Bel-Tirid je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Kva ti si sam tega megana sliku, kaj pa una lubica k je bla zravn une petke:P:P A drugih slik pa nimaš nč??
LP
A si zbolu, al je dekca pomagala?
Stari valda da je pomagal, drgač se nebi vanjo zaviju

LP
Bel-Tirid je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Kva ti si sam tega megana sliku, kaj pa una lubica k je bla zravn une petke:P:P A drugih slik pa nimaš nč??
LP
A si zbolu, al je dekca pomagala?
zazo je napisal/-a:hmmm, domzalcan.. da smo pa izpuhe zastonj merili iz dobre volje se pa noben ni pritozl? cudno![]()
Symon je napisal/-a:Ko sem vidu, da noče it čez 100 sem čist ponoru in začel nabijat gas, da je čimbolj zadonelo.
gape je napisal/-a:jst bi pa prosu če mi lah edn razloži kako poteka ocenjevanje in kdo ocenjuje predelave avtomobilov zato ker so bili nekateri rezultati popolnoma nelogični!
nebi rad nekoga posebi izpostavlov sam sej se ve kako pa kaj pa mislm da to ni fer in je popolnoma pogoljufano!!!![]()
![]()
LaserJaMM je napisal/-a:Alfo smo izbrali zato, ker smo vedl da kak drug avto nebi zdržal.
Če le nebi sklopka šla po gobe...
@Monstaa.. avto je gnil povsod. Kupljen je bil samo za včerajšnjo prireditev. Danes oz v ponedeljek pa gre na dinos.
Matt je napisal/-a:hmmm mene je pa najbolj motilo da se nikjer ni smelo mal prtisnit gasa. Sem 2x sel na koncu prireditve po parkirišču gor pa dol pa sem bil ze izgnan iz prireditve. Pa nisem nic crt risal kot so rekli da to se res ne smeTo na taki prireditvi manjka. Saj bo pa nasljedna boljsa ze zaradi vremena. :P
Matt je napisal/-a:hmmm mene je pa najbolj motilo da se nikjer ni smelo mal prtisnit gasa. Sem 2x sel na koncu prireditve po parkirišču gor pa dol pa sem bil ze izgnan iz prireditve. Pa nisem nic crt risal kot so rekli da to se res ne smeTo na taki prireditvi manjka. Saj bo pa nasljedna boljsa ze zaradi vremena. :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov