kar lah povem....

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
.:alex:.
Novinec

Napisal/-a .:alex:. Če jun 24, 2004 10:58 am

rbravo je napisal/-a:To sporočilo je za mare 9mm, robi m, alex, mako in vse ostale ki kritizirajo rdečega bravota. Naj bo vaše mesto raje za računalnikom, če pa se že morate prikazati med folkom vam svetujem naj bo to raja mirna penzionistična zabava in še tam si izberite mesto v kotu za freeke da ne bo za vas predivje. Za makota ki pa nas na žalost pozna iz doma, mi je žau da mi ne njega saj se nismo udeležili verouka, bralne značke in cicibanovih uric kamor si biu učlanjen. To naj bi bilo vse, se pa vidimo v grosupljem kjer bom iskau skupino zapiflanih očalarjev z glavno temo pogovora : moj PC je boljši kot tvoj

videm da si tud mene umenu vmes ceprov nisem nc cez tebe reku tok da drugic mal pazi kaj pises :ne

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če jun 24, 2004 11:12 am

lihkar se uploada 200 novih slik...

seveda na www.gas-tuning.com

lp!

Pero

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Če jun 24, 2004 11:21 am

dobre slike!

Lp Jaka

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Če jun 24, 2004 11:28 am

:cry
Avtomobilizem.com je napisal/-a:rbravo
Nov uporabnik

Matr smo dobri v rekrutiranju novih uporabnikov.
se pa vidimo v grosupljem kjer bom iskau skupino zapiflanih očalarjev z glavno temo pogovora : moj PC je boljši kot tvoj

L.P. Pile in Kopile r. bravota

:twisted: 1. Ne nosim očal :noro
:twisted: 2. Faks sem končal pred 3mi leti :con
:twisted: 3. To ne more bit tema pogovora ker itak, da je moj PC bolši k tvoj. :tipk

Grow up, fantek, al pa iz piva nazaj na mlekca prešalti. :twisted:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toni, bo zdej bo hmal video gor... delam na tem.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Če jun 24, 2004 11:32 am

dls1 je napisal/-a:dobre slike!

Lp Jaka

hja, sam ta zadnih 200 je mal zmazanih, ker se je fotografu mal roka tresla zarad hostes... ah, ta mladina...

lp!

Pero

rbravo
Nov uporabnik

Napisal/-a rbravo Če jun 24, 2004 11:57 am

Pardon Alex zate sem se zmotu. Za druge pa res mislim naj se brigajo za druge stvari in pustijo tisto kar se jih ne tiče pri miru. Če kaj uničujemo je to naš avto in če kaj popijemo je to na naše stroške zato :P

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če jun 24, 2004 1:53 pm

ko se boš enkrat nalit nazaj grede v nekoga zabil bo to še od marisikoga problem... pa ogromni stroški zate... :evil: :evil:

moli da se ne boš vame zabil... :evil:
SlikaSlika

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Če jun 24, 2004 1:56 pm

zdej bo začel srat, da on se pa že ne more zabit :roll:

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Če jun 24, 2004 2:12 pm

Glede na to, da niso fantje znal pridet vn iz parkinga, je pa res nemogoče, da bi se oni lahko kdaj v koga zabil... Pa itak kadar si pijan vedno bolš vozš kukr pa kadr si trezn, k lah bl prehitevaš, pa ovinke sekaš pa to... Sej jest zato u avtu nimam NOS-flaške, k mi je Jack Daniels flaša čist dost... :roll:
Sej pol bo topic na forumu "V slovo mojmu Bravotu" in zgodba o tem kako fant ni bil nč kriv in ga je vrgl iz ovinka, pa na streho, pa je zdej revež čist bogi, k je brez avta ostal. (No vsaj upam, da ne bo pr tem še koga druzga poškodoval...) :evil:

Zarad mene, če turiraš mašino ama skoz, res čist čez celo srečanje mej nogo na gasu pa nabiji. Še posnel bom vidoe štiklc od tega, pa un ogn, k ti res dobr sune vn iz avspuha. Ne narobe razumet, Bravo je carski, sem ga tud sliku, če si opazu, in tud noben ti ne prav, da ne smeš hodt na srečanja. Sam en od vas, k bo pol dam pelu, naj bo trezn, ostali pa se zabavite, ne pa da se tm po tleh mečete pa krulte k živali... :shock:
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Če jun 24, 2004 5:51 pm

maky je napisal/-a:pek... :roll:

:lol: :lol: :EE fak te besede pa ze enki cajta nism slišu! :lol: :lol:

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Ne jun 27, 2004 4:00 pm

rbravo je napisal/-a:Za makota ki pa nas na žalost pozna iz doma, mi je žau da mi ne njega saj se nismo udeležili verouka, bralne značke in cicibanovih uric kamor si biu učlanjen.
L.P. Pilot in Kopilot r. bravota[/b]

1. rbravo, pise se MaKo in ne mako :wink:
2. ja k verouku sem hodil osem let in kaj to tebe moti? Mene ne, ker se nisem tam nic slabega naucil (zal tudi kaj prevec pametnega ne - vsaj kaj takega kar drugace se nisem vedel)!
3. bralna znacka se opravlja v OS in ne v srednji. V OS sem jo pa opravljal ja!
4. cicibanove urice ne vem kaj so, deluje pa mi nekaj za v vrtec, tja pa nisem hodil!
5. Pilot in Kopilot :rofl Bravo je ze vredu avto, toda pazi, da ne bos z njim res enkrat poletel v kaksno drevo! Tega ti kljub vsemu ne privoscim. Res ne :!:

LP

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To jun 29, 2004 10:18 am

Končno! Moj Bikini Car Wash Video je v naši Gas Tuning Galeriji - pod Ajdovščina:
http://www.gas-tuning.com/galerija/show ... /index.htm

Pozor! Zadeva je 62,5 MB velika! Torej ne priporočam tistim z 56K modemom, razen če imate zastonj impulze. Če si kakšen tak zares želi videti mojo mojstrovino , (bodo pokomentirali tisti, ki si bojo video sneli) Mu naslednjič na kakšeno srečanje prinesem 650 MB različico. :wink:

:roll: Ne, nobene verzije vam ne morem (nočem) poslati na e-mail.

Opis je pa nekako takole: Simpatični hostesi v miniaturnih majčkah in krilcih najprej pokažeta svojo elegantno hojo v lepih sandalih z visokimi petami, nato pa se ob nekaj deset litrih vode in nekaj pene razživita ob glasbi in izbranih avtomobilih.
Trajanje: dobre 3 minute( se pa ob gledanju zdi, da traja dlje.) :P
Produkcija, izbira glasbene podlage in tudi snemanje, by Mare9MM. You ain't ready! I own these streets! :twisted:

BTW: Komentarji dobrodošli. To je moj prvi poskus montaže video posnetka.
Zadnjič spremenil Mare9mm, dne To jun 29, 2004 12:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost