Vzoren primer je bil recimo BlackWind, ki je bil lepo dosegljiv tudi ob pol osmih... in smo se vse zmenil.
Zakaj se je vse malo zavleklo: Bilo je premalo sodnikov. Pa še mi bi, če ne bi blo Jakata, že zdavni vrgl papirje in šli na pir.
LP!
Pero
shishqo je napisal/-a:Dober dan.
Ni v naši navadi, da smo takole pozni z galerijami.
Sam sem bil razpet med stojnico Avto+športa in fotografiranjem za SiOL. No, pa še kako pleskavico sem hotel vase vržt in kako pivo popit in malo uživat.
Zato zavidam Oracl-u....bi si zlooo rad vzel čas za detajle, pa je blo preveč za naredit. Lepe slikce.
Skratka, tukile je link...upam da dela, ce pa ne, pa na SiOLov avtomoto oddelek.
LP
http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181020609111823390
shishqo je napisal/-a:Zato zavidam Oracl-u....bi si zlooo rad vzel čas za detajle, pa je blo preveč za naredit. Lepe slikce.
CupraR je napisal/-a:Plac je bil še premali, smo mel kr probelem se notr dat.. Sojenje... edina zmeda zame osebno je bla ker bi mogl razne cone-parkplace določt da se ocenjujejo med določen uro..
So pa sodniki najb. in ocenjeval do večera, da ne omenjam izmišljevanja raznih ljudi![]()
(MB srebrn Golf IV) in to da so v roku parih ur šli sodniki tut do 4,5kat do avta pa ni blo nobenga tm
![]()
. Jih je blo pač premalo, zato pa niso krivi ne oni ne Jaka!!!
dgrejtest je napisal/-a:Miki, jaz sem ta nekorekten sodnik.... Ti si pa lovec na pokale... al pa svojega avta prav nič ne ceniš, da se prijavljaš sploh v najnižje kategorije. V vsakem primeru si pusica in mi greš na živce.
Avto maš pa tako nakičen in slabo narejen, da se tja sploh ne bom spuščal...
Pa nehaj se obnašat k razvajen otrok.
EVO, PA SEM POVEDAL, KAR SI VEČINA MISLI!
Pero
BaSe je napisal/-a:Moram rečt, da je bil šow zelo dobro organiziran, dogajalo se je tudi non-stop
za ocenjevalce vsaka čast, tista 2 ko sta prila do mene sta si vzela cajt me vse izprašala, vglavnem lepo izvedeno
evo pa še moje slike, car-wash nagice, striptiz, med drugim tudi avti :P
http://base.moj-album.com/album/4893673/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost