Matjaz8 je napisal/-a:Tisti ford eskord dvobarvni ni od Tuninh freaksov, ampak je od 4TUNING TEAM!!
In jaz imam slike od njega ker sem tudi njihov član!V Grosuplje pa logično da pridemo!!
Sorry, sem pomešal. Se vidmo v Grosuplju.

_BANDIT_ je napisal/-a:OK, kar se tiče tiste makete zadaj v bavarcu, bi jest reku, da to glih ne paše v en prtljažnik avta. Sej OK, če ma pač lastnik tako žilico, samo ne more pa tak avto bit zaradi tega recimo bolje ocenjen kot en drug, ki tega nima. Če bi to potem veljalo, potem bi nekdo nevem avto znotraj opremil v stilu otroške sobe z zibelko pa bi potem zmagal al kaj? Avto je treba spedenat avtomobilu podobno, ne kr nekej. Je pa res kar praviš glede žirije. Pri nas ni strokovne žirije, ki bi znala pravilno ocenit predelavo avta in res bi bilo treba tako žirijo sestavit iz kroga ljudi, ki so doma v tem poslu (pač razni predelovalci avtov in stilisti, ki jim je jasno, kdaj je nek avto nakičen in kdaj je nastajlan in potem še ločit razliko al je kvalitetno narejen al vse striže povsod).
Jurchi je napisal/-a:Sej BANDIT mislm, da se strinjaš z mano, da camaro ne bi mel zate osebno velike vrednosti, če ne bi vseh predelav opravil sam.....sam tega pač na enem šovu "strokovna" žirija ne bi znala cenit (ok pr teb gre bl za tuning, sam vseen)......pač nimaš fake NOS-a pa intercoolerja![]()
.
_BANDIT_ je napisal/-a:OK, kar se tiče tiste makete zadaj v bavarcu, bi jest reku, da to glih ne paše v en prtljažnik avta. Sej OK, če ma pač lastnik tako žilico, samo ne more pa tak avto bit zaradi tega recimo bolje ocenjen kot en drug, ki tega nima. Če bi to potem veljalo, potem bi nekdo nevem avto znotraj opremil v stilu otroške sobe z zibelko pa bi potem zmagal al kaj? Avto je treba spedenat avtomobilu podobno, ne kr nekej.
_BANDIT_ je napisal/-a:Je pa res kar praviš glede žirije. Pri nas ni strokovne žirije, ki bi znala pravilno ocenit predelavo avta in res bi bilo treba tako žirijo sestavit iz kroga ljudi, ki so doma v tem poslu (pač razni predelovalci avtov in stilisti, ki jim je jasno, kdaj je nek avto nakičen in kdaj je nastajlan in potem še ločit razliko al je kvalitetno narejen al vse striže povsod).
LOL
Moj Camaro bo pomoje najbl grd avto v SLO, hehe. Boli mene za stayling tega avta. Mrbit kdaj kakšnega drugega, tega pa ziher ne.
Roky Accent je napisal/-a:Men je bil letošnji drag race v Celju zelo slab, na stylingu so bili slabi avti, sicer ne vsi, amap Courage za tebe si pa nisem mislil da ga boš tako primitivno zrihtal in brez okusa z onim napisom zadaj ki niti slučajno ne paše gor če si hotel narediti neki clean look potem naj takšen bo ne pa tist napis.joj, joj pa še par primitivcem je bilo z zelenim Polom, ki ima letvico neokusno narejeno namesto da bi imel pri žmigavcu zlito al pa vsaj z robom zbrušeno plastiko, pa različne barve mrežic itd. Jaz rajši nebi peljal takšnih avtov na neki styling.
Drugače pa je bilo še kar razen vremena. pa še bikini car wash je bil full slabo organiziran, pa ženske joj da nebi rajši o tem.
Upam, da bo drugo leto kaj boljši, če ne bo še manj avtom kot jih je bilo letos lansko leto jih je bilo okoli 120, letos 60 drugo leto pa jih nič več ne bo, al pa sam corvette, ki so vse povsod kot, da se nebi morali kateri drugi tekmovalci pokazati na tekmovališču.
mejte se pa ostalim želim še naprej prijetno tekmovanje in tekmovanje o stylingu.
P.s.: nekateri pa so bili OK zrihtani. Pa se strinjam predraga vstopnina brez kozumacije ki bila lansko leto.
Roky Accent je napisal/-a:Men je bil letošnji drag race v Celju zelo slab, na stylingu so bili slabi avti, sicer ne vsi, amap Courage za tebe si pa nisem mislil da ga boš tako primitivno zrihtal in brez okusa z onim napisom zadaj ki niti slučajno ne paše gor če si hotel narediti neki clean look potem naj takšen bo ne pa tist napis.joj, joj pa še par primitivcem je bilo z zelenim Polom, ki ima letvico neokusno narejeno namesto da bi imel pri žmigavcu zlito al pa vsaj z robom zbrušeno plastiko, pa različne barve mrežic itd. Jaz rajši nebi peljal takšnih avtov na neki styling.
Drugače pa je bilo še kar razen vremena. pa še bikini car wash je bil full slabo organiziran, pa ženske joj da nebi rajši o tem.
Upam, da bo drugo leto kaj boljši, če ne bo še manj avtom kot jih je bilo letos lansko leto jih je bilo okoli 120, letos 60 drugo leto pa jih nič več ne bo, al pa sam corvette, ki so vse povsod kot, da se nebi morali kateri drugi tekmovalci pokazati na tekmovališču.
mejte se pa ostalim želim še naprej prijetno tekmovanje in tekmovanje o stylingu.
P.s.: nekateri pa so bili OK zrihtani. Pa se strinjam predraga vstopnina brez kozumacije ki bila lansko leto.
Courage™ je napisal/-a:Glede vstopnin, jaz sem reko da je bla vstopnina za styling predraga, ne vstop na drag! 3500 smo dali da smo parkirali avte na styling, mogoče je tudi to razlog zakaj je blo tak malo avtov ?
_BANDIT_ je napisal/-a:Pri nas ni strokovne žirije, ki bi znala pravilno ocenit predelavo avta in res bi bilo treba tako žirijo sestavit iz kroga ljudi, ki so doma v tem poslu (pač razni predelovalci avtov in stilisti, ki jim je jasno, kdaj je nek avto nakičen in kdaj je nastajlan in potem še ločit razliko al je kvalitetno narejen al vse striže povsod).
darkdog24 je napisal/-a:Nevem če ste opazli ampak šp. zračni filter, ki ga ima zunaj pred odbijačem je imitacija intercoolerja in je zaprt s plexi steklom.Nezastopim kako je lahko filter zaprt spredaj, če pa mora luft dobivat da avto vleče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov