Srečanja avtomobilskih navdušencev...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Po sep 11, 2006 12:22 pm

Drej ne se pi_zdit, ker si za ne-oceno kriv sam... Pusica si pobegnu domov... :lol: Do tebe sva z gregatom pršla šele okol sedmih, pa te že ni blo več. Podelitev je bla po planu (med osmo in pol deveto), tako da izgovorov NI!

Vzoren primer je bil recimo BlackWind, ki je bil lepo dosegljiv tudi ob pol osmih... in smo se vse zmenil.

Zakaj se je vse malo zavleklo: Bilo je premalo sodnikov. Pa še mi bi, če ne bi blo Jakata, že zdavni vrgl papirje in šli na pir.

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

jintropin
Nov uporabnik

Napisal/-a jintropin Po sep 11, 2006 4:48 pm

Jaka Seles Vse pohvale za organizacijo,vsako leto je bolje,sploh pa se ne da primerjati z grosuplom kej je tole bilo cist hudo in ze na nivoju,vidu sem tudi da je bila tuja udelezba,kar pomeni da bo cez 5 let lahko ze europsko prvenstvo to bi bilo pa ze zelo hudo za slovenijo!!

lp a

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po sep 11, 2006 5:05 pm

lol, po vsakem šovu usi pišejo: "sami že videni avti.." "vse avte že videl.." "nič novega od avtov.." ipd. pa kaj mislte da se avti tok hitr množijo? še posebi v sloveniji? fak..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Po sep 11, 2006 6:13 pm

No kje so še slikce
Sarcy :8

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo Po sep 11, 2006 6:26 pm

Dober dan.

Ni v naši navadi, da smo takole pozni z galerijami.

Sam sem bil razpet med stojnico Avto+športa in fotografiranjem za SiOL. No, pa še kako pleskavico sem hotel vase vržt in kako pivo popit in malo uživat.

Zato zavidam Oracl-u....bi si zlooo rad vzel čas za detajle, pa je blo preveč za naredit. Lepe slikce.

Skratka, tukile je link...upam da dela, ce pa ne, pa na SiOLov avtomoto oddelek.

LP

http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181020609111823390

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo Po sep 11, 2006 7:58 pm

nej da še kdo slike od stiptiza gor, je bliskalo ko v nevihti ko je una plavuša začela cunje stran metat :grin:
je bil pol še en striptiz? katera je bila gor...pia?

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

ima još
http://krizo.moj-album.com/
netehničen tip :)
Slika

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo Po sep 11, 2006 8:04 pm

shishqo je napisal/-a:Dober dan.

Ni v naši navadi, da smo takole pozni z galerijami.

Sam sem bil razpet med stojnico Avto+športa in fotografiranjem za SiOL. No, pa še kako pleskavico sem hotel vase vržt in kako pivo popit in malo uživat.

Zato zavidam Oracl-u....bi si zlooo rad vzel čas za detajle, pa je blo preveč za naredit. Lepe slikce.

Skratka, tukile je link...upam da dela, ce pa ne, pa na SiOLov avtomoto oddelek.

LP

http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181020609111823390

hude fotke!

te so mi všeč 8)

Slika
netehničen tip :)
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po sep 11, 2006 9:08 pm

A so avti po car washu kej bl čisti k prej... :P

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po sep 11, 2006 10:07 pm

Nakaj slik si lahko ogledate tudi na GAS TUNING strani v GALERIJI!_(Klik!)_ ;)

LP,
Mare
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

drkađija
Nov uporabnik

Napisal/-a drkađija To sep 12, 2006 12:26 am

...a,brez pizdac pa ne gre,al ka...pa da bi vsaj kake dobre ble...ne pa te kure,ze vse pre goslane...
EDO Majkaa : ¨Eeeeej nemoj jebat me,jednog dana kada tada ja cu sjebat te,sve se vraca sve se placa majmune,jebat cu ti mater za dvije tri godine.
Svi ste vi budale,svi ste jebene budale...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe To sep 12, 2006 10:07 am

Moram rečt, da je bil šow zelo dobro organiziran, dogajalo se je tudi non-stop :D

za ocenjevalce vsaka čast, tista 2 ko sta prila do mene sta si vzela cajt me vse izprašala, vglavnem lepo izvedeno :D

evo pa še moje slike, car-wash nagice, striptiz, med drugim tudi avti :P

http://base.moj-album.com/album/4893673/

Oracle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - podutik

Napisal/-a Oracle To sep 12, 2006 10:19 am

shishqo je napisal/-a:Zato zavidam Oracl-u....bi si zlooo rad vzel čas za detajle, pa je blo preveč za naredit. Lepe slikce.

hvala enako :P sem sicer prišel šele ob 4ih, tako da ni bilo časa izpolnit načrta poslikati vse, tako da je bilo samo par izbrancev. je pa zanimivo, toliko fotografov, nekateri so imeli hude stroje v rokah, pa tako malo kvalitetnih fotk....sem razočaran!

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki To sep 12, 2006 12:06 pm

CupraR je napisal/-a:Plac je bil še premali, smo mel kr probelem se notr dat.. Sojenje... edina zmeda zame osebno je bla ker bi mogl razne cone-parkplace določt da se ocenjujejo med določen uro..
So pa sodniki najb. in ocenjeval do večera, da ne omenjam izmišljevanja raznih ljudi :roll: :roll: (MB srebrn Golf IV) in to da so v roku parih ur šli sodniki tut do 4,5kat do avta pa ni blo nobenga tm :evil: :evil: . Jih je blo pač premalo, zato pa niso krivi ne oni ne Jaka!!!

