Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ghia Ne sep 05, 2004 9:47 pm

Clio_16V je napisal/-a:meni tut blo ful ful fajn in pa seveda zlo velik spedenanih avtov. Vsak ma svoj okus a ne. Veliko lustnih punc. Meni predvsem ta: http://avtomobilizem.rula.net/AvtoShow% ... ike/2.html v karirasti srajcki. Mogoče kdo pozna :wink: :wink:

čudn da sem tut jz to punco opazu.k se mi je na začetku zdel kot da sama luta okol.pa sem se motu.un spredi v plavi majci je majčken debelušček-prijatelj verjetno ker je bil tisti v beli majici bolj postaven-sklepam da je njen fant.sem jo malce zasledoval z očesom. :shock: sam ni moj tip k mam raj temnolaske
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne sep 05, 2004 10:22 pm

Ok zdej bom še pa js neki reku na show.

Show v Grosuplju se mi je dopadel.Vreme je bilo zelo dobro,Renaultovci smo imeli enkraten plac oddaljen od vse gužve,bili smo malo dvignjeni nad vsemi,tako da smo lahko lepo spremljali vso dogajanje doli.Res je bilo je preveč ljudi za takšen prostor ampak nemoreš ljudi nagnat domu.
Organizator se je držal dogovorjenega programa in terminov,tako da tukaj ni pripomb.Za mene je bilo malo preveč burnouta,to bi morali malo zmanjšat.Pijača in jedača je bila dobra,kar se pa cen tiče je pa na veselicah,prireditvah vedno malo dražje kot ponavadi.Tu nevem kaj nekateri nabijajo o teh cenah.
Kar se tiče prostora sma se pogovarjala z Jakom in je res kar pravi on.Kdo bo recimo v centru Ljubljane ali pre BTC-jem dovolil da se zbere 300 avtomobilov,10000 ljudi,nabijanje muzke,kurjenje gum,slačenje žensk,pijani osebki in na koncu kup smeti.Ni šans!!! Tega noben ne bo dovoil.
Zato nezastopim tiste ki kritizirate prostor.Jebat ga boljšega trenutno se neda dobit.
V organizacijo takega showa je potrebno ispilit vse do potankosti,tako da tisti ki pluvate po prostoru dejte VI najt boljši prostor in dejte VI organizirat party z recimo saj 40 avtomobili.
To ni tako enostavno kot izgleda.To govorim iz lastnih izkušenj,ker sem sam organiziral srečanje Renaultovcev vendar v manjšem obsegu(50) avtomobilov.In verjemte to ni lahko.Vsa dovoljenja dobit,klicarjenje,prošnje... in na koncu upaš da samo nebo kakega sranja.

Verjetno bo iz leta v leto boljše,jaz sem optimist.
Kar se pa tiče ocenjevanja predelanih vozil sva in smo debatirali skupaj z Jakom tudi člani renult kluba ter drugi kolegi in pač prišli do spoznanja da tu se še vedno krešejo iskre kako pravilno,pošteno oceniti avtomobile.Jaz osebno upam da bo v prihodnje prišlo do velike izboljšave na tem področju.
Ustanovili bomo komisijo,usposobljeno za takšne stvari.Sem optimist glede tega in verjamem da se bo na nalednjih showih to tudi začelo uveljavljat.
Zmagovalcem čestitam iz vsega srca in jim želim da še naprej dobro predstavljajo svoja vozila na prireditvah.

In na koncu še tole:Takšna prireditev ni lizika,ki jo poližeš in jo potem ni več,ampak je sončnica na sredi polja,ki jo celo leto zalivaš, neguješ,gnojiš,da jo potem lahko ko zraste odtrgaš!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Gigen
Novinec

Kraj: Izola/Portorož

Napisal/-a Gigen Ne sep 05, 2004 10:58 pm

Mare9mm je napisal/-a: :x Osebno sem najbolj pogrešal primorce, Gigena, Pole Postition, Special Klub so bli glih ene trije vsega skupi... Kaj je to, bojkot Grosuplja? :twisted:

No jaz sem bil kot obiskovalec ker moj avto ni bil se narejen, z nasega kluba je blo 7 avtov samo smo bli razstroseni okoli ker je blo malo placa :(
Obiskovalcev je blo ful prevec! avti so bili ful stisnjeni in ko hodi 10 ljudi naenkrat mimo avta ........ :? malo tezka.

A ja, rad bi se pohvalil Gas Tuning klub ker so ful v redu druzba!!!!!! Se vidimo 2. oktobra!
Made in Japan

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne sep 05, 2004 11:14 pm

Ja jaz sem tudi pogresal malo specialovce...
Predvsem unga svercarja... kaj je ze keylone :lol:, pa mantaro 8)
Upam da se vidimo na naslednjem avtoshowu :wink:

sajko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a sajko Ne sep 05, 2004 11:47 pm

I feel the need, the need for speed

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Ne sep 05, 2004 11:48 pm

:D Veš, Gigen, na prejšnjih šovih sem malo postopal okoli tvoje Celice, v upanju, da te bom kje zagledal, pa ni bilo nič. Tako da brez avta te sploh ne morem spoznat, mogoče če bi pogledal pod "Slike uporabnikov". :wink: Vem da ste stali v Klub Special majčkah tam pri nas kar nekaj časa... Mogoče bi moral jst stopit zraven pa rečt "jst sm pa Mare iz avtomobilizma...". Pa drugič. (Sej sem opazu da so bli vaši Punto, zelo lep bel Golf, pa una črna Honda... pol pa že ne vem več...). :wink:

DarkDog, Gasovci se valda strinjamo s tabo, kar se tiče zafrkancije glede organizacije showa... tudi sami smo v Lublani iskali primeren plac. :? Jest bi samo pograjal pomankanje košev za smeti in pa kako za vraga lahko nekdo ukrade pokal? :x

Glede nagih žensk in alkohola... Brez obojega bi šlo, se mi pa zdi da ni ravno treba precizirat, kadar najemaš prostor, da bo Pia naga prala avte, torej tu ne vidim problema. :D Alko pa takole... Prepovedano ga ni točit na prireditvah, če pa ljudje ne poznajo meje, pa naj se policija postavi 100m stran od prireditve, pa alkotest, pa naj še oni dobro pokasirajo na budalah. :roll: Če majo plavi vsaj malo pameti, ne bi težili organizatorju. :twisted:

Zdi se mi, da je bilo vse nakam"raztreseno" letos. Definitivno pa je bilo povsod raztresenih preveč smeti, še en naš je z Stilotom zapeljal čez steklenico od Criuserja, da je tako počilo, da sem na trenutek pomislil, da so organizatorji priredili tudi ognjemet. :x
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Po sep 06, 2004 8:03 am

Hmmmmmmmm kako naj rečem. Za moje prvo srečanje je blo čisto ok, mogoče sem malo preveč pričakoval ampak je blo kull, zdaj sem vsaj ljudi spoznal ki dejansko vozijo nekatere od avtomobilov, kateri so mi fula všeč. Kar se glede organizacije tiče nevem bo, če bi meni dali 10 flik bi šou tja sukat muzko pa vem da bi jo bolje ko ta DJ brez zamere če bo tale post bral ampak muzka je pa res bla :cry: zanič.
Pohvale Renault klubu slovenjia za največjo udeležbo in pa vse ki so prejeli bilo kakšno nagrado.
Drgač pa ajde ok je blo drugo leto pa pridem ampak pazi to s svojim avtekom (Renault seveda 8) )
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
Toni-saxo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Toni-saxo Po sep 06, 2004 9:56 am

puzzle je napisal/-a:Moje mnenje.Vsak let je slabs.
Nism biu doug casa sam uro pa pou.pa sm vse vidu je pa res da sm pozn prsu.
NE vem kdaj bojo avtomobili ki so res zrihtani in ki je vlozeno velik truda in denarja dobili nagrado sej ne recm da so te dobitniki mel slabe avtomobile in da ni vlozeno velik truda in denarja sam so bili tud bolsi.
naprimer:DVO BARVN BRAVO
GOLF CABRI SVETLO MODRE BARVE
ORANZNI POLO
FLIP FLOP CALIBRA

Ostali avtomobili so bli tu ok velik jih je k so kupl odbijace in to je to sam zgledajo pa kr cool. Naprimer CRNO ZLAT SAXO,SREBRNA LAGUNA...

Upam da bodo nasledni showi bolsi vec placa za gledalce in za ostale.
Drgac pa avtomobili po sloveniji vse bols zrihtani grmo v evropo. :D

Prvo en lep pozdrav.Ja men je blo u bistvu usec use skupej, res da je bla guzva ampak spelalo se je pa le do konca. No tisti crno zlat saxo je moj, pa ni panike ce ga skomentiras, ampak jst bi rade vole naredu kej posebnega ampak za tak avto se ne da dobit skoraj nic. Tud ce sm obesu CARZONOVE spoilercke gor, to se ne pomeni da sm skesiru majstru da mi ga je naredu pa skupej sestavu.Je blo pac veliko dela potrebno da se mi je to uresni
ilo, glede na to da ni biu ze prvotno kupljen kot VTS, kot so mi nekateri to govoril. Pac vsak svoje mala.

Lp Toni

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Po sep 06, 2004 10:06 am

Toni-saxo je napisal/-a:
puzzle je napisal/-a:Moje mnenje.Vsak let je slabs.
Nism biu doug casa sam uro pa pou.pa sm vse vidu je pa res da sm pozn prsu.
NE vem kdaj bojo avtomobili ki so res zrihtani in ki je vlozeno velik truda in denarja dobili nagrado sej ne recm da so te dobitniki mel slabe avtomobile in da ni vlozeno velik truda in denarja sam so bili tud bolsi.
naprimer:DVO BARVN BRAVO
GOLF CABRI SVETLO MODRE BARVE
ORANZNI POLO
FLIP FLOP CALIBRA

Ostali avtomobili so bli tu ok velik jih je k so kupl odbijace in to je to sam zgledajo pa kr cool. Naprimer CRNO ZLAT SAXO,SREBRNA LAGUNA...

Upam da bodo nasledni showi bolsi vec placa za gledalce in za ostale.
Drgac pa avtomobili po sloveniji vse bols zrihtani grmo v evropo. :D

Prvo en lep pozdrav.Ja men je blo u bistvu usec use skupej, res da je bla guzva ampak spelalo se je pa le do konca. No tisti crno zlat saxo je moj, pa ni panike ce ga skomentiras, ampak jst bi rade vole naredu kej posebnega ampak za tak avto se ne da dobit skoraj nic. Tud ce sm obesu CARZONOVE spoilercke gor, to se ne pomeni da sm skesiru majstru da mi ga je naredu pa skupej sestavu.Je blo pac veliko dela potrebno da se mi je to uresni
ilo, glede na to da ni biu ze prvotno kupljen kot VTS, kot so mi nekateri to govoril. Pac vsak svoje mala.

Lp Toni

Toni carski avto imas tko da tisti ki ti ga komentira verjetno sam sploh avta nima oziroma je ceh!
Mislim da je bil eden najlepsih v Grosupljah,k je bil lepo opedenan od zuni in od notri resno brez kakega dodatnega kica.
Jaz bi koj menju s svojim :lol:

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po sep 06, 2004 10:07 am

ma toni, tvoj saxo seka! se not do konca porihtaj! pol gremo pa mal po tujini se kazat.. ;)

pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po sep 06, 2004 10:12 am

Mislim, da si je tonijev saxo, ona calibra (flip flop) pa sinje moder golf cabrio najbolj zaslužili nagrad in pokalov, samo kaj češ... 100 ludi 200 oči...

