Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Sr okt 13, 2004 11:15 pm

Če slučajno še koga zanima kako smo se imeli, so na www.gas-tuning.com končno naložene slike iz tega dogodka. :D

Priporočam vam obisk naše strani, lepo se je naglejte, ker jo nameravamo malce posodobiti zdaj čez zimo, ko bolj ne bo zunaj preveč dogajalo, tako da bo verjetno spremenila podobo. :wink:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če okt 14, 2004 10:42 am

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 14, 2004 3:58 pm

Hmmm, morem nekaj pokomentirat... Če je bil tisti Leon res najlepši potem ne vem kam je šel ves okus...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Če okt 14, 2004 4:02 pm

Courage™ je napisal/-a:Hmmm, morem nekaj pokomentirat... Če je bil tisti Leon res najlepši potem ne vem kam je šel ves okus...

se cist strinjam!men je po pravic povedan grd :ppppp
sanje vsakega CARRERA GT

G-4S

Napisal/-a G-4S Če okt 14, 2004 4:09 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 14, 2004 5:32 pm

Aja pa še to naj dodam k sicer že super G-4Sovi razlagi:

Fantje o okusih se ne razpravlja :wink:
Slika Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če okt 14, 2004 6:08 pm

Aaaaaa kiri lepi spomini :P :P
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Če okt 14, 2004 9:30 pm

G-4S je napisal/-a:Tukaj se ne gre toliko za najlepši, kot za najbolj predelan. Seveda je tudi izgled pomemben, ampak predvsem šteje stopnja predelanosti, kvaliteta predelanosti. Pač članek je malce pomankljiv kajti Leon je imel po mnenju TEKMOVALCEV in žirije naj zunanjost, naj celotna podoba pa je kot vsi vemo pripadla Darkdogu. Ne spet pozabit, da je šlo za styling show in da se na takšnih showih pričakuje tako predelane avte. Kako pa bi izgledalo, če bi na takem showu prvo nagrado pobral na primer povsem serijski F360 Modena, ki je sicer lep do konca, ampak ni pa predelan :wink:

Potem se opravičujem.

Vem da so vsi moji kolegi tam občudovali tega Leona, meni pa nikakor ni sedla srebrna barva na podalških in plave felne... Ampak tak ko ste rekli, nebomo o okusu.
Slika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Če okt 14, 2004 9:42 pm

Dobre slike... komaj čakam naslednje leto... se vidimo a ne :wink: :P :EE
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če okt 14, 2004 10:09 pm

Sale® je napisal/-a:Aja pa še to naj dodam k sicer že super G-4Sovi razlagi:

Fantje o okusih se ne razpravlja :wink:

zakaj ne o okusih :?: :?:
sej mogoče pa pol prleti kakak konstruktivna ideja kako izboljšat stvar!!
kaj nej vsak sam gleda pa nič ne reče?? to se mi zdi pa tud zelo :? :?
zakaj pa pol pripelješ avto na ogled, če se ne govori o okusih oz kaj je lepo in kaj ne!
sej iz tega se vid kaj je lepo in kaj ne- kolk folku je lepo in kolk folku je grdo, pol pa vidš kako in kaj!!!če je pa teb všeč, pa drugim ne, se pa pač ne sekiraš in sprejmeš kritiko, ali pa pohvalo!! a ni tko!!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če okt 14, 2004 10:29 pm

Zato ker so to že stari rimljani pogruntali : De gustibus non est disputandum!

Kar pomeni točno to kar sem že zgoraj napisal v slovenščini :P Pametni so bili :D

No ja šalo na stran - nekaj je če nekdo poda konstruktivno utemeljeno kritiko po možnosti z obrazložitvijo zakaj on vidi stvari takšne, drugo pa je če nekdo napiše:
"avto je za moj okus grd". Poleg tega nihče ne more kar določit, da je njegov okus boljši ali pravilnejši od okusa nekoga drugega in ga je treba sem vsilit. Pomoje se tu vsi strinjamo in mi niti ni treba več dolgovezit ;)

P.S. je pa res, da nisem bilj čisto 100% natančen v svojem prvem postu in bi bilo bolj točno če bi napisal, da se o okusih ne prepira ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Če okt 14, 2004 10:55 pm

Slike povedo veliko, a ne vsega. V živo je bil Leon :shock: .
Izbor avtomobilov pa so določile glasovnice, tako da lahko mirno rečemo, da je večini tistih, ki so bili tisti dan tam, ta Leon bil všeč. 8) Tisti srebrni deli mogoče res niso za vsak okus, ampak avto je imel znanjost dobro predelano, bil je izdelan natančno, skladno, srednji del felten v barvi vozila mu je dal tisto majhno posebnost in kljub že omenjenim srebrnim elementom, avto ni deloval načičkano. Kot celota je bil tudi po svoje izviren, vsaj jaz se ga ne spomnim iz drugih letošnjih prireditev. :oops: Če ga bom mogoče še 10x videl, mi morda ne bo več tako všeč, zaenkrat pa lahko rečem samo, da sem bil očaran, že ko se je gospod z otrokom pripeljal do vhoda in rekel, da bi tekmoval. :D Naj še poudarim, da gospod ni član nobenega kluba in niso prijatelji zanj glasovali, torej če bi bili tam, bi se o lepo postylani zunanjosti tega avtomobila lahko prepričali, tako pa imate samo še eno stvar več, ki ste jo zamudili. :twisted:

Prav vam je, saj smo vas lepo vabili, da pridete. :wink:
Sale je verjetno hotu povedat, da ni treba, da zdej vas tuki še 15 napiše "Men je tud grd ta Leon - še grši od Ibize", pa da jih pol 10 napiše "ne pa ne, ampak je najlepši na svetu", ker to ne bo nikamor prpelal. :lol:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe okt 15, 2004 2:06 pm

sem bil tam, in ta leon je stal dva avta bolj na levo ;)

Nisem reko nič o predelavah, ampak tista srebrna packarija mi ni bla niti malo všeč, pravtako felne.

Ampak that's me :)
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe okt 15, 2004 2:59 pm

G-4S je napisal/-a:Tukaj se ne gre toliko za najlepši, kot za najbolj predelan. Seveda je tudi izgled pomemben, ampak predvsem šteje stopnja predelanosti, kvaliteta predelanosti. Pač članek je malce pomankljiv kajti Leon je imel po mnenju TEKMOVALCEV in žirije naj zunanjost, naj celotna podoba pa je kot vsi vemo pripadla Darkdogu. Ne spet pozabit, da je šlo za styling show in da se na takšnih showih pričakuje tako predelane avte. Kako pa bi izgledalo, če bi na takem showu prvo nagrado pobral na primer povsem serijski F360 Modena, ki je sicer lep do konca, ampak ni pa predelan :wink:

F360 Modena je v resnici predelana Alfa GT :wink:

samo ti tega ne veš (se ne opazi tako hitro) :P

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe okt 15, 2004 7:51 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost