dls1 je napisal/-a:počasi dobivam občutek da bo najbolje da ne organiziramo nič več ker če nič ne organiziraš te vsaj ne kritizirajo. Očitno se v tej Sloveniji ne da nič naredit, da bi bili vsaj malo zadovoljni.
Lp Jaka
Grow up.

Valda popolno ne bo nikoli, še vedno pa so stvari za spremenit. Veliko je dobrega, kot npr. dyno, pa tvoj štant je bil tud super, tukaj nimaš skoraj nič za spremenit (beetle je ekstremen show-car, Golf mi je boljši ker je bolj po mojem okusu).
So pa tudi slabe strani, katere je potrebno omenit, pa če ti je všeč ali ne: Že vsaj dve leti ti folk pravi da je muska preveč naglas, pa očitno letos tega nisi vzel v obzir. In povrh vsega so ble še resonance in je piskalo (pa ne mislim obeh Špelc). Tukaj je samo potrebno razporedit še par zvočnikov po celotnem placu, kateri so lahko potem bolj potihem.
To da je pomanjkanje prostora mi niti ni treba razlagat, veš tudi sam. Imam pa eno vprašanje, pa upam na odgovor: A je treba da je zadeva na Grosupeljskem koncu? Vem da si ti tam, ampak, če je potreben večji plac bi bilo treba gledat tudi malo širše območje.
Za blato na parkplacu te noben ne obtožuje, tle se pač ni dal nič naredit. Lahko samo drugo leto upamo na boljše vreme.
Glede ocenjevanja, pa koga so pozabili pa to ne vem, ker se za to nisem zanimal. Sem pa imel občutek da je bilo letos notri veliko manj avtov kot prejšnja leta. Sigurno je za to kriv tudi šotor katerega ste postavili zaradi napovedi dežja. Ker veliko avtov je bilo parkiranih zunaj, notri tudi prostora ni bilo več.
Kaj pričakuješ da bomo samo hvalili? Očitno vidiš samo kritike in nič tistega kar je folk pohvalil.