ej tok k sm bil pa lani u Grosuplem jezen zarad tega in varnostnokov... plac je bil ( vem da je tezko primern plac najdt) totalni TEREN.. sm polomu spojler in neonko...
pa nisem bil edin...
pozdarvljeni jz sm tud za soboto.pa se prijavljam na listo:by tomie se vidmo na srecanju bi prosu tistega ki bo tocno vedu kdaj pa kje ce mi sporoci na mail hvala.
spidstar2@hotmail.com
No glede lokacije se dejmo tud kar zmenit počasi.
Kaj pol pravite na BiMMer-jev predlog, da bi se dobili na srehi Planet Tuš-a.
Aja, pa ob kateri uri bi se začeli zbirat?
To se moramo počasi zmenit, da pol dosti zgodaj obesimo eno obvestilo o srečanju, ki si ga bodo lahko vsi ogledali in si splanirali tisti vikend.
Tisti, ki smo iz LJ in pa ostali, ki ste iz primorske in gorenjske bi se lahko dobil na avtocesti na bencinskem servisu Petrol pred cestninsko postajo v Lukovici? Kaj pravite na to? Pol pa skupi picimo proti Celju...
Fanjte in dekleta seveda;)
Mogoče bom tudi jaz prišel...100% seveda še nemorem rečt ampak bi se znalo nardit...sem iz zasavja tko da če je kdo iz okolice trbovelj se lahko z mano pelje, če upa seveda:)(dobek brez pripomb;) )
LP Kiri
Kiri je napisal/-a:Fanjte in dekleta seveda;) Mogoče bom tudi jaz prišel...100% seveda še nemorem rečt ampak bi se znalo nardit...sem iz zasavja tko da če je kdo iz okolice trbovelj se lahko z mano pelje, če upa seveda:)(dobek brez pripomb;) ) LP Kiri
takoj ko prideš iz avtocesten na semaforju zaviješ levo, potem pa vidiš velike stavbe na svoji levi... menda je eno izmed prvih petih križišč, kjer zaviješ levo
No no rečen je blo srečanje, ne zmenkarije... tko da CUT IT OUT! Za tele zadeve vaše pa pejte prosim na irc alpa privatna sporočila. Ker se to ne tiče srečanja... moderatorje pa prosim, da brišejo neumestna (predvsem "ircarska" sporočila).
Tisti, k boste pršl iz Kranja oz. Ljubljane: sploh ni nben problem najt Planet Tuša. Ko zavijete iz Avtoceste, se peljete skoz po dvopasovnici proti centru, mimo Merkurjeve stavbe, pa pol še mimo A2S, za tem pa boste že vidl na vaši levi strani Planet Tuš, ogromna stavba s tremi velikimi reklamnimi plakati za filme. Bom pa poskusu še nek najt karto Celja in vam bom narisal pot do tja (če želite).