ČE bi jaz to star rec. speljal bi moralo bit na vhodu 3 pubeci, ki bi bili komisija ali je avto za to, da se postavi na prostor za rastavo ali ne ker je bil o ogromno avtomobilov, ki so imeli gor lite felne pa 3 neonke in so tam stali... Noter bi se spustilo avtomobile ki so zreli za taki šov. Pa brez zamere. Dugače pa se mi zdi, da je toliko teh prireditev, da smo že malo naveličani vsega tega... Ne vem no... Je pa res vrjamem, da taki šov speljati do konca in koliko tolko uspešno žr umetnost. Se vidimo drugo leto...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po sep 06, 2004 10:51 am

Car wash si lahko ogledate na www.seles-car-audio.si

Lp jaka

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po sep 06, 2004 10:56 am

hja, samo to pomeni, da prikaplja v mosnjicek organizatorja veliko manj denarja... ;)

pero

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Po sep 06, 2004 11:28 am

xandrej je napisal/-a:Mislim, da si je tonijev saxo, ona calibra (flip flop) pa sinje moder golf cabrio najbolj zaslužili nagrad in pokalov, samo kaj češ... 100 ludi 200 oči...

ČE bi jaz to star rec. speljal bi moralo bit na vhodu 3 pubeci, ki bi bili komisija ali je avto za to, da se postavi na prostor za rastavo ali ne ker je bil o ogromno avtomobilov, ki so imeli gor lite felne pa 3 neonke in so tam stali... Noter bi se spustilo avtomobile ki so zreli za taki šov. Pa brez zamere. Dugače pa se mi zdi, da je toliko teh prireditev, da smo že malo naveličani vsega tega... Ne vem no... Je pa res vrjamem, da taki šov speljati do konca in koliko tolko uspešno žr umetnost. Se vidimo drugo leto...

Tudi jst tko mislm...
Naj povem en primer, ki sem si ga jst zapomnu, iz special festa.
Noter je bil en zlat clio, mk2, crni braniki, visok, pa sam ene feltne pa flipi gor.
Zuni pa en znizan, temne sipe, spojlerji... res lep.

Ne vem no, to se mi ne zdi O.K. Pa tut lastnik avta bi mogu sam presodit al je avto za noter al ni ne pa sam plac zavzemat.

lp

p.s. ne delajo [umniki na cem comp. :? :?
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Po sep 06, 2004 11:40 am

Pa bi pač od vsakega gledalca pobrali 200 SIT pa bi blo, s tem bi nudili tudi večjo profesionalnost...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po sep 06, 2004 11:43 am

ok, mas prou!

pero

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po sep 06, 2004 11:43 am

da se še jaz oglasim 8) 8)
najprej da povem da mi ni žal da sem šla en dan prej domov iz dubrovnika samo zaradi tega šova :-P

blo je za videt kar neki seveda stari obrazi in nekaj novih nekaj novih idej nekaj razočaran ampak 100 ljudi 100 čudi
da malo še dodam glede nagrad za najlepši avto men osebno ni všeč tisti ki je zmagal
in da vam povem skoraj smo še šli stavit da bo zmagal tonitov sakso ker je res špica ampak...ni zmagal pa drugo leto
lp tigrica

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po sep 06, 2004 11:46 am

jah nekateri pač nimajo želje tekmovati oz. jim je škoda dati 2000k da so "notri" parkirani. to je njihov problem. vsak tekmovalec se sam odloči ali bo plačal ali ne. neglede na to kakšen avto ima! zato se mi zdi skrajno nefer da se obsoja take tekmovalce.
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Po sep 06, 2004 11:47 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Po sep 06, 2004 11:55 am

100 ljudi 100 čudi... 50% avtov ni bilo za na šow pa se če se na glavo postavite pa žalite pa norca delajte... Tisti ko pa si so zaslužili nagrade in priznanja pa itak niso nič dobili VIP. Eni pač sami do sebe niso kritični... Eh pa saj je vseeno... Vedno se najde nekdo ko mu kaj JE všeč pa ko mu kaj NI všeč... Tak je vedno... Pa brez zamere...
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost