Veš, Gigen, na prejšnjih šovih sem malo postopal okoli tvoje Celice, v upanju, da te bom kje zagledal, pa ni bilo nič. Tako da brez avta te sploh ne morem spoznat, mogoče če bi pogledal pod "Slike uporabnikov".

Vem da ste stali v Klub Special majčkah tam pri nas kar nekaj časa... Mogoče bi moral jst stopit zraven pa rečt "jst sm pa Mare iz avtomobilizma...". Pa drugič. (Sej sem opazu da so bli vaši Punto, zelo lep bel Golf, pa una črna Honda... pol pa že ne vem več...).
DarkDog, Gasovci se valda strinjamo s tabo, kar se tiče zafrkancije glede organizacije showa... tudi sami smo v Lublani iskali primeren plac.

Jest bi samo pograjal pomankanje košev za smeti in pa kako za vraga lahko nekdo ukrade pokal?
Glede nagih žensk in alkohola... Brez obojega bi šlo, se mi pa zdi da ni ravno treba precizirat, kadar najemaš prostor, da bo Pia naga prala avte, torej tu ne vidim problema.

Alko pa takole... Prepovedano ga ni točit na prireditvah, če pa ljudje ne poznajo meje, pa naj se policija postavi 100m stran od prireditve, pa alkotest, pa naj še oni dobro pokasirajo na budalah.

Če majo plavi vsaj malo pameti, ne bi težili organizatorju.
Zdi se mi, da je bilo vse nakam"raztreseno" letos. Definitivno pa je bilo povsod raztresenih preveč smeti, še en naš je z Stilotom zapeljal čez steklenico od Criuserja, da je tako počilo, da sem na trenutek pomislil, da so organizatorji priredili tudi ognjemet.