jst se opravičujem če ircam...sm jst sem tolk ponosna nase pa na rover 416 ( in seveda na vse udležence) da vam morm povedat da je blo srečanje noro dobro..folka dost..slike bojo pa dans enkat tekom dneva...
res je blo fenomenalno za naše prvo srečanje....
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
oj. Ja jst pa ce nebi biu jst k zmeri use zaj... pa se spet nism pricarou tm. No upam da mi ne zamerte k sm biu pri avteku v ksterega rihtam muzik. Pol zvecer sm sele SMS vidu, ja pa ales me je klicu pa ahhh. Sory again. upam da se spet kej vidmo vas pelem jst na pijaco ok.
evo tako mal vec slik.ker sem jih se malo dodelal.ker so bile zelo temne ,luci so nam primankovale.pa dez.tudi.bilo nas je kar dosti.ceprav nekja bolsih avtov je odpovedalo.ampak tudi tako smo se imeli lepo evo slike:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