Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ To sep 13, 2005 10:07 pm

@ Symon: a tud ferrarija še nis vido? :twisted: ej ti avti so klasa zase

Kar se pa Spyderja tiče, kolk jst vem je edin v SLO in je prekleto huda reč. Sedeži pa trdi kot da bi sedo na tleh, se je frend z lastnikom meno.

Najnižji avto, ej maky, bom jst tud megana na tla spuščal z luftom pa bo.
Pa saj veš že iz ptuja da se po pravilih ocenjuje najnižji avto po tem kak je naret za vsakodnevno vožnjo in ne z spuščanjem prek lufta ali hydro. To se mi tud zdi FER.
Vsaka ti čast za ta system, in če se spomniš si mi ga demonstriral tud na ptuju :-P

mal preveč $ zame.

LP
Red Angel

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To sep 13, 2005 10:18 pm

ammm sej to je podobno kot nastavljivo podvozje sam da je tuki na luft... annn al je to spet neki druzga...

maky jest se glede žensk strinjam s tabo... pač se punce ooblečejo kokr jim paše...
če je lepo oblečena in se v tem dobr počut zakaj pa ne... pejt enkrat v center lj pa boš vidu kako je folk oblečen...

avtošovi niso nobena posebna priložnost...

moja punca je moja in SAMO MOJA...

kot pravjo : tvoje neču moje nediraj.. :evil:

glede avtošova nam komenteru ker me pač ni blo sam is komentarjev je razvidno da je bil polom...

vseeno pa pohvala organizatorjem da se sploh upajo to skupi spravt...

LP

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To sep 13, 2005 10:22 pm

kakšn polom? men je blo čist hudo.. :D

lp
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To sep 13, 2005 10:23 pm

počasi dobivam občutek da bo najbolje da ne organiziramo nič več ker če nič ne organiziraš te vsaj ne kritizirajo. Očitno se v tej Sloveniji ne da nič naredit, da bi bili vsaj malo zadovoljni.

Lp Jaka

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To sep 13, 2005 10:34 pm

jaka če niste pripravljeni kritik sprejemat potem se ne spravljat v takšne zadeve....
javnost kritizira ter hvali vse kar je za vidt slišat.. itd

sej ni bilo samo kritiziranje torej..

1.pravjo da je dyno kul... torej naslednje leto se prpravte na ponovni dogovor...
2.pol rekl so da je muzika prenaglas.. zmanšite pol za 20% pa bo glih prov...

3.pa dejte če se že podjetja ki se s tem ukvarjajo dejte si pol v celmu programu prpravt ene 10 min vsak vsaj za svojo predstavitev ne pa da sam tm avti stojijo brezveze...
kao lejte kaj smo nardil...
pa ne leti sam na vas tut a3m pa vse klube k so bli...
torej čas bo šol nebo treba po nepotrebnem metat denar za pevce... itd...
pa ste zopet v plusu...

vse se tok organizira pa še vedno ponma nimam kaj DSL pomen

get my point?

sej zato se pa vse to organizira.... da se mal predstavte al je to sam tko mal da se pokaže kaj se da narest če maš mal več denarja...

LP

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To sep 13, 2005 10:35 pm

Jaka ne se sekirat. Na vreme pač nisi imel upliva in zato je pač bilo blato jebat ga. Do zdej ga ni blo nikol.
Men je blo ql čeprov sem bil sam par uric.
Tisti ki kritizirajo, pa itak sam zato, da majo kej za pisat pa poste nabijat pol pa vsako leto pridejo. PA naj nehajo hodit. Sem pa prepričan, da je tistih, ki so se imeli fajn precej več kot tistih, ki se niso imeli.

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ To sep 13, 2005 10:43 pm

Renault Megan 2 Ai Edition

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To sep 13, 2005 10:43 pm

dls1 je napisal/-a:počasi dobivam občutek da bo najbolje da ne organiziramo nič več ker če nič ne organiziraš te vsaj ne kritizirajo. Očitno se v tej Sloveniji ne da nič naredit, da bi bili vsaj malo zadovoljni.

Lp Jaka

Jaka, zakaj se pustiš. A te je strokovna javnost skritizirala? Dj raj se osredotoč za naprej kot da se kle ubadaš z mnenjem ene parih, k kritizirajo itak nepomembne stvari. Mi to rabmo in smo veseli če se tkole angažirate. Napake bodo pa zmerej, to je jasno...
Slika

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Sr sep 14, 2005 5:38 am

MajstR je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:Ka si to gledal ko sem bil na valjih?
Gre ja 220 v 5. prestavi, pol je pa še 6. :twisted:

ja prej sm legacyja gledu sam nism vidu kok je šu pol sm pa u vrsti tvojga vidu sm reku pa da moram počakt.zakj pa pol ni še u 6. dal?? :roll: :roll:
a si ga že sam sprobu kok leti :lol: :lol: :P :twisted:
hotu sm še vidt kok je kj un reli avto dal od sebe sam sm zamudu

Koliko sem ga razumu bi na valcih zavrtu teoretično hitrost pri max. obratih. Moč se meri v eni prestavi manj.

V resnici gre avto 230km/h, sam ne s 18¨
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Sr sep 14, 2005 9:02 am

dls1 je napisal/-a:počasi dobivam občutek da bo najbolje da ne organiziramo nič več ker če nič ne organiziraš te vsaj ne kritizirajo. Očitno se v tej Sloveniji ne da nič naredit, da bi bili vsaj malo zadovoljni.

Lp Jaka

ej jaka nehi no....itak da boste še organiziral ker je zadeva več kot v redu....sej itak vedno eni in isti jokajo....če kdo ni dobu placa dobrega je verjetno mal pozno pršu...za dež itak ne mormo nobenga krivit....glede avtov je pa tko...tist k je pršu not s sorazmerno zrihtanim avtom se noben ne prtožuje da ni blo kao nč hudih avtov...tisti ki pa se prtožujejo nad tem pa so večinoma s serijskomi avti pršl....tko da sami mal prpomorte k temu da bo naslednjič več ZRIHTANIH avtov....sicer se pa nekateri tud nad dežjem nismo prtožval...sam mal se je treba znajdt...pa mal poskrbet za svojo rit....ne more pa jaka & co. vsakmu marelo držat pa skrbet da mu bo kul....

tko da pohvale organizaciji in nasvidenje čez 360 dni :D :D :D :D
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 14, 2005 9:21 am

Lp Jaka

Grow up. :roll: Valda popolno ne bo nikoli, še vedno pa so stvari za spremenit. Veliko je dobrega, kot npr. dyno, pa tvoj štant je bil tud super, tukaj nimaš skoraj nič za spremenit (beetle je ekstremen show-car, Golf mi je boljši ker je bolj po mojem okusu).

So pa tudi slabe strani, katere je potrebno omenit, pa če ti je všeč ali ne: Že vsaj dve leti ti folk pravi da je muska preveč naglas, pa očitno letos tega nisi vzel v obzir. In povrh vsega so ble še resonance in je piskalo (pa ne mislim obeh Špelc). Tukaj je samo potrebno razporedit še par zvočnikov po celotnem placu, kateri so lahko potem bolj potihem.
To da je pomanjkanje prostora mi niti ni treba razlagat, veš tudi sam. Imam pa eno vprašanje, pa upam na odgovor: A je treba da je zadeva na Grosupeljskem koncu? Vem da si ti tam, ampak, če je potreben večji plac bi bilo treba gledat tudi malo širše območje.

Za blato na parkplacu te noben ne obtožuje, tle se pač ni dal nič naredit. Lahko samo drugo leto upamo na boljše vreme.

Glede ocenjevanja, pa koga so pozabili pa to ne vem, ker se za to nisem zanimal. Sem pa imel občutek da je bilo letos notri veliko manj avtov kot prejšnja leta. Sigurno je za to kriv tudi šotor katerega ste postavili zaradi napovedi dežja. Ker veliko avtov je bilo parkiranih zunaj, notri tudi prostora ni bilo več.

Kaj pričakuješ da bomo samo hvalili? Očitno vidiš samo kritike in nič tistega kar je folk pohvalil.
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr sep 14, 2005 9:51 am

Men je blo pa čist hudo meu sm se fajn avto sm itak bl zuni parkeru pač sm predvidevov da bo dž sploh najbol je pa za moje pojme zažgav uroš k se je prpelu s hondico pa je mal plina spustu sm mislu da mu bo filk začev po avtu skakat :shock: vsi so se napopal na avto hehe :)
no se vidmo drug let 8)
....

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr sep 14, 2005 10:05 am

Rapman je za vse nas pripravil 300 fotk. Ogledate si jih lahko v albumu.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Sr sep 14, 2005 10:14 am

Nixxon je napisal/-a:To da je pomanjkanje prostora mi niti ni treba razlagat, veš tudi sam. Imam pa eno vprašanje, pa upam na odgovor: A je treba da je zadeva na Grosupeljskem koncu? Vem da si ti tam, ampak, če je potreben večji plac bi bilo treba gledat tudi malo širše območje.

ne ne ...to mora bit v grosuplju....če bi bil show drugje bi izpadl isto kokr če bi priredil čipkarski festival v ribnici....grosuplje je sinonim za največji slovenski styling show in mora definitivno ohranit lokacijo....
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 14, 2005 10:27 am

modriDIRKAC je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:To da je pomanjkanje prostora mi niti ni treba razlagat, veš tudi sam. Imam pa eno vprašanje, pa upam na odgovor: A je treba da je zadeva na Grosupeljskem koncu? Vem da si ti tam, ampak, če je potreben večji plac bi bilo treba gledat tudi malo širše območje.

ne ne ...to mora bit v grosuplju....če bi bil show drugje bi izpadl isto kokr če bi priredil čipkarski festival v ribnici....grosuplje je sinonim za največji slovenski styling show in mora definitivno ohranit lokacijo....

Hehe, aha. Dobr lahko bi ga eno leto preimenoval in naslednje leto premaknu lokacijo, je pa res da ima že tradicijo ta lokacija. Težko jo je pa širit, glede na to da je vsako leto več stvari.

Kaj pa da bi se un travnik tam spodaj nekako bolj poravnal in bi bil prostor za razstavlejne avte še tam? Bi to nekako šlo?

V tujini sem gledal razne šove in majo lepo avte razstavljene tud po kakih bolj ravnih travnikih.
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr sep 14, 2005 10:29 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Sr sep 14, 2005 10:34 am

men je blo kr kul, res da je dež mal zamoru zadevo, sam jaz sem se varno skrivu pod šotorom, kjer so imeli dyno. Drugač pa kr velik show in velik avtov, dejstvo pa je da se show ki je tako rapotegnjen težko kontrolira... Mogoče bi mogl bit mal več varnostnikov, drugač je blo pa kul. Aja, btw, jaz sem notr prišel brez vstopnine...Pa sem šel po cesti peš, mimo varnostnika in štanta kjer so prodajali vstopnce. Pa mi ni noben nč reku...
Mi je blo pa ful dobr k sem prvič v živo vidu dyno, zanimiva novost!

_CoS_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _CoS_ Sr sep 14, 2005 12:20 pm

Men je blo super..avti hudi eni mal bol drugi mn, dž me niti mal ni motu sam sm pa žou mogu it mal prei. :( edino šotor bi lahko km drugam postavl da bi lah driftal tm :)
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr sep 14, 2005 3:18 pm

DJ E.M. je napisal/-a:jaka če niste pripravljeni kritik sprejemat potem se ne spravljat v takšne zadeve....
javnost kritizira ter hvali vse kar je za vidt slišat.. itd

sej ni bilo samo kritiziranje torej..

1.pravjo da je dyno kul... torej naslednje leto se prpravte na ponovni dogovor...
2.pol rekl so da je muzika prenaglas.. zmanšite pol za 20% pa bo glih prov...

3.pa dejte če se že podjetja ki se s tem ukvarjajo dejte si pol v celmu programu prpravt ene 10 min vsak vsaj za svojo predstavitev ne pa da sam tm avti stojijo brezveze...
kao lejte kaj smo nardil...
pa ne leti sam na vas tut a3m pa vse klube k so bli...
torej čas bo šol nebo treba po nepotrebnem metat denar za pevce... itd...
pa ste zopet v plusu...

vse se tok organizira pa še vedno ponma nimam kaj DSL pomen

get my point?

sej zato se pa vse to organizira.... da se mal predstavte al je to sam tko mal da se pokaže kaj se da narest če maš mal več denarja...

LP

:clapclap se strinjam s tabo. tisti ki to organizirate... zakaj nebi nekje na nekaem forumu al pa kj tacga odprl debato s predlogi za show. in kteri bi bli realni in na dosegu denarnice, bi probal uresničt, druge pa pač ignoriral. pa bi bli vsi bl zadovoljni. muska je pa bla pa skor glasnojša kt bassi na dbdragu.

Uporabniški avatar
Doctor DJ
Nov uporabnik

Napisal/-a Doctor DJ Sr sep 14, 2005 7:33 pm

Se popolnoma strinjam z Nixxonom!!!!!! ;)

Tist travnik k je bil na drugi strani bi lahk bil za razstavljene avte k bi lahk folk vido vse na kupu ne pa da smo bli kao klub postavljeni na takem mestu da so vsi mislili da smo parkirani! :evil:

Ej Jaka, a nisi pričakvou graj? :shock:
Vreme, nič ne moreš me ni tk motlo. :)
Plac, pa razporeditev dogajanja to mi je blo mal nepregledno. :?

Sj sem ti pa napisal da je drgač ok pa da rabiš kr ornk u glav da organiziraš kej tacga.

Sam mal bi se pa res dalo poštimat na boljš, za vreme pa je treba mal višje gor poklicat :twisted:
Red Angel
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov