Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So jun 26, 2004 2:04 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a:Kva ti si sam tega megana sliku, kaj pa una lubica k je bla zravn une petke:P:P A drugih slik pa nimaš nč??
LP

A si zbolu, al je dekca pomagala? :D

Stari valda da je pomagal, drgač se nebi vanjo zaviju :D Prehladu se pa na srečo nism, pa sm biu že zihr da se bom :D
LP

Uporabniški avatar
makz
Novinec

Kraj: Kransterdam

Napisal/-a makz So jun 26, 2004 2:24 pm

itak da jih mam pa se ene par filmckov od muze pa tko naprej...
IP: 193.189.174.201
port: 21
user: bencin
pass: adrenalin

neki cez 150 slik in filmckov...

LP

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jun 26, 2004 3:15 pm

zazo je napisal/-a:hmmm, domzalcan.. da smo pa izpuhe zastonj merili iz dobre volje se pa noben ni pritozl? cudno :roll:

Hvala... :D
Sem šel čist iz fore merit, ker me je zanimalo koliko ima en original avto kaj glasen zvok (no ja srednji lonec manjka). Ko sem vidu, da noče it čez 100 sem čist ponoru in začel nabijat gas, da je čimbolj zadonelo. No ja hec more bit. Pa še sem bil zadnji. Drugič pa iz dobre volje merite še glasnost ozvočenja. (Samo mijčkeno za hec. Al pa manjša vstopnina za tiste ki ne tekmujejo ampak bi radi le poizkusili.) Me tut firbec matra. :D
No bilo je v glavnem kul razen vremena, ki se je kasneje popravilo. Spoznal sem ogromno novega folka, imel sem se fajn... Aja pa čestitke vsem ki ste dobili (izvirne) nagrade. GTT je dobil skoraj cel motor. :P Čestitke Makyu, Katrci (res je unikat-katrca), Daewooju in Domžalčanu (hehe sta le ugnala ženske) G-4Su (huda Honda). Aja pa čestitke unmu ki je dobil nagrado za dBDrag in najgrše vozilo. :twisted:
Aja Alfisti, nič ne rečem bilo je zanimivo turiranje alfe ampak dokazali ste, da jih ne spoštujete (bi mogli imeti vsaj kaj drugega). Aja in pijača in vožnja... :roll: Ne velja pa to za vse...
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

CM
Novinec

Napisal/-a CM So jun 26, 2004 3:37 pm

Symon je napisal/-a:Ko sem vidu, da noče it čez 100 sem čist ponoru in začel nabijat gas, da je čimbolj zadonelo.

pa skorej luknjo u podn naredu ja :twisted: :wink: :wink:
no za moje pojme drgač je blo ful dobr -> pohvale ogranizatorjem :bow ..in alfi 33..kaj vse je ta avto zdržal :shock:
spoznali smo še nekaj novega folka(pozdrav vsem) :mrgreen: jah vreme je blo bolj zanič sam se je dalo preživet :D :D pa več folka bi lohk pršlo ja :evil:

gdo je pa dobu nagrado za nejgrši avto?

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So jun 26, 2004 3:42 pm

CM je napisal/-a:gdo je pa dobu nagrado za nejgrši avto?

Baje en Golf II. Sam ga nism in nism najdu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So jun 26, 2004 3:42 pm

monster_d je napisal/-a:Ljubitelji alf pa res taki ja, da grete alfo razbijat...
Vw-jevci usaj ople unicujejo :roll:
lp

to se zdi tud me čudn :roll:

CM
Novinec

Napisal/-a CM So jun 26, 2004 3:47 pm

darwin je napisal/-a:
CM je napisal/-a:gdo je pa dobu nagrado za nejgrši avto?

Baje en Golf II. Sam ga nism in nism najdu.

hmm to je bil poj vrjetn tist k je bil rumeno-zelene barve..si je kar zaslužil nagrado :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape So jun 26, 2004 3:48 pm

jst bi pa prosu če mi lah edn razloži kako poteka ocenjevanje in kdo ocenjuje predelave avtomobilov zato ker so bili nekateri rezultati popolnoma nelogični!
nebi rad nekoga posebi izpostavlov sam sej se ve kako pa kaj pa mislm da to ni fer in je popolnoma pogoljufano!!! :? :? :?

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So jun 26, 2004 4:09 pm

sm študeru če bi še jst meru ispuh sam od mene se nedere tok!

lp venom

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So jun 26, 2004 4:19 pm

gape je napisal/-a:jst bi pa prosu če mi lah edn razloži kako poteka ocenjevanje in kdo ocenjuje predelave avtomobilov zato ker so bili nekateri rezultati popolnoma nelogični!
nebi rad nekoga posebi izpostavlov sam sej se ve kako pa kaj pa mislm da to ni fer in je popolnoma pogoljufano!!! :? :? :?

glasovali smo tisti ko smo plačali 2500 sitov in bili tam skoraj od začetka do konca... hrvati so se zelo hitro pobrali tako da sem videl samo od 1ga cifro in sem vseeno glasoval zanjega, cliota sm oba opazil šele ob ene 5ih da tekmujeta a glasovnice smo oddali že ob ene 3h če ne še prej,za ostale pa sploh nisem vedel al tekmujejo ali ne ker nisem niti 1 cifre videl... pa sem po džju laufal okoli pa nisem nič videl (al sm pa jaz zdej že na blizu slep)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM So jun 26, 2004 4:28 pm

Alfo smo izbrali zato, ker smo vedl da kak drug avto nebi zdržal. :)

Če le nebi sklopka šla po gobe...

@Monstaa.. avto je gnil povsod. Kupljen je bil samo za včerajšnjo prireditev. Danes oz v ponedeljek pa gre na dinos.
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 So jun 26, 2004 4:29 pm

Rezultati?

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM So jun 26, 2004 4:31 pm

Aja še neki.. glede 2500sit in hrane. Hrano so meli vključeno samo obiskovalci Alfa Meetinga.
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 4:47 pm

LaserJaMM je napisal/-a:Alfo smo izbrali zato, ker smo vedl da kak drug avto nebi zdržal. :)

Če le nebi sklopka šla po gobe...

@Monstaa.. avto je gnil povsod. Kupljen je bil samo za včerajšnjo prireditev. Danes oz v ponedeljek pa gre na dinos.

Hm... no sej nalazost me ni blo tam, sam useen se mi zdi noro da ste se norca z alfe delali :lol:
Hehe, maskota pac :D

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt So jun 26, 2004 4:55 pm

hmmm mene je pa najbolj motilo da se nikjer ni smelo mal prtisnit gasa. Sem 2x sel na koncu prireditve po parkirišču gor pa dol pa sem bil ze izgnan iz prireditve. Pa nisem nic crt risal kot so rekli da to se res ne sme :lol: To na taki prireditvi manjka. Saj bo pa nasljedna boljsa ze zaradi vremena. :P
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jun 26, 2004 4:57 pm

Matt je napisal/-a:hmmm mene je pa najbolj motilo da se nikjer ni smelo mal prtisnit gasa. Sem 2x sel na koncu prireditve po parkirišču gor pa dol pa sem bil ze izgnan iz prireditve. Pa nisem nic crt risal kot so rekli da to se res ne sme :lol: To na taki prireditvi manjka. Saj bo pa nasljedna boljsa ze zaradi vremena. :P
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 26, 2004 4:59 pm

Matt je napisal/-a:hmmm mene je pa najbolj motilo da se nikjer ni smelo mal prtisnit gasa. Sem 2x sel na koncu prireditve po parkirišču gor pa dol pa sem bil ze izgnan iz prireditve. Pa nisem nic crt risal kot so rekli da to se res ne sme :lol: To na taki prireditvi manjka. Saj bo pa nasljedna boljsa ze zaradi vremena. :P

HEhe, dejstvo je da se je matt enkrat v avtu pelo :lol: :lol:
joke

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So jun 26, 2004 5:23 pm

ene par slikic

ni več spljoh... bojo na www.gas-tuning.com
Zadnjič spremenil maky, dne Ne jun 27, 2004 12:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt So jun 26, 2004 6:09 pm

foto gas tuning

Slika
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
Williams