Mene zania kaj je blo iz moje strani izmišljeno? Skoraj vedno je bil nekdo pri mojem avtu pa tud, da sem bil zadnji ocenjen se ne pritožujem, vendar me pa moti odnos sodnika za styling, ki je moj avto sodil pod napačno kategorijo (so zgleda meli zmešnjavo pri razvrstitvi avta v kategorijo) npr. jaz sem se prijavo v kategorijo super extreme, mene pa so dali v začeniško kategorijo cup street. In glede na to da sem bil narobe uvščen me je freh sodnik v vsakem primeru hotel ocenit v tej kategoriji in ker se s sodnikom ni dalo dogovorit, sem moral it sam do šefa a3m, da sem dosegel želeno kategorijo in ustrezne ocenjevalce. Milim, da ta sodnik bi lahko malo spremenil svoj odnos obnašanja, ker sem prišel tekmovat in ne prosit za sponzorstvo. Ko mi je šef A3M poslal druga 2 sodnika se mi je zdelo fer ocenjavanje. Glede ocenjevanja pa menim, da bi bilo bolje, če bi ocenjevanje potekalo v vrstnem redu po zaporednih številkah vozila, takrat bi lahko vsakdo vedel kdaj bo na vrsti njegovo vozilo za ocenjevanje.

Čestitke vsem, ki so bili uvrščeni v top 3 in tud ostalim sotekmovalcem.
Organizacija super izpeljana, Jaka pohvale, edino EMMA sodniki so težko ocenjaveli, sq in multimedio zaradi hrupa iz odra.

LP

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To sep 12, 2006 12:21 pm

Hm jst sm pa dobil info da si sam hotel v CUP Stret tekmovat.. Pa nima veze sam da ste uštimal...

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest To sep 12, 2006 1:05 pm

Miki, jaz sem ta nekorekten sodnik.... Ti si pa lovec na pokale... al pa svojega avta prav nič ne ceniš, da se prijavljaš sploh v najnižje kategorije. V vsakem primeru si pusica in mi greš na živce.
Avto maš pa tako nakičen in slabo narejen, da se tja sploh ne bom spuščal...

Pa nehaj se obnašat k razvajen otrok.

EVO, PA SEM POVEDAL, KAR SI VEČINA MISLI!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki To sep 12, 2006 2:16 pm

dgrejtest je napisal/-a:Miki, jaz sem ta nekorekten sodnik.... Ti si pa lovec na pokale... al pa svojega avta prav nič ne ceniš, da se prijavljaš sploh v najnižje kategorije. V vsakem primeru si pusica in mi greš na živce.
Avto maš pa tako nakičen in slabo narejen, da se tja sploh ne bom spuščal...

Pa nehaj se obnašat k razvajen otrok.

EVO, PA SEM POVEDAL, KAR SI VEČINA MISLI!

Pero

Če bi si moj post dobro prebral, bi sam opazil, da se nisem prijavil v najnižjo kategorijo ampak v kategorijo super. Na živce pa ti verjetno grem s tem, da sem uspešen in dobim pokale po zaslugi mojega vloženega truda. Da je avto nakičen pa slabo naret je pač tvoja ocena. Je pa res, da je na nekaj mestih havba malo popokana zaradi vremenskih vplivov ampak to še ne pomeni, da sem končal z delom na avtu. Nakičen, hm ne vem no avto še pol tolko stvari nima kot se jih da naredit in so zajete v pravilniku, pa tud oblikujem ga za svoje oči in ne za druge.

Glede obnašanja kot razvajen otrok pa ne vem ravno kaj si s tem mislil.

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To sep 12, 2006 2:24 pm

PEOSIM USTAVITE SE!

pero ti si zelo dober sodnik in mislim da se ti ni treba tukaj prepirati

miki si zelo cenjen tekmovalec ki pride na vsak show in te jaz zelo cenim, tako da tukaj ni prostor za take reči, najbolje je da problem naslednjic resis takoj na prireditvi.

Lep pozdrav !
Jaka

Uporabniški avatar
vwmiki
Nov uporabnik

Napisal/-a vwmiki To sep 12, 2006 3:49 pm

Jaka, problem je bil samo v odnosu sodnika do mene na tekmi, pa mislim da ni blo to prvič. Nikol nisem se hotel prepirat niti na forumih in niti na tekmah, samo take stvari pa me res razkurijo in za nekega dobrega, uglednega sodnika je to sramota da takšne piše po forumu in se tak obnaša, takšno je pač moje mišlenje.
Znam pa vedno sprejel kritiko ali nasvet, tako da ne bo pomote.

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy To sep 12, 2006 4:16 pm

BaSe je napisal/-a:Moram rečt, da je bil šow zelo dobro organiziran, dogajalo se je tudi non-stop :D

za ocenjevalce vsaka čast, tista 2 ko sta prila do mene sta si vzela cajt me vse izprašala, vglavnem lepo izvedeno :D

evo pa še moje slike, car-wash nagice, striptiz, med drugim tudi avti :P

http://base.moj-album.com/album/4893673/

Zakaj men ne dela
Sarcy :8

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To sep 12, 2006 4:26 pm

Nisi edina.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost